reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

ojjj szaleje szaleje....
ale dzisiaj myslalam ze zjade ze smiechu......

wiec tak:
Niki jak to zawsze caly lotoł, a szukalam kolysanek dla niefgo i puszczalam kazda po kolei to uspokoil sie po 15 minutach i przez kolejne 2 godziny cisza xD xD!!!!!

aaaaaa... zobaczysz ze jeszcze przenosisz :D!!!

reklama
Aniołek wcale sie nie zdziwie heheh

To widze że Twój Niki niezły agent, ja jak włączyłam pare razy taką typową melodyjke w pozytywkach co są, to moj tez sie uspokoil i 2 godziny nic, zaczepiałam go i dalej spał :p

A z facetem jak? Dobrze wszystko? :) Nie skacze? ;] Znosi humorki ciezarnej? Bo moja rodzina ma mnie dosyć no i ja ich tez.. Dziś taka awantura była ze hoo hoo

adka lej na niego ciepłym moczem :-D teraz się nie denerwuj ;-)

sugar gratki kochana :-)

nie wchodziłam na forum kilka dni a tu :confused: jak juz weszłam to pomyślałam,ze jakaś inna strona mi sie włączyła hehe

coś z Kubusiowego świata

pierwsze jabłko :-D

nasz okruszek jak śpi :-)

i nasz kochane stopki

sprawdzaliśmy,czy Kuba będzie potrafił siedzieć,bo wg tabeli rozwoju powinien gdy się go odpowiednio zabezpieczy :D

Ostatnia edycja:
I tu się witam. Faktycznie wolniej chodzi teraz forum ale mi się podoba:)
Gratulacje dla Sugar
Saleminka synuś śliczny:) duży już:)
Artystka jakby co to polecam Ci butelkę Tommee Tippee i Lovi choć moim zdaniem ta pierwsza lepsza-dziecku przypomina cycusia:)
JestesAniołkiem mój zamiast przy kołysankach najlepiej usypiał i usypia nadal gdy tata puści mu trance lub house-szok!!! heh za tatusiem imprezowicz będzie skoro już mu sie podoba-ale oczywiście tą muzykę puszczamy cichutko:)
Adka nie warto debilami się przejmować. Ważna jest córcia i koniec:)

A ja tam co do butelek, mam z canpola buteleczki :p :)
Ogólnie mam nadzieje że do karmienia sie nie przydadzą :p :) Mam nadzieje że zdołam swojego bejbi wykarmić sama. Ale wiadomo róznie bywa...

Dziewczyny ja już chce urodzić, już mam dość. Jestem łooooostroo gruba! Sie nie mieszcze nigdzie :p Dziś pojechalam z mamą do sklepu to sie nie mieściłam miedzy półkami! Wszystkie ciuchy z wieszaków pospadały. A ja spaliłam buraka i wyszłam.

Ogólnie dziś nic nie spałam w nocy ;p Nawet na 10 minut nie przysnęłam. Katar mnie meczył. I wiecie co? To nie przeziebienie! Alergia mnie taka zaatakowała, tylko jeszcze nie doszłam, na co mam tą alergie, ale wiem że to na 10000% bo katar to w chorobie by mi przeszedł, a ja z każdym rokiem coraz gorzej na wiosne i jesień przechodze..
Jak urodze to sie chyba zapisze na te szczepionki, przyjmuje sie je przez 5 lat, ale pozniej do końca życia ma sie spokój z alergią. Mój tata właśnie kończy tą kuracje ;]

Pauluś co do spania ja dzisiaj włączyłam "na melanżu" monopol to spiewa ;P I ze 4 razy leciało, młody kopał jak oszalały a jak juz 4 raz to lecialo to sie uspokoił i usnął i z godzine mialam spokoju :)
Ogólnie wczoraj i dziś straaasznie sie moj bąbelek wierci :) Coś czuje że bedzie żywym dzieckiem ;]

Saleminka Pikny ten Twoj synuś i przesłodziaśnie jadł :))
Nooooo i musze przyznać że tak jak siedział to przystojniak z niego że ho hoo ;] A to już wiesz kochana tyle razy Ci mówiłam! :)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chce by moje buteleczki sie przydaly :p:p:p oooooo.....
ja se odciagne i dam tacie do karmienia a w tym momencie sie kimne i na nastepne karmienie bede jak nowow narodzona :p:p:p... trza tez myslec o sobie :p:p:p!!!!

Do góry