reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

Adka no to duzo ryzykujesz moim zdaniem.Lepiej bylo zostac na IPna obserwacji.
Aniołek ale masz lobuziaka nie ma co.Pewnie wody plodowe lykał:))

Artystka cytrynka,czosnek,cebulka i wygrzewaj sie kochana!!!
Pochwal sie wozkiem co?

Paulus sliczny brzuchacz mialas:)

reklama
a czuję sie w miare w miarę zadnych oznak porodu:)
Mały charcuje jak nie wiem.

Ale strasznie mi dzisiaj jajniki dokuczają nie wiecie co to może być???

aniołek no jak tam po wieczorku? :D:p
Co do Nikiego :D Niezły spryciaż i duzi jest mój w 32 tyg ważył 1915 xD :) hihi

mazia nie mam pojecia co to jest

Adka to uważaj tam na siebie!! ;) A ogólnie jak sie czujesz? Ja dzis fote zrobiłam, mój młody tak sie ułożył ze mialam dosłownie plaski brzuch :D :p Później wstawie wam, bo narazie siły nie mam

Saleminka no to Kuba pozował :D

Ja dziś fatalnie sie czuje. Boli mnie strasznie głowa no i nie mam siły nic zrobić. z nosa mi leci tak ze chusteczke wtykam w nos i po minucie można z niej wyżynać! Do tego bolą mnie plecy, a o kroczu to nawet nie wspomne, ale aż tyłek mnie boli tak daje mi popalic ;/

Artystka i jak tam juz lepiej?? czy dalej chorujesz?

Adka o Boże co za koles?? maskara.

AHa dziewczyny SUGAR DZISIAJ O 0.15 Urodziła Marcela SN.

Adka nie normalny ten koleś. Żal! Normalnie idiota jak sie patrzy!

mazia ja nadal chora jestem ,nic mi nie pomaga. A co do Sugar! Super że urodziła!!! :)
Bardzo mnie to cieszy:)
Ja też już chcee :D
A Ty mazia jak sie czujesz? Jak dzieciątko? :) Rośniecie?

Ja wczoraj sie mierzyłam w pasie już mam 111cm!! Rosne!! :D Ale razem ze mną rozstępy ;/ Ble... Smaruje sie ale nic nie daje

aaaa SUGAR GRATULACJE....... CZEKAMY NA ZDJECIE MARCELKA :D!!!

AGUS PRZYZWYCZAIMY SIE Z CZASEM :p....

ARTYSTKA CO TAM U CIEBIE KOCHANA?? WIDZE ZE NIC NIE ZAPOWIADA SIE NA POROD :p??... !!

BUZIAKI :*

Ojej nie podoba mi się ta nowa szata forum. :-/
Eks wczoraj się odezwał. I się zapytał czy już się dzidziuś urodził. To mu powiedziałam, że się nie urodził i , że bardzo duże zainteresowanie okazuje. Wiedział, że leżałam w szpitalu ale stwierdził, że go to nie obchodzi. Bo on na mnie leje, on będzie przyjeżdżał tylko do dziecka nie do mnie. :wściekła/y: Ale idiota tego nie rozumie, że w szpitalu leżałam, bo z dzidzią może być coś nie tak. I powiedział, że jeśli jej nie nazwę Neomi to on ojcostwa nie uzna. Normalnie myślałam, że pęknę ze śmiechu. I jestem taka, że powiedziałam,żebyśmy to imię ustalili razem jak bardzo mu na tym zależy ale chce wybrać inne bo nie dość, tego imienia w urzędzie nie przyjmą to mi się nie podoba. To stwierdził, że się nie zgadza, bo on wtedy spada na drugi plan. Ja mu powiedziałam, że i tak w szpitalu podałam jego dane. To stwierdził, że on wcale nie ma tak na nazwisko !!!! :-D:-D:-D Myślałam, że padnę ze śmiechu. I że czemu zrobiłam to bez jego zgody. Brak słów do tego człowieka. :no:

kochana podaj nr do kontaktu kogos z rodziny a nie takiego palanta i powiedz mu ze jak nie chce uznac ojcostwa to nie musi, sad to zrobi, i tak samo mozesz mu odebrac prawa do widzen bo jezeli teraz tak sie zachowuje to sad na to inaczej spojrzy a alimenty i tak bedzie placic musial ;D.... wez tam go zlej cieplym moczem i tyle - ja bym sie nie patyczkowala!!!!!!!

reklama
aga też mnie strasznie drażni te forum. Tym bardziej że mam explorera na laptopie ;/ Bo na stacjonarnym mi net nie działa ;/ I tak mi sie muli, wolno chodzi straaasznie. Mam nerwy teraz.

Aniołek a ja dziś sie tak zdenerwowałam, ogólnie z rodziną troche starcia miałam. I złapały mnie skurcze. Ale teraz już minęło.
Ale ogólnie na poród sie nie zapowiada. Chyba ze w nocy coś mnie złapie ale wątpie.
Jutro wybieram się od rana z mamą na miasto, bo ma wolne a musimy sobie ciuszki jakieś kupić. Ogólnie nadal cieknie mi z nosa, ale nie boli mnie ani gardło ani nic. Może to alergia sie odezwała
A Ty kochanie jak sie czujesz? Niki szaleje?

Do góry