reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

a z Nikim jak z Nikim - jak to smiesznie brzmi "Nikim" xD - aktualnie spi ale potrafi przywalic... coraz bardziej leniwy sie robi, ale to normalne :)...

a jak tam twoj Szkrabus?? wybralas juz imie??...

reklama
Kochana u mnie obrady cały czas :D
Ale kazdy swoje 3grosze dorzuca, a ja jak urodze i zobacze młodego to napewno bede wiedziala jakie imie mu pasuje ;) Poza tym i tak podam takie imie jakie mi sie podoba. Bedzie wpisane i tyle
I oczywiście Nikodem ma 50% szans :D 30% Mikołaj 10% Antoś i 10 % Marcel
Narazie są takie notowania. Ogólnie to zadne inne imiona ja Nikodem i Mikołaj aż tak mi sie nie podobają teraz.
Ojjj ogólnie jak nie wpadne na nic innego to bedzie Nikodem. :D

Każdy ruch teraz mnie boli

Artystka-ładne imiona. Jak jesteś nie zdecydowana to się nie martw. Moja koleżanka całą ciąże myślała o innym imieniu była prawie pewna. A jak zobaczyła swoją myszke odrazu zmieniła zdanie. Stwierdziła,ze nie wygląda na Maję i nazwała córkę Magdalena.

Oooo boziulki! Jaki słodki! Nie no on ma piękne oczy, wogóle cudowny bobo :)
na 2 zdjeciu taki raperek słodziutki MniaaaaMmmm :D
A na 3 jaka słodka minka :D

Nie no słodziak! :) Ja mam nadzieje ze moje dziecie też bedzie takie pikne! :D
Wiadomo oby zdrowe! Ale mogłoby być takie słodkie ;]
Jest cudny:tak: kiedy jest grzeczny i o jeść nie woła heheh:-D

Artystka mnie też bolało ale jak dłużej pochodziłam-5 dni przed porodem poszłam z mężem na wieeelkie zakupy-(oczywiście on wszystko nosił) no i się nachodziłam a porodu nie było tzn sam się nie rozpoczął:)
Mam pytanko a zaopatrzyłaś się w jakieś butelki tak wrazie czego? Mi kupiła mama bo ja myślałam, że nie będą mi potrzebne bo chciałam piersią karmić-miałam tylko taką od laktatora i co? Duuupa mały nie najadał się z cyców(a nie mam małych-w ciąży miseczka D) i butle poszły w ruch:(
Co do imion to nam podobał się jeszcze Maks, Rafał, Oliwier.

Pauluś mam jedną dużą i jedną mała butelkę. Ale zobacze jak to bedzie, jak coś to mame wyśle po butle bo pracuje w galerii i tam daleko nie ma :D

A tak ogólnie to powiem wam że od południa wczoraj złapał mnie katar, a dziś ledwo oczy otworzylam i głowa mnie boli, gardło boli, z nosa leci mi jak nie wiem. Ogólnie jak dzidzi sie rusza to mnie kazdy ruch boli. Ja przy każdym schyleniu mam skurcz. Jak za szybko coś zrobie też. Ogólnie do du.... dzień dzisiejszy.
W ogóle mam straszne kolki, a młody w pachwiny mi sie wbija strasznie.

Aj tam dziś taka marudna jestem..
Odezwe się później do was. 3majcie sie kochane! :*

reklama
wlasnie wrocilam .... caly dzien chooodzilam i kupilismy z P. pluszaczka dla Nikiego -> P. wybral krowke (???) :-D a ja sobie kupilam bluzeczke tak zeby brzunio zakryla i do tego w tym samym kolorze sexi stringusie, na dzisiejszy wieczorek... :-D:-D:-D

nog nie czuje....

po badaniach i ktg wyszlo ze dalej mam skurczyki slabe i bezbolesne wiec juz nic z tym nie bedziemy robic, tylko aspargin dalej mam brac :tak:

MAM NAJWIEKSZEGO LOBUZA I SPRYCIARZA :-D:-D:-D:-D
DZISIAJ NA USG POKAZAL NAM JEZYK :-D:-D:-D A DOKLADNIE POKAZAL GO TACIE, NO NORMALNIE WYBUCHLAM SMIECHEM JAK TO ZOBACZYLAM :-D:-D:-D

NIKI OTWORZYL BUZKE I WYSUNAL DELIKATNIE JEZYCZEK :-D:-D
NO NORMALNIE AHHHH.... NIKI WAZY DWA KILO Z GROSZEM I WSZYSTKO JEST OK ;)....

Do góry