reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

sugar no to kochana daj komus znac jak urodzisz. Masz do ktorejś z nas numer? Bo my tu wszystkie praktycznie w kontakcie jestesmy :p

saleminka no to dobrze ze daje pospać. A ząbeczki to teraz bedzie gorzej, ale wytrzymacie i on da rade i Ty sobie poradzisz ;D

Dziewczyny nie bedziecie sie śmiać? Jakieś dziwne skurcze sutkow mnie łapią.. Dzis ze 4 razy aż mnie szczypały tak sie skurczyły, aż mnie bolało niesamowicie. :p

No i ogólnie troszku sie dzis napracowałam po południu... Nabiegałam sie napucowałam, nagotowałam, nasmażyłam i mnie skurcze przy szybszym ruchu i przy każdym schyleniu łapały :D Wiec sie ruszyło cóś.. Ale nie zapowiada sie na nic ogólnie wiekszego ;]

hej hej tak mam numer mamy sówki jakby co do niej smsa wyśle.
Jak narazie nic sie nie dzieje a to 3 dzien po terminie.. bylam wczoraj w szpitalu na badaniach. Wszystko wporzadku jest tylko mały nie chce wyjsc :-D:-D
A wy jak sie czujecie>??

reklama
aniołek laska z Ciebie niezła ;) Śliczne masz oczy i fajnee usta :D Muuuaaah :D :)

Adka Ty to weź mnie nie denerwuj obie z Aniołkiem takie laski, a ja to jak potwór przy was. Widze że ten z góry urody to wam nie żałował :D

Justyś a Ty to chudzina byłaś ojej.. Ale jak sie nie obrazisz to powiem że aż brzydko to wygląda taki suchotnik. Teraz pięknie wyglądasz kochana! :)

Sugar to dobrze ;)
A dzidzi zobaczysz wyskoczy wyskoczy :D Kiedyś musi. Kurde ale te czekanie dobija, ja też sie juz doczekać nie moge swojego.

Mam wiadomość od Adki!!! Napisała mi dziś sms-a ;]
"Jestem na izbie przyjęć. Mam skurcze i zatrzymują mnie na patologi. Czekam na lekarke ma zrobić mi badanie i sprawdzić rozwarcie. ;)"
Drugi sms:
"Ujście zamknięte. Zostaje na patologi na obserwacji na kilka dni"

Więc kochane 3majmy za nia i za jej dziecie kciuki żeby tam wszystko było ok :)

Mazia mam zdjęcie :tak: to jest z dnia cesarki tak na pamiątkę zrobiłam:)
Artystka no fakt duży jest mój synuś a ja po urodzeniu ważyłam 2600:tak: mąż 3100 więc szok:-D
Jesteśaniołkiem ja na początku na kasę chorych chodziłam i zauważyłam, że lekarz mnie zlewa więc poszłam do innego prywatnie i nie żałuję to była najlepsza decyzja:tak:

Załączniki

• Zdjęcie0020 [DVD (NTSC)].jpg
    Zdjęcie0020 [DVD (NTSC)].jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 68
Pauluś brzuchacza to Ty aż takiego dużego nie miałaś :)
Ogólnie ja mało ważyłam jak sie urodziłam i ojciec z tego co wiem to też nie duży był :D Wiec zobaczymy jaki synuś u mnie będzie.
Co do prywatnego, ja sobie obiecałam ze nastepna ciąża to bedzie prywatnie prowadzona. Lekarze sami nie wiedzą co robią państwowo!

Jak ja bylam w szpitalu i moja gin mnie zabrała na badania w dniu wypisu, zeby sprawdzic czy wszystko ok, to pytała mnie sie zaraz po badaniu do kogo chodze, ja mowie ze do niej a ona to znaczy do kogo? a ja mówie że do Pani , powiedzialam jak sie nazywa, gdzie przyjmuje. A ona do mnie: aha no tak. ;/
A juz wytedy byłam w 16 tygodniu to powinna wiedzieć ze do niej chodze. Na usg jak ide to mi nawet monitora nie odwróci i nie widze synka.. ;/ Pierwsze foto usg dostałam i pozniej juz nie ;/
Ogólnie olewka.
A jak prywatnie na połówkowe poszłam, na usg3d to ojej z godzine mialam, wszystko tłumaczył, pokazywał, obliczał, dokładnie sie pytał o wszystko (mimo ze nie prowadził mojej ciąży)
I obiecałam sobie ze prywatnie bede chodzić przy nastepnej ciąży.

ArtystkaTaki się tylko wydaje bo ja dość wysoka i wogóle jestem więć nie ma porównania:tak:
Ja prywatnie byłam od połowy ciąży i na każdej wizycie miałam 3d parenaście minut ale fakt faktem, że za nie nic nie dopłacałam i za każdym razem zdjęcie:tak: a mój lekarz taki sympatyczny, że gdy byłam na wizycie po połogu to gadaliśmy o mojej cesarce wrażeniach i o tym jakie miny robił mój mąż przed i po. Razem się zaśmiewaliśmy:-)

To nieźle też poprosze takiego lekarza. Ten co byłam prywatnie to taki przystojniak ze ho hoo.. Normalnie szok :D Młody był zadbany a na nazwisko miał Słodki i naprawde był słodki hehehe.
Ja kurdupel od zawsze bylam :p hehe mój tata za wysoki nie jest, moja mama też nie. Ale moja mama to ma figure patyczaka takiego i sie wydaje ze jest wysoka. Ale ona to długie wąskie kości i skóra na tym :p i tyle hehe ;p

Wstaw jakies foto Alusia :D Taki słodziak z niego jest, napatrzec sie na foto nie moge ;D

Proszę bardzo mój słodziak w pełnej krasie:):tak:

Załączniki

• DSC02488 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02488 [DVD (NTSC)].jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC02541 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02541 [DVD (NTSC)].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC02649 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02649 [DVD (NTSC)].jpg
    24 KB · Wyświetleń: 47
Oooo boziulki! Jaki słodki! Nie no on ma piękne oczy, wogóle cudowny bobo :)
na 2 zdjeciu taki raperek słodziutki MniaaaaMmmm :D
A na 3 jaka słodka minka :D

Nie no słodziak! :) Ja mam nadzieje ze moje dziecie też bedzie takie pikne! :D
Wiadomo oby zdrowe! Ale mogłoby być takie słodkie ;]

reklama
ja sie ważyłam i mi doszło 1,5 kg i mam 17 kg nadwagi, a jeszcze z tydzien temu było 15kg :D:p
Kochana to zrobimy tak, jak urodzisz i ja nie bede mogla wrocic do swojej wagi to zrobimy odsysanie tłuszczu tak zebym miala swoją wage a Tobie sie dołoży tak równomiernie żebyś tak pieknie jak teraz wyglądała ;)

A jak sie dzisiaj macie z Nikim?

Do góry