reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
hej laski wpadlam wam powiedzieć że jeszcze nie urodziłam :D :-) za godzine ide do gin.. zobaczymy co powie.. :D pozatym czuje sie dobrze niemam żadnych bólów ani skurczy ale widze adka miała może ona wczesniej ode mnie.. :D hehehe
Moja mama jutro przyjeżdża bardzo sie ciesze ;-)
Pozdrawiam was kochane jeszcze sie odezwe jak bede mieć chwile :-)

hej laski wpadlam wam powiedzieć że jeszcze nie urodziłam :D :-) za godzine ide do gin.. zobaczymy co powie.. :D pozatym czuje sie dobrze niemam żadnych bólów ani skurczy ale widze adka miała może ona wczesniej ode mnie.. :D hehehe
Moja mama jutro przyjeżdża bardzo sie ciesze ;-)
Pozdrawiam was kochane jeszcze sie odezwe jak bede mieć chwile :-)

to sie szykuj :-D hehe a wg usg jak wychodziło ? chyba że nic nie ruszy,dużo lekarzy daje ponad tydzień czasu po terminie i kroplówa,ale miejmy nadzieję że u Ciebie pójdzie to naturalnie:tak:

aniołek u mnie dobrze wszystko ;)
Wczoraj w nocy miałam pierwszy taki bolący skurcz aż sie obudziłam, ale pozniej brzuch sie stawial i nic nie czulam ogolnie. Dziś w nocy mialam 2 bolące skurcze.
Ale ogólnie dobrze sie czuje, na nic sie nie zapowiada. Ja tak mysle ze do marca na bank wytrzymam i jeszcze dzidzia bedzie przenoszona. Heh

Sugar noo a ja juz myslalam ze urodziłaś!!! Daj znać co tam u Ciebie jak po wizycie i co sie dzieje! :)

Adka kochana a Ty dziś masz wizyte, to weź skrobnij do nas co tam Ci gin powiedziała i co z Twoim bobo?

Saleminka a jak tam Twój książe żyje? Rośnie, rośnie?:)

aniołek u mnie dobrze wszystko ;)
Wczoraj w nocy miałam pierwszy taki bolący skurcz aż sie obudziłam, ale pozniej brzuch sie stawial i nic nie czulam ogolnie. Dziś w nocy mialam 2 bolące skurcze.
Ale ogólnie dobrze sie czuje, na nic sie nie zapowiada. Ja tak mysle ze do marca na bank wytrzymam i jeszcze dzidzia bedzie przenoszona. Heh

Sugar noo a ja juz myslalam ze urodziłaś!!! Daj znać co tam u Ciebie jak po wizycie i co sie dzieje! :)

Adka kochana a Ty dziś masz wizyte, to weź skrobnij do nas co tam Ci gin powiedziała i co z Twoim bobo?

Saleminka a jak tam Twój książe żyje? Rośnie, rośnie?:)

wspomniaam ze ma juz 8 kg hehe :-D

jeszzce w dwupaku jestem :D hehe dobrze sie czuje ;-) lekarka mowi że dzidzia sie ma dobrze i wody tez sa wporzadku, jutro kolejna wizyta zobaczymy czy cos sie zmieniło ale raczej nic, rozwarcie mam na 3 cm cały czas bez zmian mam nadzieje ze do piatku urodze..

ee to facet postawny :D
A kochana Ty jak sie czujesz? Jak zdrówko? Jak życie Ci leci.
Mówwww więcej co tam u Ciebie :)

jakoś żyje :-) mały daje pospać,bo ostatnio budzi się około 4-5 na mleko i śpi do 7-8 a idzie spać o 20:30 :-) grzeczny,chociaż zębicha niebawem będą się przebijać to marudzi,swędzą go dziąsła i gryzie rączki jakby chciał krwi hehe wampir mój kochany

jeszzce w dwupaku jestem :D hehe dobrze sie czuje ;-) lekarka mowi że dzidzia sie ma dobrze i wody tez sa wporzadku, jutro kolejna wizyta zobaczymy czy cos sie zmieniło ale raczej nic, rozwarcie mam na 3 cm cały czas bez zmian mam nadzieje ze do piatku urodze..

fajne rozwarcie,mi poodejściu wód rozwarcie zrobiło się o 1cm większe,zatrzymałomisie wtedy na 4cm na 2 godziny,a potem poszło dość szybko,szybko zleciały mi te godziny :-D ale 2 ostatnie były najgorsze,a teraz ledwo pamiętam jak to bolało:-)

sugar no to kochana daj komus znac jak urodzisz. Masz do ktorejś z nas numer? Bo my tu wszystkie praktycznie w kontakcie jestesmy :p

saleminka no to dobrze ze daje pospać. A ząbeczki to teraz bedzie gorzej, ale wytrzymacie i on da rade i Ty sobie poradzisz ;D

Dziewczyny nie bedziecie sie śmiać? Jakieś dziwne skurcze sutkow mnie łapią.. Dzis ze 4 razy aż mnie szczypały tak sie skurczyły, aż mnie bolało niesamowicie. :p

No i ogólnie troszku sie dzis napracowałam po południu... Nabiegałam sie napucowałam, nagotowałam, nasmażyłam i mnie skurcze przy szybszym ruchu i przy każdym schyleniu łapały :D Wiec sie ruszyło cóś.. Ale nie zapowiada sie na nic ogólnie wiekszego ;]

reklama
kiedyś zastanawiałam się czy dam radę jako mamusia,mój miał wolne w dniu w którtych wychodziłam do domu,bo był 11.11 ;-) i nastepnego dnia juz zostałam sama z dzidziusiem i wiecie co stwierdziłam,że "obsługa" dziecka nie jest trudna:-D jeść,pielucha,spać...potem jak podrósł to jeszcze weszło zabawianie,łaskotanie i opowiadanie bajek o tym nawet co będę robić a on i tak uśmiecha się nawet jak mu powiem,że brzydkie bączki puszcza :-D

Do góry