reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
bylismy ze sobą przeszlo 3.5 roku( w tym roku w 14.01 stukneło nam 4 lata) a zaręczeni bylismy prawie 7 miesięcy:)

hejka heh widze ze piszecie o znakach zodiaku ;p ja jestem koziorozec ale nie mam "charakterku" jak mazia napisala ;p no chyba ze ktos mnie zdenerwuje ale to chyba jak kazdy a moj W tez jest koziorozcem i tez niby powinnismy sie pozabijac i cus tam wiecej hehe ale jak narazie to jest gicior no wiadome ze jak kazda para raz na jakis czas sie poklocimy ale to normalne :)
pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)

Migocia wszystkie koziorozce ktore znam sa apodygtyczne i wszystko wiedza najlepiej grr nie cierpię tego.

A ja jestem Lew...
Jak sie macie z rana? Ja wczoraj byłam u pani ginekolog.. Oj powiedziala że do terminu porodu (22 luty) nie dotrwam.. :D że urodze wczesniej, ale to nigdy nie wiadomo :p hehe pozatym od wczoraj mam bóle jajników.. nieregularne wiec niwiem czy to juz sie coś szykuje czy nie.. :eek: :zawstydzona/y: tak czy siak pozatym sie dobrze czuje i oczekuje. jakbym sie nie odzywała do pon, to wiecie gdzie jestem :D a zresztą napisze do Sówki smsa jakby co :-)

co do znakow mój P to wodnik. I sie i dogadujemy i nie dogadujemy. Ale w czasie mojej ciązy to sie nieeee dogadujemy haha ;p on mowi ze pieknie wygladam na to ja mu awanture ze kłamie, ze w zwiazku powinno sie prawde mowić i że on wobec mnie jest nie szczery...
No cóż :p Nie wiem czemu, czasem jestem jak taka służąca biegam miła i wogole, a czasem niby wszystko ok a ja od tak wytocze awanture xD

Adka nooo ah te skorpiony..

sugar no kochana to 3mam kciuki za was :D Też już bym chciała zeby to tak szybko u mnie nastąpiło :D

A ja wam powiem ze moja babcia to bliźniak i niby sie dogadujemy ale w glebi duszy strasznie sie nie lubimy tzn babcia lubi wymuszać wszystko, jej spojrzenie i juz musi byc tak jak ona chce a ja juz mam dosc klutni to ulegam byleby dala mi spokoj :p
A druga babcia to baran i baaardzo trudno nam sie dogadac ;p obie straszne gaduły jestesmy i klucimy sie czesto o to która której przerwała i która teraz ma mówić hahaha :p

a ja wlasnie weszlam na swoj znak zodiaku i dam wam troche zdań xD haha wszystko dokładnie sie zgadza
Ryby są empatyczne, wrażliwe, mają dużą wyobraźnię i intuicję, łatwo doprowadzić je do łez, są niepoprawnymi romantykami. Kreatywne, posiadają wiele talentów, często zostają artystami. Patrzą na życie przez " różowe okulary"
Potrzebują kochać i być kochani.mają wielkie serca, łatwo je zranić. Są bardzo tolerancyjne. Dom, rodzina, są dla nich bardzo ważne. Są szczere, otwarte, lubią towarzystwo.Łatwo wybaczają krzywdy. Mówi się że potrafią z wroga zrobić swojego przyjaciela.
Często w ich życiu pojawia się chaos, poczucie bezsensu, nadmierne przeżywanie uczuć, krytycyzm, zmienność nastrojów, mają tendencję do izolowania się. łatwo wpadają w kłopoty. Często inni ludzie wykorzystują ich dobroć i naiwność, doprowadzając do strat materialnych

idealnie mnie opisali haha

Adka no ja słuchałam serca i wyszłam jak zabłodzki na mydle ;P
Teraz raczej rozsądek przeważa :D
A ja nawet nie wiem ja rybki on wodnik ale nie wiem czy pasujemy do siebie.
Na jakiej stronie pisało jakie znaki pasuja do siebie?

kochana to widzisz sie swietnie dobraliśmy :D
A co do nóg... Ehś ja mam od kolan w góre ok a poniżej kolan.. Ehś.. Mam łydki masakrycznie umiesnione, łydki mam tak grube jak uda i w żadne rurki nie wchodze. Tzn mam jedne swoje ulubione i fajnie wyglądają, ale ogólnie w lato wygladam jak nie wiem co..
Ja 15,5 kg przytyłam i z checia bym Ci całe 15kg oddała... ;)
Ale wiem też ze za chudym tez niedobrze jest być.
Grubszej osobie łatwiej jest zrzucić. A chudym osobom czasem wpycha sie wszystko co sie da a przytyć nie mogą, więc tu jest gorzej.

A ja siedze i maluje pazurki u nóg :D haha

reklama
adka daje daje rade ;D ;) No może dlatego że ja przed ciąża szpagat i wszystko robilam :p I taka wyćwiczona troche byłam :p Ale poza tym to nie wiem dlaczego ;] Myslalam ze bedac w ciazy nie dam rady nic zrobic a tu co? Paznokcie jeszcze sobie maluje ;D:p Teraz czekam aż wyschną i wzorki zrobie ;D

Haha to Twoja mama widze niezła agentka. Moja mamuśka to któregoś razu Motorolke taką nowiuską co 2 tysiaki kosztowała wrzuciła do kibla.. Hahaha ;p I nie chciała wyjąć. Hehe Niezła agentka jest z niej

Do góry