reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

mazia ojj nie mow nic o jedzeniu. Ja bym zjadła budyniu, a najlepiej bym zjadła coś ostrego mmm...
No to 1 kwietnia w prima aprilis? :D ;)
Ja wlasnie chcialam w marcu urodzić ze wzgledu na to że 3/4 mojej rodzinki z marca, i wiekszość znak zodiaku rybki :) A rybki to duszy artystyczne ;P A nie ukrywam synek mógłby po mamusi zdolności odziedziczyc :D

reklama
mazia co do tego "przypadku" to sie zgodze!!! Taka to tylko do szpitala wywalic.... dzidzia poki moze niech siedzi jak najdluzej - w koncu to dla dobra malenstwa :)....

haha wlasnie w uwadze jest o kibolach kolejorza :)...

ja bym chciala urodzic albo 17.04 albo po 23.04 - czyli przenosic pare dni :p:p

17.04 ma urodziny moja mama, mnie urodzila w swoje imieniny wiec bomba by bylo jakby wnuk urodzil sie w jej urodziny....

a po drugie lepiej byloby miec byka niz kolejnego barana zwlaszcza ze ja jestem strzelec, piotr skorpion i jak bedziemy miec barana to bedzie masakra :D...

moja mama to skorpion a skorpiony troche ciezkie są, nie powiem... Podejrzewam ze z facetem czasem masz spięcia ;) ja z mamą niby podobne a sie dogadać nie mozemy, ma fochy, i jakby nie bylo to tupnie nogą i ma. Potrafi dyrygować w domu :p Ja sie nie daje ale tata owszem ;p
Podstępna ;P

a ja jestem lew moj R byk i wedle wszystkich horoskopów ,porownan itp powinniśmy się pozjadac,non stop klocic itp.A jest wrecz przeciwnie:-D

Ja swietnie dogaduje się z blizniakami,innymi lwami i bykami.Najgozej jest mi z koziorozcami Ci to maja charakterki:eek:

Artystka ja tez uwielbiam budyń:D często robię odkąd w ciazy jestem

dokladnie jak mowicie: skorpion dosc ciezki znak, moj - strzelec- jeszcze trudniejszy i jakbym miala tu miec pozniej dorastajacego barana to wysiadam :D... byki sa bardziej ulegle :p.
moja mama jest baranem - nigdy nie mozemy sie dogadac, wystarczy ze dluzej razem przebywamy i odrazu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: hahaha...

reklama
Do góry