reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Witam was :)
Ja juz przed ciążą miałam rozstępy na piersiach bo mi wcześnie zaczęły rosnąć i urosły do bardzo dużych rozmiarów. A teraz to już wogóle mam całe piersi w czerwonych i białych(stare rozstępy) pręgach. Jestem młoda i też źle się z tym czuje. Ale powiem tak, że peeling jest baaardzo dobry żeby zapobiegać. Jak zaczęłam delikatnie robić peeling i do tego zwykła oliwką smarowałam to rozstępy mi zmalały troche.
Nie wiem ale jak dla mnie to te wszystkie kremy nie mają wpływu. Bo albo kobiety są podatne i rozstępy robią im się albo mają tak w genach już że nie mają żadnych rozstępów. A te kremy wszystkie tak naprawde nie skutkują, ja używałam chyba wszystkiego już i najzwyklejsza oliwka jest jak dla mnie lepsza od tych drogich specyfików.

reklama
Artystka zgadzam sie z Tobą.Ja jestem strasznie podatna na te rozstepy.MOja mama ma 3 ciaze za sobą i ani jednego rozstepu sie nie dorobiła!!.Ja przed ciążą mialam rozstepy na piersiach ale znikły.Ale to co mam na udach i posladkach to maskra.Odrazu zrobily mi sie biale rozstepy juz gdziez z rok temu.Bylam z tym u dermatologa i stwierdzil ,ze nic sie z tym zrobic nie da.Dodatkowo to są jakies rozstepy podskorne.Tyle dobrze ze nie da sie ich zauwazyc,widac je tylko z bliska i pod swiatlo.Więc nie ma tak zle.Teraz mam masakrę na piersiach.Ale cóż zrobię.Smaruję się ziajką nie wiele to daje.Dobry jest peeling kawowy.Ja stosowalam wczesniej na moje rozstepy na piersiach.

Bierze sie troche kawy i do tego mydlo w plynie albo zel pod prysznic i gotowe.

Dokladnie ;) Moja mama bez rozstępów, moja babcia 3 dzieci i tez bez rozstępów, druga babcia miała 2 i też bez. A ja jakiś taki pechowiec :) Ale cóż.. Jak mnie kiedyś będzie stać i jeszcze nie zbledną mi rozstępy to sobie zafunduje zlikfidowanie :D :)
Hehe ;) pozdrawiam ;)

maziulku nasz kochany! brzuszek masz śliczny! pięknie Antoś rośnie :D
już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć go po drugiej stronie brzuszka :)

reklama
Do góry