reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Ja sie tylko zastanawiam co jej to dało że okłamała wszystkich? Jak można tak? Ludzka głupota nie zna granic..:szok:

bywają i tacy ludzie,to zresztą nie jedna na tym forum która się pojawiła,już jedną spotkałam jakieś kilka miesięcy temu,poroniła bo miała silne krwawienie z dużymi skrzepami,a nawet do szpitala nie pojechała bo powiedziała że to po seksie hehe i dalej wmawiała że jestw ciaży i nadal to robi ;-) ostatnio na jakimś forum kafeteria ktoś pisał o kimś rejestrującym się po forach min.tutaj i wmawiajacą ludziom że jest w ciaży itp...

reklama
bywają i tacy ludzie,to zresztą nie jedna na tym forum która się pojawiła,już jedną spotkałam jakieś kilka miesięcy temu,poroniła bo miała silne krwawienie z dużymi skrzepami,a nawet do szpitala nie pojechała bo powiedziała że to po seksie hehe i dalej wmawiała że jestw ciaży i nadal to robi ;-) ostatnio na jakimś forum kafeteria ktoś pisał o kimś rejestrującym się po forach min.tutaj i wmawiajacą ludziom że jest w ciaży itp...

tAAK i na wizażu byla taka jedna co sciemniała że w ciąży jest z tego co wiem to dostała bana stałego dziewczynom podpadła.

przeciez forum nie służy do oszukiwania ludzi, co ona uwage chce na siebie zwrócić? Hm.. Zobaczymy. A praktycznie na każdym temacie Malwina ten sam link wysyłała, gdzie nie weszlam tam ten link był..

przeciez forum nie służy do oszukiwania ludzi, co ona uwage chce na siebie zwrócić? Hm.. Zobaczymy. A praktycznie na każdym temacie Malwina ten sam link wysyłała, gdzie nie weszlam tam ten link był..

coś znalazła i chciała się pochwalić hehe eh dziecinada i tyle i dziecko by chciała hehe brzuch jak w 5 m-cu a twierdzi że 11tc heh a 26 października okres jej się spóźniał od 3 dni a tu ciach 7 tydzień hmm

też tak myśle albo ma coś z głową może po prostu jest to chora osoba albo chce uwage zwrócić.

Dziewczyny,

piękne macie brzuszki, każdy inny i wyjątkowy, jak ich mieszkańcy :-):tak:
Mój brzusio niestety nie nadaje się za bardzo do publicznego pokazywania, bo po 1 i 2 ciąży mam spore rozstępy na pamiątkę :zawstydzona/y: Ale wchodzę tu i Wasze oglądam z przyjemnością :-)

Dziewczyny,

piękne macie brzuszki, każdy inny i wyjątkowy, jak ich mieszkańcy :-):tak:
Mój brzusio niestety nie nadaje się za bardzo do publicznego pokazywania, bo po 1 i 2 ciąży mam spore rozstępy na pamiątkę :zawstydzona/y: Ale wchodzę tu i Wasze oglądam z przyjemnością :-)

mi też zostaną zapewne jakieś na pamiątkę,ale już zaczęłam z nimi walczyć ;-)

saleminko,

ja podczas 1 ciąży starannie smarowałam się kremem przeciw rozstępom ( polecanym mi przez farmaceutkę i wcale nietanim, firmy Mustella ) i co ? I nie zadziałało :no: Cóż poradzić...

reklama
ja smaruje i jak narazie niemam ani jednego rozstępu. oby tak dalej. :-)
Ja też sie czuje jakoś mniej atrakcyjna, ludzie sie na mnie na ulicy patrzą jak na dziwaka.

Do góry