reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

hmm ja się już pogubiłam,czy to ta Malwina która tak szybko zaczęła staranka o dziecko z swoim?Bo jak tak to jakim cudem jest już w 11 tygodniu jak niedawno wogóle w niej nie była hehe bo poroniła...tak to było ? hmm
...SORKI ZA OFF TOPIC ale nie mogłam się powstrzymać hehe
ja też przepraszam za wtrącenie się ale sobie poczytałam i niezła akcja:-)

37 tydzień. To już tuż, tuż :-)
Boski brzuszek!:-D

A to ja i nasz Synuś!:-D
Zobacz załącznik 184762

reklama
sugarbabyLove Śliczny brzusio!! Prześliczny!

Nie byłam na tym badaniu dziś. Wczoraj zapomniałam ze mialam nic słodkiego nie jeść a zjadlam całą czekolade :p hehe. Więc pojde w środe :)

saleminka jak to przeczytalam co cytowalas to nieźle...
Ale wiecie.. Jest w moim miescie ginekolog ktora zamiast ciąży wykrywa różnego rodzaju guzy... Wiec moze ta pomylka byla mozliwa, chociaż gdyby ona nastąpiła to wątpie ze ktokolwiek by przyznał sie do niej i napewno by sie Malwina i jej facet nie dowiedzieli o tym... Bo wtedy by ta osoba ktora byla odpowiedzialna za pobranie krwi napewno by za to odpowiedziała w jakiś sposob, a wiadome że nie przyznalaby sie ona do bledu zeby stracic prace..
Dziwna ta cala sytuacja jest
Malwina dałaś ten link.. On jest o jakiejś Anicie i co on pokazuje? Ze ze szkoly wyrzucic chcieli ciężarną? A jaki to ma związek z Tobą? Jak my wszystkie mamy dylemat jak to z tą twoją ciążą właściwie jest. Bo Ty probujesz zmienić temat i o innej dziewczynie film puszczasz... Ja niestety nie mam filmow ale o moim dawnym gimnazjum moglabym powiedzieć tyle ze na około 500 uczniów w tym co 3 dziewczyna byla w ciazy i byly rozne problemy, ale jaki to ma związek z Tobą?

Ostatnia edycja:
sugarbabyLove Śliczny brzusio!! Prześliczny!

Nie byłam na tym badaniu dziś. Wczoraj zapomniałam ze mialam nic słodkiego nie jeść a zjadlam całą czekolade :p hehe. Więc pojde w środe :)

saleminka jak to przeczytalam co cytowalas to nieźle...
Ale wiecie.. Jest w moim miescie ginekolog ktora zamiast ciąży wykrywa różnego rodzaju guzy... Wiec moze ta pomylka byla mozliwa, chociaż gdyby ona nastąpiła to wątpie ze ktokolwiek by przyznał sie do niej i napewno by sie Malwina i jej facet nie dowiedzieli o tym... Bo wtedy by ta osoba ktora byla odpowiedzialna za pobranie krwi napewno by za to odpowiedziała w jakiś sposob, a wiadome że nie przyznalaby sie ona do bledu zeby stracic prace..
Dziwna ta cala sytuacja jest
Malwina dałaś ten link.. On jest o jakiejś Anicie i co on pokazuje? Ze ze szkoly wyrzucic chcieli ciężarną? A jaki to ma związek z Tobą? Jak my wszystkie mamy dylemat jak to z tą twoją ciążą właściwie jest. Bo Ty probujesz zmienić temat i o innej dziewczynie film puszczasz... Ja niestety nie mam filmow ale o moim dawnym gimnazjum moglabym powiedzieć tyle ze na około 500 uczniów w tym co 3 dziewczyna byla w ciazy i byly rozne problemy, ale jaki to ma związek z Tobą?

ja już napisałam ze nie bede sie udzielac na tym forum bo nie mam zamiaru sie denerwowac nie musicie mi wierzyc czy nie że jestem w ciaży.
wy macie swoje zdanie ja swoje wy myslicie inaczej ja inaczej. Piszcie sobie ci chcecie mnie to naj mniej obchodzi miłęgo wieczoru ci życze papa
Moze jak po świetach wstawie zdjecie usg na naszą klase z moimi danymi to wtedy mi uwierzycie narazie nie chce nic w stawiac bo jak narazie tesciowie nie wiedzą o ciąży a chcemy im poweidziec na wigilie

Malwina ściemniaro! skoro po ślubie jesteś to czemu masz panieskie na n-k? obrzydliwa kłamczycha...
sorki dziewczyny
anag śliczny masz brzuszek ;) i przepiękne zdjęcie!! robiłaś sobie sesje z brzuszkiem? ;)

No właśnie ta malwina to niezła kłamczucha trzeba przyznać! Dziewczyny brzuszki macie miodzio :-):-D tylko wycałować :-p

matosia co do nazwiska to zawsze można zostawic własne wiec to nie jest karta przetragowa do osadzenia czy kłamie no ale co do reszty to cóz brak słów...

umi z brzuszkiem na studniowce bylas?hehe no niezle:)

co do malwiny to klamie i tyle kazdy moze przerobic zdjecie usg co za problem wpisac swoje dane ...

reklama
Ja sie tylko zastanawiam co jej to dało że okłamała wszystkich? Jak można tak? Ludzka głupota nie zna granic..:szok:

Do góry