sugarbabyLove Śliczny brzusio!! Prześliczny!
Nie byłam na tym badaniu dziś. Wczoraj zapomniałam ze mialam nic słodkiego nie jeść a zjadlam całą czekolade
hehe. Więc pojde w środe
saleminka jak to przeczytalam co cytowalas to nieźle...
Ale wiecie.. Jest w moim miescie ginekolog ktora zamiast ciąży wykrywa różnego rodzaju guzy... Wiec moze ta pomylka byla mozliwa, chociaż gdyby ona nastąpiła to wątpie ze ktokolwiek by przyznał sie do niej i napewno by sie Malwina i jej facet nie dowiedzieli o tym... Bo wtedy by ta osoba ktora byla odpowiedzialna za pobranie krwi napewno by za to odpowiedziała w jakiś sposob, a wiadome że nie przyznalaby sie ona do bledu zeby stracic prace..
Dziwna ta cala sytuacja jest
Malwina dałaś ten link.. On jest o jakiejś Anicie i co on pokazuje? Ze ze szkoly wyrzucic chcieli ciężarną? A jaki to ma związek z Tobą? Jak my wszystkie mamy dylemat jak to z tą twoją ciążą właściwie jest. Bo Ty probujesz zmienić temat i o innej dziewczynie film puszczasz... Ja niestety nie mam filmow ale o moim dawnym gimnazjum moglabym powiedzieć tyle ze na około 500 uczniów w tym co 3 dziewczyna byla w ciazy i byly rozne problemy, ale jaki to ma związek z Tobą?