reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

mi sie wogóle wydaje że narazie mi przestał brzuch rosnąć... pierw róśł z tygodnia na tydzien a teraz stoi w miejscu.. A tż znowu uważa że rośnie :)pokaze wam może fotki.
pierwsza jest z 23 tc, później z 26 i 27 tygodnia.:-)

reklama
ba1983 zerknij na moją fotke na poprzedniej stronce-to był mój 5 miesiąc a od 30tc tak mi ruszył brzucholek,że aż rozstępy mi powyskakiwały na bokach jakbym zebrą była hehe :-D

artystka92 młodziutka jesteś,ale wyglądasz na więcej,ale chociaż widzę że nie masz wody w mózgu jak to inne ;)

MALWINA dobrze sie czujesz ze wszedzie wklejasz ten sam link?
raz na sto razy na tym forum nie klamalas to masz sie czym chwalic

MALWINA dobrze sie czujesz ze wszedzie wklejasz ten sam link?
raz na sto razy na tym forum nie klamalas to masz sie czym chwalic

hmm ja się już pogubiłam,czy to ta Malwina która tak szybko zaczęła staranka o dziecko z swoim?Bo jak tak to jakim cudem jest już w 11 tygodniu jak niedawno wogóle w niej nie była hehe bo poroniła...tak to było ? hmm

a takie pytanko to ja mam do Malwiny,dlaczego twierdzisz i piszesz nam,że jesteś w ciąży jak nie jesteś ?

Tak byłam na wyniku bety i niestety nie udało sie:(:(:(płacze
A tak to zamuła

i to jest wypowiedź z 20.10 więc beta na 100% a nawet i 1000% powinna wykazać ciąże lub nie

Tak chciałabym by w ciąży ale tu nic płacze

KingaMZ Mój wynik betty to 3,7 mlU/ml.
chyba jest w normie niewiem nie znam sie na tym
mało prawdopodna ciąża na takim etapie w jakim byłaś miesiąc temu

Lekarka mi powiedziała ze wczesna ciaza powyzej 5

Ja mam taką załamke że szok :(:(:(:(
Ja najwyraźniej mam pecha nic mi sie nie udaje chyba w ciąże też nie zajde :(płacze mam doś wszystkiego tylko moge na was polegac i z wami popisac.
Dziękuje wam dziewczyny że chociaż z wami moge popisac:)
Teraz ogladam film i pisze z wami ale chyba nikogo już nie ma:)

hej dziewczyny przepraszm ze wczoraj nie pisałam ale pracowałam od 14 do 22.
dzisiaj mam tak samo:(
Powiem wam ze ja jeszcze nie jestem w ciaż ale kilka malutkich rzeczy mam w domu

3dzien ale nawet mnie brzuch nie boli na @ tylko strasznie mnie mdli i bolą pierci i dostałam wysypki na twarzy nigdy tak nie miałam

Ja mykam do pracy odezwe sie wieczorkiem jak wróce znowu cały tydzień popołudniówek:(:(:(
wypowiedź z 26.10

to i tak coś nie gra,taki duży brzuch w ok 8 tygodniu hehe
i dla dziewczyn z wątku
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ne-f236/chce-miec-dziecko-21424/index419.html

https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ne-f236/chce-miec-dziecko-21424/index427.html

narzeczony alwiny dostał krwawienia

Malwina na przyszłosć-brzuch w ciąży rosnie,bo macica rośnie i mało tłuszczu sie tam odkłada,chyba że ja jestem jakaś dziwna i jeszcze nie spotkałam się z dziewczyną której kilogramy w ciaży tylko na brzuchu się odkładały...

Dzien dobry Panią jak nie wierzycie ze malwina jest w szpitalu prosze odwiedzcie ja w wałbrzychu na priv podam dokladnie ktory szpital i dzisiaj bylem w szpitalu i rozmawialem z lekarzem malwina zaczela krwawic bo dostala krwotoku dokladnie wam powie jak wroci.
W szpitalu bedzie jeszcze przynajmniej 2tygodnie dzisiaj miała robione dokladne badania i jest naprawde w ciazy tylko przez ten krwotok jest na podtzymaniu ciazy:-:)-:)-:)-(.
A to wszystko przez to że w przychodni gdzie robiła badania krwi poplataly im sie próbki i dla tego miala wynik negatywny.
Bardzo chetnie was zapraszam zeby odwiedzic Malwine jak nie wierzycie.
Jak Narazie suwaczek ślubu nieaktualny dopóki Moja Malwinka nie wyjdzie ze szpitala i jak już nie będzie wszystko dobrze.
A mam do was pytanie jak można usunąc suwaczek bo ja niestety nie wiem co i jak:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.
Z góry dziękuje za pomoc.
I przepraszam ze wogóle pisze bo z tego co tytalem to wam to przeszkadza ze was informuje jak mnie poproszono wiec juz chyba nic nie napisze dowidzenia. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

no sory,ale pomyłka próbek nie ejst możliwa,przy każdym pobieraniu krwi odrazu jest naklejany kod ! i tak jest wszędzie

SORKI ZA OFF TOPIC ale nie mogłam się powstrzymać hehe

Ostatnia edycja:
37 tydzień. To już tuż, tuż :-)

2eee0a6a.jpg

Witajcie Macie piekne brzuszki
Ashera ty ze swoim wymiatasz ja jak przenosiłam ciąże o te nieszczerzone 3 tyg to sie mnie pielęgniarki w szpitalu pytały czy ja w 6 miesiącu jestem:-D i żebym się nie martwiła to może przed terminem nie urodzę a jam mówiłam ze ja po terminie jestem to mi wierzyć nie chciały...
Saleminka ja w 6 miesiącu mimo tego ze chuda przed ciąża nie byłam to miałam troszkę większy brzuszek niż ty w 13 tyg heh aż mi sie usmiech na usta cisnie jak patrze na twój brzuszek sliczny:-)

Ogólnie wszystkie macie piękne brzucholki, a te którym jeszcze nie rosnie to powiem ze mnie tak naprawde zaczą dopiero po 30 tyg rosnąc tak ze jak po feriach do szkoły przyszłam to ludzie z klasy uwierzyc nie mogli bo 2 tyg wczesniej na studniówce bylam:-p

reklama
Do góry