reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Asheara piękny brzuszek i taki bez rozstępów,ja ich nie unikłam,mam nadzieję że to że jestem młoda i skóra jest elastyczna to pozbędę się ich szybko,bo jakoś tak źle się z nimi czuje.Jak jeszcze Kubuś był w brzuszku to tak o tym nie myślałam,a teraz hmm mój misiek nic nie mówi,nie przeszkadza mu to ale ja jakoś dziwnie się czuje...:rofl2:

i fotunia z dziś
imagebm.jpg

reklama
tylko że ty jesteś szczupła a ja nie i dla tego mam taki brzuch lekarz też mi powiedział ze mam strasznie duzy brzuch ponieważ ja przed ciażą ważyłam 67 a teraz waże 74kg. ja chciałabym mie troszke mniejszy

Bardzo duży masz brzuch. Jednak uważam, że to nie wina nadwagi. Ja przed ciążą ważyłam 89kg przy wzroście 162, obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży, a brzucha jak nie było tak nie ma, nie przytyłam jeszcze ani kilograma, no i jest to moja 2 ciąża, więc niby wcześniej powinien pojawić się u mnie brzuszek. W pierwszej ciąży zaczynałam od wagi 80kg i przytyłam do końca ciąży tylko 8kg (do 4 miesiąca ciąży schudłam 2 kilo dopiero później zaczęłam przybierać na wadze), taki brzuch jak ty teraz masz dostałam dopiero po 6 miesiącu.

Ashera ale mialas ogromny brzucholek:szok::laugh2: jak by tam sie mialy trojaczki zmiesaci z tego co pamietam to ty niskajestes, towoj synek chyba wygodny jest jak taka kawalerke sobie zrobil:-) a w ogole nie masz rostepow bo na zdjeciu sokra wyglada jak bys w ciazy nie byla;-)

Prze prze prześliczne wszystkie macie i miałyście brzuszki ! I śliczne dzieci!!
Wogóle Ascheara miałaś przepiękny brzuch, taki ładny, duży kształtny. Naprawde super!!

A ja wstawie moj z 25 tygodnia który rośnie jak na drożdżach :D :)
p1280749.jpg

witam wczoraj byłam u gina i to jest 11 tydzień termin mam wyznaczony na 11czerwca.
Wcześniej chodziłam do gina który nie wykrył ciaży i przez niego dostałam silnego krawienia w pore trafiłam do szpitala i uratowali moje maleństwo nie chce o tym pisac bo sie popłakałam ten lekarz został zawieszony w wykonywaniu swojego zawodu. Teraz chodze prywatnie do lekarza co 3tygodnie czasami co 2 zależy jak mi pasuje.
coś jeszcze chcecie wiedziec?????

Ja nie wierze ze tak wyglada brzuch w 11 tyg ciazy:tak:
To jest moja 3 ciaza gdzie w dwoch poprzednioch przytylam 30kg,zgodze sie ze mozna tyc 1kg lub troche ponad kilo na tydzien ale to pod koniec ciazy,ja tak tylam bo mialam cukrzyce:eek:
Ale to jest moje zdanie:sorry:

Prze prze prześliczne wszystkie macie i miałyście brzuszki ! I śliczne dzieci!!
Wogóle Ascheara miałaś przepiękny brzuch, taki ładny, duży kształtny. Naprawde super!!

A ja wstawie moj z 25 tygodnia który rośnie jak na drożdżach :D :)
p1280749.jpg

śliczny brzusio ;) W życiu bym nie powiedziała, że masz 17 lat.:shocked2::cool2:

artystka92 - Tez zgrabny brzuchol Ci rosnie :tak:
ja bym Ci dala z 22 lata tak szczerze ;-)

saleminko - ja rowniez jestem mloda, mam 16 lat. Dzieki swojej elastycznosci, wrocil brzuchol do siebie, chociaz po porodzie byla ZAŁAMKA totalna...
Dzidzius sliczny, pulchniutke poliki :-)

i to zdjecie chyba Was wszystkie myli... stojac bokiem nie widac bylo moich rozstepow... jednak gdybym Wam pokazala moj brzuch od przodu... sory ze tak powiem ale wygladalo to jakby chodzily mi pod skora glizdy :zawstydzona/y: takie rozstepy...
na tym zdjeciu widac tylko zaczynajace sie rozstepy na posladkach...

swoja droga... brzuch byl ogromny... w szpitalu nawet zapytali mnie czy to aby napewno ciaza pojedyncza... no ale... Damian wazyl prawie 4kg :tak:

Buzka dla wszystkich brzuchatek!

reklama
Ascheara dziękuje :) A co do mojego brzuszka.. On tydzien stoi w miejscu... I w jedna noc dosłownie mi sie powiększa i pozniej znowu tydzień nic i w jedną noc rośnie... Nie wiem czemu
Ale mi sie zdaje ze jest w miejsu a tu nagle po nocy jak grzyby po deszczu :p :)
A Ty miałaś zachwycający brzusio mimo wszystko :** :)

Jutro idę na obciążenie glukozą ;/ a nie nawidze igieł, zastrzyków.. Chociaż wszystko zniose ale jak widze jak mi krew pobierają to słabo mi sie robi hehe :p

Do góry