reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Hehe dobra moje kochane ciężarne ciiii ! Koniec tematu...
Wstawiajcie brzuszki i piszcie o nich jak najwięcej a przecież mamy się zjednoczyć wszystkie a nie poklucić o jakiś jeden brzuszek ;)
Każdy wie że w 11 tyg brzucha nie ma! może malusiński taki, a taki duuzii to ewentualnie nie od ciąży tylko od zbędnych kg ;)
W każdym razie jak tam u was? Brzuszki rosną? Mój mega wolno rośnie. Właściwie stanął w miejscu i sie ruszyć nie chce :(
Ale to dobrze :D Może w sylwestra potańcuję sobie bo z taką piłką wielką to cieżęj by bylo. A właśnie jakies plany na sylwka macie? Czy raczej skromnie w domku?

reklama
Malwina- jak to mozliwe ze masz znowu odblokowane konto?? Juz tyle razy zostalas przylapana na klamstwie a jestes tu nadal. Musisz byc chora na glowe. :wściekła/y:

mamaola, kasiulka ojjj.....ja dowiedzialam sie o ciazy w 4 tyg....a 6 tyg pozniej mialam juz +5kg...a w ciazy bylam wiec jest taka mozliwosc :D :p - no ale to byla moja druga ciaza...w pierwszej to brzuch mi sie dopiero pojawil gdzies pomiedzy 4 -5 miesiacem :D

ejjjj dziewczyny, a moze ona faktycznie ma ciaze urojona i powinna udac sie do specjalisty?

ktoras sie tu o jej slub pytala...przeciez ma suwaczek, ze od 13 dni sa malzenstwem :D

no i nie chce nic mowic ale ma 14 przyjaciol....

a wracajac do tematu:

Agus MASZ PRZESLICZNY BRZUSZEK! :)

wydaje mi się, że koleżanka Malwina już nas nie odwiedzi ;P
Aguś ja tak trochę poza tematem, ale oprócz pięknego brzusia masz bardzo fajną fryzurkę ;) włoski Ci się same kręcą czy musisz je układać ?

matosia Włoski się same kręcą ;):-) Jakieś takie już mam...
Dziekuje za komplement...;) Miło słyszeć..ale chyba każdy tak ma że nie zauważa i nie docenia swoich plusów...Zawsze podobały mi się proste włoski więc zupełnie przeciwnie niż mam :p

ja zaczęłam przybierać na wadze dopiero od połowy czerwca (urodziłam 7listopada) a kg to przybywało mi 1kg lub 1,5 na tydzień hehe a tak to waga stała w miejscu,ale zaskoczył mnie brzusio malwiny heh ja byłam prawie płaska do 5 miesiąca
a na koniec ciąży 22kg na plusie miałam hehe

Nie ma możliwości, abyś w 1 trymestrze ciąży przytyła 7 kg :crazy:
bo nie ma nawet bez mdłości i wymiotów,ja stałam w miejscu z wagą.Zaczynałam od 59kg a skończyłam na 81kg hehe
eh wspomnę sobie
(fotka z czerwca)
30.06

i gdzieś 13 tc (21.04)

malwina to,że masz te 7kg to chyba wszędzie Ci doszło a nie tylko w brzuchu :eek:

Dziewczyny i wiecie co,jestem trochę zdołowana tym jak teraz wygładam,a dbałam o brzuch jak tylko się dało,synek urodził się spory.Jedyne pocieszenie to takie że synuś jest zdrowy,pięknie rośnie i się rozwija

Ostatnia edycja:
reklama
AguśZakochana - Śliczny brzuszek, az milo patrzec :)))

Saleminko - to i ja sobie wspomne, wkoncu obydwie jestesmy pazdziernikowkami ;-)
na 10 dni przed porodem.
1212n.jpg

i miesieczny Damian :-)

1212p.jpg

buziaki Dla Wszystkich mamus, tych przyszlych i tych ktore maja swoje malenstwa juz "na zewnatrz" :-D

Do góry