reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Hehe dobra moje kochane ciężarne ciiii ! Koniec tematu...
Wstawiajcie brzuszki i piszcie o nich jak najwięcej a przecież mamy się zjednoczyć wszystkie a nie poklucić o jakiś jeden brzuszek ;)
Każdy wie że w 11 tyg brzucha nie ma! może malusiński taki, a taki duuzii to ewentualnie nie od ciąży tylko od zbędnych kg ;)
W każdym razie jak tam u was? Brzuszki rosną? Mój mega wolno rośnie. Właściwie stanął w miejscu i sie ruszyć nie chce :(
Ale to dobrze :D Może w sylwestra potańcuję sobie bo z taką piłką wielką to cieżęj by bylo. A właśnie jakies plany na sylwka macie? Czy raczej skromnie w domku?

reklama
Malwina- jak to mozliwe ze masz znowu odblokowane konto?? Juz tyle razy zostalas przylapana na klamstwie a jestes tu nadal. Musisz byc chora na glowe. :wściekła/y:

mamaola, kasiulka ojjj.....ja dowiedzialam sie o ciazy w 4 tyg....a 6 tyg pozniej mialam juz +5kg...a w ciazy bylam wiec jest taka mozliwosc :D :p - no ale to byla moja druga ciaza...w pierwszej to brzuch mi sie dopiero pojawil gdzies pomiedzy 4 -5 miesiacem :D

ejjjj dziewczyny, a moze ona faktycznie ma ciaze urojona i powinna udac sie do specjalisty?

ktoras sie tu o jej slub pytala...przeciez ma suwaczek, ze od 13 dni sa malzenstwem :D

no i nie chce nic mowic ale ma 14 przyjaciol....

a wracajac do tematu:

Agus MASZ PRZESLICZNY BRZUSZEK! :)

wydaje mi się, że koleżanka Malwina już nas nie odwiedzi ;P
Aguś ja tak trochę poza tematem, ale oprócz pięknego brzusia masz bardzo fajną fryzurkę ;) włoski Ci się same kręcą czy musisz je układać ?

matosia Włoski się same kręcą ;):-) Jakieś takie już mam...
Dziekuje za komplement...;) Miło słyszeć..ale chyba każdy tak ma że nie zauważa i nie docenia swoich plusów...Zawsze podobały mi się proste włoski więc zupełnie przeciwnie niż mam :p

ja zaczęłam przybierać na wadze dopiero od połowy czerwca (urodziłam 7listopada) a kg to przybywało mi 1kg lub 1,5 na tydzień hehe a tak to waga stała w miejscu,ale zaskoczył mnie brzusio malwiny heh ja byłam prawie płaska do 5 miesiąca
a na koniec ciąży 22kg na plusie miałam hehe

Nie ma możliwości, abyś w 1 trymestrze ciąży przytyła 7 kg :crazy:
bo nie ma nawet bez mdłości i wymiotów,ja stałam w miejscu z wagą.Zaczynałam od 59kg a skończyłam na 81kg hehe
eh wspomnę sobie
(fotka z czerwca)
30.06

i gdzieś 13 tc (21.04)

malwina to,że masz te 7kg to chyba wszędzie Ci doszło a nie tylko w brzuchu :eek:

Dziewczyny i wiecie co,jestem trochę zdołowana tym jak teraz wygładam,a dbałam o brzuch jak tylko się dało,synek urodził się spory.Jedyne pocieszenie to takie że synuś jest zdrowy,pięknie rośnie i się rozwija

Ostatnia edycja:
reklama
AguśZakochana - Śliczny brzuszek, az milo patrzec :)))

Saleminko - to i ja sobie wspomne, wkoncu obydwie jestesmy pazdziernikowkami ;-)
na 10 dni przed porodem.
1212n.jpg

i miesieczny Damian :-)

1212p.jpg

buziaki Dla Wszystkich mamus, tych przyszlych i tych ktore maja swoje malenstwa juz "na zewnatrz" :-D

Do góry