reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
witam wczoraj byłam u gina i to jest 11 tydzień termin mam wyznaczony na 11czerwca.
Wcześniej chodziłam do gina który nie wykrył ciaży i przez niego dostałam silnego krawienia w pore trafiłam do szpitala i uratowali moje maleństwo nie chce o tym pisac bo sie popłakałam ten lekarz został zawieszony w wykonywaniu swojego zawodu. Teraz chodze prywatnie do lekarza co 3tygodnie czasami co 2 zależy jak mi pasuje.
coś jeszcze chcecie wiedziec?????
postaraj się bardziej, bo w takie ściemy ciężko uwierzyć

PS dziewczyny macie super brzuchy! ale naprawdę wierzycie tej całej Malwinie?

"ten lekarz został zawieszony w wykonywaniu swojego zawodu. Teraz chodze prywatnie do lekarza co 3tygodnie czasami co 2 zależy jak mi pasuje."

że się wtrące aż... bardzo szybko zawiesili tego lekarza nie ma co a mysłałam że to najpierw musi byc dochodzenie pozniej sprawa w sądzie i ostatatecznie wyrok...a co do chodzenia sobie do lekarza "jak mi pasuje" to nie moge poprostu heh...hmm no ja mam na dziś wizyte ale jakos mi jenak nie pasuje, a co tam pójde sobie za 2 tyg,...
co do brzucha czy w ciąży czy nie w ciąży...może i jest dziewczyna w ciąży ale napewno nie można tego stwierdzic po zdjeciu jej brzucha... ile dziecko ma w 11 tyg..? 4-5cm? moj brzuch jakis tydzien temu sie pojawił dopiero....
ech szkoda gadac...

Agus Zakochana ze jestem nie tolerancyjna tzn ze co?kazdy moze wypiac brzuch i go pokazac i udawac ze jest w ciazy mam powody zeby jej nie wierzyc wymyslila sobie slub o ktorym ani slowa nie wspomniala bo go nie bylo chce stworzyc sensacje zeby ktos na nia zwrocil uwage tylko po co klamie jakby nie klamala napewno na tych wszystkich watkach na ktorych byla mogla rozmawiac dalej a nie lazic i na kazdym mowic co innego sama sie juz pogubila w tym co mowi to dziewczyna przy kosci nie chwalilaby sie brzuchem w 11tyg bo raczej wiadomo ze to jeszcze nie ten brzuszek ciazowy

Malwina-Ty to takie bujdy wypisujesz że powinni Cie z tego forum nie tyle usunąć co wywalić......twoje urojone ciąże są wręcz smieszne.....tak sie składa ze sama w 11 tyg ciązy jestem i mój brzuch jest plaski jak był....co wiecej dziwczyno jak ty w 11 tyg mogłas 8 kilo przytyć....co ty jesz?????sam smalec...???nie znam jeszcze żadnej ciężarnej,żadnej która w tym tyg miala by taki brzuch.....aaaa i zeby nie było ja od początku ciąży przytylam - 2 kilo ze względy na mega wymioty....Ty sie dziwczyno idz lecz ale do psychiatry a nie do ginekologa....no i widze ze przetsalas byc moderatorem:)))ciekawe kto sie na tobie poznał..???

Agus Zakochana ze jestem nie tolerancyjna tzn ze co?kazdy moze wypiac brzuch i go pokazac i udawac ze jest w ciazy mam powody zeby jej nie wierzyc wymyslila sobie slub o ktorym ani slowa nie wspomniala bo go nie bylo chce stworzyc sensacje zeby ktos na nia zwrocil uwage tylko po co klamie jakby nie klamala napewno na tych wszystkich watkach na ktorych byla mogla rozmawiac dalej a nie lazic i na kazdym mowic co innego sama sie juz pogubila w tym co mowi to dziewczyna przy kosci nie chwalilaby sie brzuchem w 11tyg bo raczej wiadomo ze to jeszcze nie ten brzuszek ciazowy

zgadzam sie w 100%. Najlepiej ja ignorowac niech sobie pisze moze jutro powie np ze urodzila juz? kto wie :)
Nie ma co sie nia przejmowac i marnowac watek na nia :)

Anastazzja Nie czytałam innych postów Malwiny bo mnie nie interesują... Ale to forum jest o brzuszkach i zamiast komuś dokuczać że jest przy sobie i ma duży brzuch to lepiej jej nie odpisywać skoro ściemnia... i ma jakieś urojenia... Być może na innych tematach pisała głupoty nie wiem bo nie czytałam...Ale tutaj wkleiła zdjęcie swojego brzucha , ma napisane że jest w 11 tygodniu...więc nie wiem po co te komentarze na temat tego że brzuch wygląda na 5 miesiąc i dlatego ściemnia... Nie każdy jest szczuplutki...A ten temat nie jest po to żeby oceniać innych tylko pochwalić się swoim brzuchem...Co do Malwina każdy normalny człowiek zauważy że jej brzuszek to tłuszczyk... więc nie wiem co miałoby być dziwnego w jej brzuchu? Otyłe kobiety też zachodzą w ciążę...
Shiraa Może i macie rację z ciekawości poczytam ten temat..:p Ale tutaj chcemy pokazywać nasze brzuszki a nie kłócić się na ile czyj brzuch wygląda...
cornellka Ja CIę rozumiem..I dobrze wiem że jej brzuch nie jest brzuchem ckążowym bo w 11 tygodniu to ja miałam płaski ;) :-):-):-) Ewidentnie to co Malwina posiada to tłuszczyk ale po co pisać o niej w tym temacie i najeżdzać ? Ignorujcie ją chciała isę pochwalić brzuchem dodała fotki więc niech sobie pisze... Ale ten post jest o naszych brzuszkach ,chwalimy się nimi a nie piszemy kto ma urojoną ciąże a kto wygląda na ile tygodni. Nie każdy jest szczupły na początku ciąży... Więc najlepszym sposobem jest ignorować kogoś a nie kłócić i robić przykrości...Może dziewczyna ma jakieś problemy ..nie musimy jej wierzyć..niech sobie pisze jak jej to radość sprawia..:-D

A tak w ogóle wklejajcie brzuszki ;)))):tak::tak::tak:

reklama
Do góry