reklama
artystka92
Fanka BB :)
Otóż ja mam ogólnie nie duży brzusio z tego co widze u ciężarnych np w 16 tygodniu mają większy brzuch ode mnie albo i taki sam... Hehe
Ale moj sie powoli powiekszać zaczyna... A czas leci, a jeszcze nie dawno mialam 9 tydzień i dowiedzialam sie o ciąży a tu już 24 tydzień a niedługo strzeli Boże Narodzenie, Sylwester i...
W dzień moich urodzin tzn 18 marca będzie poród Antosia tzn taki termin a zobaczymy co wyjdzie z tego
Ale moj sie powoli powiekszać zaczyna... A czas leci, a jeszcze nie dawno mialam 9 tydzień i dowiedzialam sie o ciąży a tu już 24 tydzień a niedługo strzeli Boże Narodzenie, Sylwester i...
W dzień moich urodzin tzn 18 marca będzie poród Antosia tzn taki termin a zobaczymy co wyjdzie z tego
wlasnie dziwie sie dziewczynom ze jej wierza chyba same wiecie jaki mialyscie brzuch w 11tygodniu napewno nie taki jak w 6miesiacu zreszta ona juz nie na jednym watku opowiadala brednie a jak tam Twoj "slub" Malwinko odbyl sie czy nie bo tym to sie nie chwalisz..
Malwina-Jak na jedenasty tydzień to naprawde spory brzuch. Nawet jesli to była by kolejna ciąża,lub blizniacza. Jeśli jesteś rzeczywiście w ciąży i nie kłamiesz-to może pomyłka w dacie jest.
Ja przed ciążą tez miałam oponkę i ważyłam 60kg przy wzroscie 155. I dlatego szybko było widać brzuszek. W ciązy przytyłam w 3 miesiące 9 kg. Pod koniec było 22 na plus.
Mi wszyscy mówili,ze miałam ogromny w 15 tyg. Ale jak tak patrze to niektórym się zdarza. Z sentymentu wkleję jak wyglądał.:
Zobacz załącznik 184006
I w 19 tyg dla porównania jak się szybko rozrastał
Zobacz załącznik 184007
Aha i tak wgole to macie prześliczne brzuszki. Ja mało się fotografowałam i teraz żałuje. Dopiero pod koniec ciąży robiłam zdjęcia nie tylko samego brzuszka a też z twarzą. wydawało mi się,ze tak strasznie wyglądam. Pstrykajcie ile wlezie,bo to piekna pamiątka
Ja przed ciążą tez miałam oponkę i ważyłam 60kg przy wzroscie 155. I dlatego szybko było widać brzuszek. W ciązy przytyłam w 3 miesiące 9 kg. Pod koniec było 22 na plus.
Mi wszyscy mówili,ze miałam ogromny w 15 tyg. Ale jak tak patrze to niektórym się zdarza. Z sentymentu wkleję jak wyglądał.:
Zobacz załącznik 184006
I w 19 tyg dla porównania jak się szybko rozrastał
Zobacz załącznik 184007
Aha i tak wgole to macie prześliczne brzuszki. Ja mało się fotografowałam i teraz żałuje. Dopiero pod koniec ciąży robiłam zdjęcia nie tylko samego brzuszka a też z twarzą. wydawało mi się,ze tak strasznie wyglądam. Pstrykajcie ile wlezie,bo to piekna pamiątka
Ostatnia edycja:
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Malwina Dziękuje Twój też jest ładny...DUży jak na 11 tydz. ale to pewnie wina wagi więc nie ma się co przejmować...
Cornellka Nie rób z siebie takiej znawczyni od brzuchów w 11 tygodniu..Moja mama miała dwa razy większy będąc z moim bratem w ciąży ponieważ jest ,, przy sobie " i miała duzo tłuszczyku...Nie każda ciężarna jest przed ciążą szczuplutką modelką...No ale nie dziwi mnie twoja wypowiedz..Tolerancja w naszym kraju jest zerowa
Cornellka Nie rób z siebie takiej znawczyni od brzuchów w 11 tygodniu..Moja mama miała dwa razy większy będąc z moim bratem w ciąży ponieważ jest ,, przy sobie " i miała duzo tłuszczyku...Nie każda ciężarna jest przed ciążą szczuplutką modelką...No ale nie dziwi mnie twoja wypowiedz..Tolerancja w naszym kraju jest zerowa
Ostatnia edycja:
Anastazzja
Malwina Dziękuje Twój też jest ładny...DUży jak na 11 tydz. ale to pewnie wina wagi więc nie ma się co przejmować...
A Ty Zakochana Aguś dajesz się robić w bambuko jakieś znudzonej nastolatce z urojoną ciążą...niby to 3 miesiąc??....20.10.09 niby robiła betę i wyszło,że w ciąży nie jest.. lekarz nie wykrył ciąży, bo nie miał co wykryć!!
Swoją drogą pokazałaś właśnie jaka to jesteś tolerancyjna...Ogólnie biję pokłony przed Panią...pełen szacun...
Cornelka chciała Was ostrzec przed kłamstwami Malwiny...dla mnie taki brzuch w 11 tygodniu też nie jest normalny... (podobnie pewnie myśli większośc). Oczywiście może się zdarzyć, ale w przypadku Malwiny to ewidentnie ciąża urojona.
jagodka1231
Kochane ostrzegam Was przed Malwiną,ona na wielu wątkach wypisuje takie brednie że głowa mała!!!!!!!!!!!!!BYła zgłaszana już jako oszutka i kłamczucha do admina,więc miejscie się na baczności!!!Na Staramy się też wypisywała głupoty!!!
A tak przy okazji macie sliczne brzuszki!!!!
A tak przy okazji macie sliczne brzuszki!!!!
reklama