reklama
artystka92
Fanka BB :)
No u mnie nie zaciekawie.. Chyba jestem chora... zmienił mi sie glos boli mnie głowa a co gorsze żołądek mnie straaaasznie boli od godziny... :/ juz mam dość tak mnie boli, aż mi same łzy lecą... Mam nadzieje ze przejdzie mi bo jak nie to na pogotowie trzeba bedzie sie udać
P
Paulka90
Gość
to jeszcze jedno wrzuce moje ulubione brzuchowe zdjęcie...
No u mnie nie zaciekawie.. Chyba jestem chora... zmienił mi sie glos boli mnie głowa a co gorsze żołądek mnie straaaasznie boli od godziny... :/ juz mam dość tak mnie boli, aż mi same łzy lecą... Mam nadzieje ze przejdzie mi bo jak nie to na pogotowie trzeba bedzie sie udać
współczuje kochana mnie czasami tez tak zoładek boli
śliczny masz brzuszekto jeszcze jedno wrzuce moje ulubione brzuchowe zdjęcie...
artystka- a nie ucisnęła ci dzidzia na ten żoładek. Raz dostałam takiego bólu- porównywalny do skurczów porodowych. Aż mnie wyginało. Chciałam jechać to szpitala.Już się zbieraliśmy a mały się przemiescił i od razu mi przeszło.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ale tak naprawde po twoim brzuszku bym powiedziała że masz blizniaki a juz wiesz co bedzie???
Bede miala syneczka:-)
artystka92
edyta01 gratuluje synka
A co do moich bóli..Chyba dzidzia jednak sie jakoś tak ulokowała że ucisk miałam. Bo zwijałam sie z bólu. Ale już przeszło.. A później dostałam roztroju. Jak jutro mi nie przejdzie to poprostu przejde sie do lekarza, bo jak to grypa brzuszna to wole nie ryzykować.A jak przejdzie to znaczy ze dzidzia źle sie umiejscowiła a roztrój... (może od jedzenia hehe )
A co do moich bóli..Chyba dzidzia jednak sie jakoś tak ulokowała że ucisk miałam. Bo zwijałam sie z bólu. Ale już przeszło.. A później dostałam roztroju. Jak jutro mi nie przejdzie to poprostu przejde sie do lekarza, bo jak to grypa brzuszna to wole nie ryzykować.A jak przejdzie to znaczy ze dzidzia źle sie umiejscowiła a roztrój... (może od jedzenia hehe )
Gratuluje syneczka pozdrawiamBede miala syneczka:-)
artystka92
Malwina który to tydzień?
reklama
Anastazzja
No to wychodzi na to ze ja też wstawie brzuszek z dzisiaj pozdrawiam
Malwina nadal mi nie wyjaśniłaś swojej 3 miesięcznej ciąży przecież opinia lekarza nie ma wpływu na wynik bety czekam kochaniutka
Artystka TEORETYCZNIE 3,ale 1 miesiąc temu w ciąży nie była bo betę miała w normie