reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
No u mnie nie zaciekawie.. Chyba jestem chora... zmienił mi sie glos boli mnie głowa a co gorsze żołądek mnie straaaasznie boli od godziny... :/ juz mam dość tak mnie boli, aż mi same łzy lecą... Mam nadzieje ze przejdzie mi bo jak nie to na pogotowie trzeba bedzie sie udać :(

to jeszcze jedno wrzuce moje ulubione brzuchowe zdjęcie...
1zb6kw1.jpg

No u mnie nie zaciekawie.. Chyba jestem chora... zmienił mi sie glos boli mnie głowa a co gorsze żołądek mnie straaaasznie boli od godziny... :/ juz mam dość tak mnie boli, aż mi same łzy lecą... Mam nadzieje ze przejdzie mi bo jak nie to na pogotowie trzeba bedzie sie udać :(

współczuje kochana mnie czasami tez tak zoładek boli

to jeszcze jedno wrzuce moje ulubione brzuchowe zdjęcie...
1zb6kw1.jpg
śliczny masz brzuszek

artystka- a nie ucisnęła ci dzidzia na ten żoładek. Raz dostałam takiego bólu- porównywalny do skurczów porodowych. Aż mnie wyginało. Chciałam jechać to szpitala.Już się zbieraliśmy a mały się przemiescił i od razu mi przeszło.

edyta01 gratuluje synka :)
A co do moich bóli..Chyba dzidzia jednak sie jakoś tak ulokowała że ucisk miałam. Bo zwijałam sie z bólu. Ale już przeszło.. A później dostałam roztroju. Jak jutro mi nie przejdzie to poprostu przejde sie do lekarza, bo jak to grypa brzuszna to wole nie ryzykować.A jak przejdzie to znaczy ze dzidzia źle sie umiejscowiła a roztrój... (może od jedzenia hehe :))

reklama
Do góry