reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
witam wczoraj byłam u gina i to jest 11 tydzień termin mam wyznaczony na 11czerwca.
Wcześniej chodziłam do gina który nie wykrył ciaży i przez niego dostałam silnego krawienia w pore trafiłam do szpitala i uratowali moje maleństwo nie chce o tym pisac bo sie popłakałam ten lekarz został zawieszony w wykonywaniu swojego zawodu. Teraz chodze prywatnie do lekarza co 3tygodnie czasami co 2 zależy jak mi pasuje.
coś jeszcze chcecie wiedziec?????

Ostatnia edycja:
A to mój brzusio w 30 tygodniu ;):-):-D
p1010025small.jpg

Malwina jesli mowisz że to 11 tydzień to ten Twoj brzuch gigantyczny jakiś jest ;D Ale to fajnie :)
CHociaż ja jestem w 24 tygodniu a mam mniejszy od Ciebie...
Mi sie wydaje że Ty jesteś już gdzieś w 5 miesiacu conajmniej. Jacyś nienormalni lekarze skoro dla nich to jest 11 tydzień...

AgusZakochana przepiękny brzusioo !! Jak ja już bym chciała mieć taki duuuziii :)
A wiesz już co masz?

Malwina jesli mowisz że to 11 tydzień to ten Twoj brzuch gigantyczny jakiś jest ;D Ale to fajnie :)
CHociaż ja jestem w 24 tygodniu a mam mniejszy od Ciebie...
Mi sie wydaje że Ty jesteś już gdzieś w 5 miesiacu conajmniej. Jacyś nienormalni lekarze skoro dla nich to jest 11 tydzień...

AgusZakochana przepiękny brzusioo !! Jak ja już bym chciała mieć taki duuuziii :)
A wiesz już co masz?

tylko że ty jesteś szczupła a ja nie i dla tego mam taki brzuch lekarz też mi powiedział ze mam strasznie duzy brzuch ponieważ ja przed ciażą ważyłam 67 a teraz waże 74kg. ja chciałabym mie troszke mniejszy

reklama
Do góry