reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
witam wczoraj byłam u gina i to jest 11 tydzień termin mam wyznaczony na 11czerwca.
Wcześniej chodziłam do gina który nie wykrył ciaży i przez niego dostałam silnego krawienia w pore trafiłam do szpitala i uratowali moje maleństwo nie chce o tym pisac bo sie popłakałam ten lekarz został zawieszony w wykonywaniu swojego zawodu. Teraz chodze prywatnie do lekarza co 3tygodnie czasami co 2 zależy jak mi pasuje.
coś jeszcze chcecie wiedziec?????

Ostatnia edycja:
A to mój brzusio w 30 tygodniu ;):-):-D
p1010025small.jpg

Malwina jesli mowisz że to 11 tydzień to ten Twoj brzuch gigantyczny jakiś jest ;D Ale to fajnie :)
CHociaż ja jestem w 24 tygodniu a mam mniejszy od Ciebie...
Mi sie wydaje że Ty jesteś już gdzieś w 5 miesiacu conajmniej. Jacyś nienormalni lekarze skoro dla nich to jest 11 tydzień...

AgusZakochana przepiękny brzusioo !! Jak ja już bym chciała mieć taki duuuziii :)
A wiesz już co masz?

Malwina jesli mowisz że to 11 tydzień to ten Twoj brzuch gigantyczny jakiś jest ;D Ale to fajnie :)
CHociaż ja jestem w 24 tygodniu a mam mniejszy od Ciebie...
Mi sie wydaje że Ty jesteś już gdzieś w 5 miesiacu conajmniej. Jacyś nienormalni lekarze skoro dla nich to jest 11 tydzień...

AgusZakochana przepiękny brzusioo !! Jak ja już bym chciała mieć taki duuuziii :)
A wiesz już co masz?

tylko że ty jesteś szczupła a ja nie i dla tego mam taki brzuch lekarz też mi powiedział ze mam strasznie duzy brzuch ponieważ ja przed ciażą ważyłam 67 a teraz waże 74kg. ja chciałabym mie troszke mniejszy

reklama
Do góry