saleminka8
Fanka BB :)
jeeej ja tez bym sie chetnie przeleciala na zakupy dla dzidzi ale jeszcze za wczesnie ...
zobaczysz później jak już zaczniesz kupować,to nie będziesz umiała się powstrzymać od kupowania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeeej ja tez bym sie chetnie przeleciala na zakupy dla dzidzi ale jeszcze za wczesnie ...
To mnie P. zabije chyba ....zobaczysz później jak już zaczniesz kupować,to nie będziesz umiała się powstrzymać od kupowania
To mnie P. zabije chyba ....
juz mysle by kupic chociaz jeden spioch ...
tak mysle zeby tylko pare 56 kupic, a reszte wieksza......jestem już mamusią 12 dni i powiem z własnego doświadczenia żeby za dużo nie kupować na 56cm ;-)
najbardziej sprawdzają się kaftaniki,śpiochy i pajace,body hmm najlepsze dla noworodka moim zdaniem na lato,bo ja ubrałam małemu body jedynie w dni w których mój misiek napalil za bardzo w centralnym ;-) czyli jakoś 2 razy tylko i cała nowa sterta mi leży a i klocuszek mi się urodził to i we wszystko mi nie wchodzi co kupiłam
jestem już mamusią 12 dni i powiem z własnego doświadczenia żeby za dużo nie kupować na 56cm ;-)
najbardziej sprawdzają się kaftaniki,śpiochy i pajace,body hmm najlepsze dla noworodka moim zdaniem na lato,bo ja ubrałam małemu body jedynie w dni w których mój misiek napalil za bardzo w centralnym ;-) czyli jakoś 2 razy tylko i cała nowa sterta mi leży a i klocuszek mi się urodził to i we wszystko mi nie wchodzi co kupiłam