reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja nie chce rodzic sama.....
przeciez facet moze pomoc i to bardzo w takiej chwili....
przeciez facet moze pomoc i to bardzo w takiej chwili....
artystka92
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
Przemyslałam sytuacje, porozmawialam z rodzicami...
I doszłam do wniosku że poczekam, jeśli się nic nie zmieni to dopiero coś trzeba bedzie zrobić
A co do szkoly rodzenia, moja mama nie była, babcia też nie
Moje koleżanki też nie były. I dały rade hm a ja jakoś zbytnio nie mam ani ochoty ani czasu bo musze zacząć szukać wózeczka dla dziecka, pościeli i rożnych potrzebnych rzeczy bo już mi coraz ciężej a wole wszystko już mieć i później sie nie martwić że mi czegoś brakuje czy nie
adka śliczny brzuszek, no ja to juz mam taki jak niektóre ciężarne w 8 miesiącu hehe codziennie większy
W środę się odezwę (będę u gina) i może dowiem sie co we mnie jest.. )) (Ale coraz bardziej mi sie zdaje że chlopak )
Pozdrawiam ;*
Przemyslałam sytuacje, porozmawialam z rodzicami...
I doszłam do wniosku że poczekam, jeśli się nic nie zmieni to dopiero coś trzeba bedzie zrobić
A co do szkoly rodzenia, moja mama nie była, babcia też nie
Moje koleżanki też nie były. I dały rade hm a ja jakoś zbytnio nie mam ani ochoty ani czasu bo musze zacząć szukać wózeczka dla dziecka, pościeli i rożnych potrzebnych rzeczy bo już mi coraz ciężej a wole wszystko już mieć i później sie nie martwić że mi czegoś brakuje czy nie
adka śliczny brzuszek, no ja to juz mam taki jak niektóre ciężarne w 8 miesiącu hehe codziennie większy
W środę się odezwę (będę u gina) i może dowiem sie co we mnie jest.. )) (Ale coraz bardziej mi sie zdaje że chlopak )
Pozdrawiam ;*
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
to super ze sie dogadalas z rodzicami ....
to mowisz ze bedziesz miala megadzidziusia ....
czekamy na info ...
to mowisz ze bedziesz miala megadzidziusia ....
czekamy na info ...
artystka92
No zobaczymy, polowkowego nie mialam jeszcze i w gruncie rzeczy to nie wiem czy mnie nie zaskoczy gin może jakąś ciążą podwojną Hehehe Nie no mam nadzieje ze nie, tzn chcialabym ale nie teraz jeszcze ;PP
Wczoraj bylam znowu na zakupach i znowu nakupowalam różnych rzeczy dla dzidzi hehe
Wczoraj bylam znowu na zakupach i znowu nakupowalam różnych rzeczy dla dzidzi hehe
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
jeeej ja tez bym sie chetnie przeleciala na zakupy dla dzidzi ale jeszcze za wczesnie ...
artystka92
Hehe no ja nie wiem co mam jeszcze więc królują u mnie wszystkie kolory ;D prócz różowego ;P
3majcie dziewczyny kciuki co by dzidzia byla otwarta i pokazała co tam ma pokazać Hehe a pod koniec tygodnia wstawie moj brzuszek na poczatku w 20 tygodniu i ten co mam teraz i zobaczycie w jakim tempie rośnie
3majcie dziewczyny kciuki co by dzidzia byla otwarta i pokazała co tam ma pokazać Hehe a pod koniec tygodnia wstawie moj brzuszek na poczatku w 20 tygodniu i ten co mam teraz i zobaczycie w jakim tempie rośnie
A
adka696
Gość
A ja wiem, że prawdopodobnie mam córeczkę ))
artystka92
Hej dziewuszki miałam sie pochwalić i się chwalę!
Mam synka
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal
Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował hehe
Pozdrawiam...
Mam synka
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal
Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował hehe
Pozdrawiam...
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
to super ze wsio o ...
GRATULUJE SYNECZKA !
Imie wybrane??...
GRATULUJE SYNECZKA !
Imie wybrane??...