reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Ja do szkoły rodzenia chodziłam zawsze bez męża. I tak było ustalone że rodzę sama, a opiekować musiał się nauczyć, z tą różnicą że ja ćwiczyłam na lalce a on na żywym dziecku :-)

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Przemyslałam sytuacje, porozmawialam z rodzicami...
I doszłam do wniosku że poczekam, jeśli się nic nie zmieni to dopiero coś trzeba bedzie zrobić

A co do szkoly rodzenia, moja mama nie była, babcia też nie
Moje koleżanki też nie były. I dały rade hm a ja jakoś zbytnio nie mam ani ochoty ani czasu bo musze zacząć szukać wózeczka dla dziecka, pościeli i rożnych potrzebnych rzeczy bo już mi coraz ciężej a wole wszystko już mieć i później sie nie martwić że mi czegoś brakuje czy nie

adka śliczny brzuszek, no ja to juz mam taki jak niektóre ciężarne w 8 miesiącu hehe :p codziennie większy :)

W środę się odezwę (będę u gina) i może dowiem sie co we mnie jest.. ;))) (Ale coraz bardziej mi sie zdaje że chlopak )

Pozdrawiam ;*

No zobaczymy, polowkowego nie mialam jeszcze i w gruncie rzeczy to nie wiem czy mnie nie zaskoczy gin może jakąś ciążą podwojną :p Hehehe Nie no mam nadzieje ze nie, tzn chcialabym ale nie teraz jeszcze ;PP

Wczoraj bylam znowu na zakupach i znowu nakupowalam różnych rzeczy dla dzidzi hehe :p

Hehe no ja nie wiem co mam jeszcze więc królują u mnie wszystkie kolory ;D prócz różowego ;P

3majcie dziewczyny kciuki co by dzidzia byla otwarta i pokazała co tam ma pokazać :p Hehe a pod koniec tygodnia wstawie moj brzuszek na poczatku w 20 tygodniu i ten co mam teraz i zobaczycie w jakim tempie rośnie :D

Hej dziewuszki miałam sie pochwalić i się chwalę!
Mam synka :D :)
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca :D hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec :D
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal :p

Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował ;) hehe
Pozdrawiam...

reklama
Do góry