reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Ja do szkoły rodzenia chodziłam zawsze bez męża. I tak było ustalone że rodzę sama, a opiekować musiał się nauczyć, z tą różnicą że ja ćwiczyłam na lalce a on na żywym dziecku :-)

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Przemyslałam sytuacje, porozmawialam z rodzicami...
I doszłam do wniosku że poczekam, jeśli się nic nie zmieni to dopiero coś trzeba bedzie zrobić

A co do szkoly rodzenia, moja mama nie była, babcia też nie
Moje koleżanki też nie były. I dały rade hm a ja jakoś zbytnio nie mam ani ochoty ani czasu bo musze zacząć szukać wózeczka dla dziecka, pościeli i rożnych potrzebnych rzeczy bo już mi coraz ciężej a wole wszystko już mieć i później sie nie martwić że mi czegoś brakuje czy nie

adka śliczny brzuszek, no ja to juz mam taki jak niektóre ciężarne w 8 miesiącu hehe :p codziennie większy :)

W środę się odezwę (będę u gina) i może dowiem sie co we mnie jest.. ;))) (Ale coraz bardziej mi sie zdaje że chlopak )

Pozdrawiam ;*

No zobaczymy, polowkowego nie mialam jeszcze i w gruncie rzeczy to nie wiem czy mnie nie zaskoczy gin może jakąś ciążą podwojną :p Hehehe Nie no mam nadzieje ze nie, tzn chcialabym ale nie teraz jeszcze ;PP

Wczoraj bylam znowu na zakupach i znowu nakupowalam różnych rzeczy dla dzidzi hehe :p

Hehe no ja nie wiem co mam jeszcze więc królują u mnie wszystkie kolory ;D prócz różowego ;P

3majcie dziewczyny kciuki co by dzidzia byla otwarta i pokazała co tam ma pokazać :p Hehe a pod koniec tygodnia wstawie moj brzuszek na poczatku w 20 tygodniu i ten co mam teraz i zobaczycie w jakim tempie rośnie :D

Hej dziewuszki miałam sie pochwalić i się chwalę!
Mam synka :D :)
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca :D hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec :D
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal :p

Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował ;) hehe
Pozdrawiam...

reklama
Do góry