reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

A to moj brzuchol z dzisiaj 21 t 1dc
dscn0888.jpg

dscn0895p.jpg

dscn0889.jpg

Będzie chłopczyk Antoni Stanisław:)))

reklama
Mazia89 ;) Ładniutki brzunio ;))
Ja chyba sie zdecydowałam na Antosia w końcu :)
I przyszła chrzesna jest za tym i imie ma pozytywne cechy, i ogólnie to cała rodzina za Antosiem i Jasiem jest, ale Jasiów właśnie mnóstwo sie narobiło. A ja nie znam Antosia żadnego.. Więc może byłoby fajnie... ;)
W środe ide na usg 3d :D no i... zobaczymy czy potwierdzi ginekolog to co moja gin mowila ze bedzie synek :D
Bo już wszyscy oszaleli i zakupy zrobili wszystkiego na niebiesko :)

Wstawiajcie kobietki te brzuszki :)) Milo popatrzeć jak nowe życie w brzuszku rośnie :))

Hehe wkleiłabym ale nie ma kto mi zrobić zdjęcia niestety ale w niedziele z kumpelą się będę widziała więc może dodam fotke na ten koniec tygodnia :)
Wogóle powiem wam ze mnie straszne dusznosci złapały od 2 godzin tak mi ciezko sie oddycha, strasznie wręcz... ;/ zaraz wyjde z psem i ide spać bo naprawde jestem zmęczona a jeszcze glowa mnie boli, coś czuje że mnie rozłoży :( Obym do nastepnego piątku wyzdrowiała bo koleżanka poprosiła mnie o opieke na pare godzin 2miesięcznym Oskarkiem :) Hihi ona sobie z nim rady nie dawała a ja przyszłam i dzidzia taka grzeczna :) hehe

fakt kaftaniki się podwijają,ale najlepsze są na etapie odpadania pępka ;-) pępek jest bardziej wietrzony.
Ja najbardziej jestem zadowolona z śpiochów rozpinanych na dole,łatwo pieluche zmienić :-) ale i body zakładam i spodenki na nie i też jest ok :tak:

a teraz focia która przedstawia brzusio,a raczej co z niego zostało :-D

2 tygodnie temu Kuba przyszedł na świat

a to moje szczęście

reklama
jesteśaniołkiem jestem w szoku ale masz brzuchol:shocked2::shocked2:ale pikny:tak:
seleminka sliczny chlopczyk:)
Artystka antoś sliczne imię:D

W ogole zauwazylyscie ,ze teraz jakis wysyp chlopczyków?

Do góry