reklama
A to moj brzuchol z dzisiaj 21 t 1dc
Będzie chłopczyk Antoni Stanisław))
mazia masz bardzo ładny brzuszek zazdroszczę wam dziewczyny takich brzuszkow
artystka92
Fanka BB :)
Mazia89 Ładniutki brzunio )
Ja chyba sie zdecydowałam na Antosia w końcu
I przyszła chrzesna jest za tym i imie ma pozytywne cechy, i ogólnie to cała rodzina za Antosiem i Jasiem jest, ale Jasiów właśnie mnóstwo sie narobiło. A ja nie znam Antosia żadnego.. Więc może byłoby fajnie...
W środe ide na usg 3d no i... zobaczymy czy potwierdzi ginekolog to co moja gin mowila ze bedzie synek
Bo już wszyscy oszaleli i zakupy zrobili wszystkiego na niebiesko
Wstawiajcie kobietki te brzuszki ) Milo popatrzeć jak nowe życie w brzuszku rośnie )
Ja chyba sie zdecydowałam na Antosia w końcu
I przyszła chrzesna jest za tym i imie ma pozytywne cechy, i ogólnie to cała rodzina za Antosiem i Jasiem jest, ale Jasiów właśnie mnóstwo sie narobiło. A ja nie znam Antosia żadnego.. Więc może byłoby fajnie...
W środe ide na usg 3d no i... zobaczymy czy potwierdzi ginekolog to co moja gin mowila ze bedzie synek
Bo już wszyscy oszaleli i zakupy zrobili wszystkiego na niebiesko
Wstawiajcie kobietki te brzuszki ) Milo popatrzeć jak nowe życie w brzuszku rośnie )
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
mi sie jeszcze widzi imie Witek ....
ej artystka a ty mialas wkleic swoje zdj. pod koniec tego tyg!!!!
ej artystka a ty mialas wkleic swoje zdj. pod koniec tego tyg!!!!
artystka92
Hehe wkleiłabym ale nie ma kto mi zrobić zdjęcia niestety ale w niedziele z kumpelą się będę widziała więc może dodam fotke na ten koniec tygodnia
Wogóle powiem wam ze mnie straszne dusznosci złapały od 2 godzin tak mi ciezko sie oddycha, strasznie wręcz... ;/ zaraz wyjde z psem i ide spać bo naprawde jestem zmęczona a jeszcze glowa mnie boli, coś czuje że mnie rozłoży Obym do nastepnego piątku wyzdrowiała bo koleżanka poprosiła mnie o opieke na pare godzin 2miesięcznym Oskarkiem Hihi ona sobie z nim rady nie dawała a ja przyszłam i dzidzia taka grzeczna hehe
Wogóle powiem wam ze mnie straszne dusznosci złapały od 2 godzin tak mi ciezko sie oddycha, strasznie wręcz... ;/ zaraz wyjde z psem i ide spać bo naprawde jestem zmęczona a jeszcze glowa mnie boli, coś czuje że mnie rozłoży Obym do nastepnego piątku wyzdrowiała bo koleżanka poprosiła mnie o opieke na pare godzin 2miesięcznym Oskarkiem Hihi ona sobie z nim rady nie dawała a ja przyszłam i dzidzia taka grzeczna hehe
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
to ja poswiece nie tylko brzuszkiem , a co - pierwszy raz w zyciu mam czym swiecic :
to jest 18tc
to jest 18tc
A
adka696
Gość
to ja poswiece nie tylko brzuszkiem , a co - pierwszy raz w zyciu mam czym swiecic :
to jest 18tc
ale masz duży brzuszek )
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
jak dla mnie maly....ale masz duży brzuszek )
iwesz , chyba kazda kocha sie w meeeega duuuzym pileczkach ....
saleminka8
fakt kaftaniki się podwijają,ale najlepsze są na etapie odpadania pępka ;-) pępek jest bardziej wietrzony.
Ja najbardziej jestem zadowolona z śpiochów rozpinanych na dole,łatwo pieluche zmienić :-) ale i body zakładam i spodenki na nie i też jest ok
a teraz focia która przedstawia brzusio,a raczej co z niego zostało
2 tygodnie temu Kuba przyszedł na świat
a to moje szczęście
Ja najbardziej jestem zadowolona z śpiochów rozpinanych na dole,łatwo pieluche zmienić :-) ale i body zakładam i spodenki na nie i też jest ok
a teraz focia która przedstawia brzusio,a raczej co z niego zostało
2 tygodnie temu Kuba przyszedł na świat
a to moje szczęście
reklama