reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
jesteśaniołkiem jestem w szoku ale masz brzuchol:shocked2::shocked2:ale pikny:tak:
seleminka sliczny chlopczyk:)
Artystka antoś sliczne imię:D

W ogole zauwazylyscie ,ze teraz jakis wysyp chlopczyków?

ja też to zauważyłam,w szpitalu jak byłam to na sali leżałam z 2 kobietami,jedna bliziaki (chłopaki) inna chłopaka i na oddziale dużo też ich było

Saleminka jaki sliczny Skarb :)....
Idzie sie zakochac :)!!!

ja już sie zakochałam jak tylko go zobaczyłam,położna na wizycie domowej powiedziała mi że wygląda na 2 miesięczne dziecko hehe

Ciekawe jest to z tą wagą,bo po 7 dniach miałam już 10kg mniej :)

Ostatnia edycja:
a apropo wysypu to np. my kwietniowki 2010 teraz doiero poznajemy plec i na poczatku byli saaaami chlopacy, teraz saaaame dziewojki..... wiec kwiecien bedzie utrzymany w rownowadze :D:D:D....

Saleminka no synka masz cudnego..... tylko pozazdroscic ;)...

Ja jak leżałam w szpitalu na sali z 5 kobitkami ,wszystkie w ciąży i wszystkie chłopaków miały. A położne nam powiedziały że przez ostatnie 3tygodnie tylko 1 dziewuszka sie urodziła. Więc samych chłopaków mamy hehe
A moja koleżanka tez urodziła syna, moje 3 koleżanki też mają syna, a teraz jedna spodziewa się córeczki. Ale naprawde duuużo chłopców się narobiło nam hih ;))

Lecę robić obiad. Dzisiaj rosół i mielone xD :) (tak myśle ze te wszystkie mielone pójdą dzisiaj, jak tata z Kalisza wróci to będzie głodny i jak zwykle zje cały gar mielonych)

jestesaniolkiem moj brzusio w 20 tygodniu dla przypomnienia wyglądał tak:
blaaaaaaaaaaaa.jpg

a w 22 tygodniu już wyglądał tak:
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpg

A dziś jest jeszcze większy...
Do 20 tygodnia miałam praktycznie taki sam brzuch jak przed ciążą dopiero od 20 tygodnia zaczęłam rosnąć hehe
A Ty jestesaniołkiem masz naprawde spory brzusio :D Tzn Tobie brzusio rośnie od poczatku.. A ja dlugo doczekac sie nie moglam ;P

Aha i dziś prawdopodobnie wstawie fotke z 24 tygodnia :D :)

mnie natura obdarzyła w okropnie duuużo rozstępów na piersiach :(
Na brzuchu jak narazie nie ma... I mam nadzieje że tak zostanie.
A ja dopiero co skończyłam sprzatać w domu. Ufff... Jestem zmęczona. A tu sterta prasowania jeszcze... :( a tak mi sie nie chce

mnie natura obdarzyła w okropnie duuużo rozstępów na piersiach :(
Na brzuchu jak narazie nie ma... I mam nadzieje że tak zostanie.
A ja dopiero co skończyłam sprzatać w domu. Ufff... Jestem zmęczona. A tu sterta prasowania jeszcze... :( a tak mi sie nie chce
u mnie P. wlasnie sprzata a ja se odpoczywam :D:D:D:D...... i tak powinno zawsze byc :D:D:D:....
ja nie mam jeszcze rozstepow i sie ciesze :D:D:D...

reklama
Do góry