reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Tak zaczęłyście pisać dziewczyny o tych centymetrach aż poszłam się zmierzyć :-p 99 cm w obwodzie brzusia !! :-D
to jak to możliwe:-p że wy macie mniej w wyższej ciąży...

Kochana to zalezy ile sadelka ci przybylo i od tego ile mialas przed ciaza, teraz mozesz miec 99 a przed ciaza mialas np. 70, czy 80cm??....
Ja z Agus znamy sie osobiscie i obie takie mega chudzinki :D!!!

ja przed ciaza mialam 57cm a teraz mam 105cm,.... i zero tluszczyku, od tylu wogole nie widac ze jestem w ciazy, mama sie ze mnie smieje ze jak staje tylem do niej to ona wogole by nie powiedziala ze ja juz 9 miech :D!!! i agus ma podobnie ;)!!!! taka nasza natura, my bedziemy wiecznie sexi szczuple :D:D:D::D:D:D:D:D hahaha....

Zobacz załącznik 227965
Witam, tak sobie przegladam od jakiegos czasu wasze brzuszki i postanowilam wkleic swoj;d chociaz pewnie nie duzo widac :) , pozdrawiam
sliczna mala pileczka ojjjjj :) taka zgrabniutka :)!!!

reklama
szczerze to sama nie wiem ile mam w obwodzie pewnie duzo bo i przed ciaza sie mi przytylo ;P ale faktycznie dziewuchy ktore byly szczuple przed to i ciezko im tak bardzo utyc podczas ciazy i nadal wygladaja jak to mowisz "sexi ":D

ok tu już się reflektuję:-p
to mi przybyło jakieś 15 cm w pasie :-) a co do sexi ;-) to mój mąż twierdzi to samo... kobieta w ciąży to dla niego coś mega podniecającego :-) i dobrze hihihi

wy sie śmiejecie. ja też przed ciąża zawsze byłam szczuplutka 50-55 kg najwiecej i nigdy nie miałam tendencji do tycia teraz po porodzie też nie jestem gruba ani nic tylko cycki mi wywaliło :D aaa nawał pokarmu mam a sexi no tak mężowi sie podobam :d hehe

reklama
Do góry