reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

co do rozstepów... Ja smarowałam już wszystkim. :tak:A jeśli chodzi o wygląd to na zdjęciach tylko wydają sie że są czerwone a tak to są białe już....:zawstydzona/y: więc raczej ich niestety nie zlikwiduję...:sorry:
No i na zdjęciach tak je widać, a latem jak sie opalę to mało je widać, ciągle skóre na brzuchu czyms smarowałam i one się zrobiły bledsze i płytsze.
cóż... najwyzej nie bede wystawiać brzucha na światło dzienne:no::confused2: mezowi nie przeszkadzaja;-)

A jeśli chodzi o wage sprzed ciąży to miałam 68kg. a teraz mam 72kg. także jak narazie 4kg na plusie... zobaczymy jak dalej pójdzie... w poprzednich ciążach tyłam 10kg.

Ostatnia edycja:
reklama
elizka gdzie ty te 72 kg masz?! Jak ty chudziutka jesteś ;) figurka klasa ;)

jestesaniolkiem a idź Ty chudzielcu!! ;P Jedz więcej :D Co Ty jak urodzisz to Ty siły nie bedziesz mieć żeby dzidzie ululać do snu! :) Z kilogramami Ci do twarzy! O wiele ;*

saleminka kochana Ty to wogóle tak samo malutko ważysz.
Widze ze ja taki pulpet ;P Ja nie wiem, jak urodze to sie za siebie biore ;]

Ostatnia edycja:
elizka gdzie ty te 72 kg masz?! Jak ty chudziutka jesteś ;) figurka klasa ;)

jestesaniolkiem a idź Ty chudzielcu!! ;P Jedz więcej :D Co Ty jak urodzisz to Ty siły nie bedziesz mieć żeby dzidzie ululać do snu! :) Z kilogramami Ci do twarzy! O wiele ;*

saleminka kochana Ty to wogóle tak samo malutko ważysz.
Widze ze ja taki pulpet ;P Ja nie wiem, jak urodze to sie za siebie biore ;]

eee dobrze wyglądasz,tyłek zgrabny :-D

Ja przed ciążą 55 kg teraz 68 juz. a 165 cm wzrostu mam.
właśnie skonczyłam robić faworki.. teraz sie bede zajadać :D hihih:-)
Pozatym bylam dziś u ginki..wysokie ciśnienie mam i rozwarcie na 4 cm z tego co zrozumiałam ,dziecko juz w kanale rodnym tak że lekarka mogła poczuć głowke palcem jak mnie badała.. także myśle że "na dniach" coś przyjdzie ten poród.. :D
:*:* miłego wieczora i nocy dziewczyny ide sie położyć bo coś mnie plecy bolą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja przed ciążą 55 kg teraz 68 juz. a 165 cm wzrostu mam.
właśnie skonczyłam robić faworki.. teraz sie bede zajadać :D hihih:-)
Pozatym bylam dziś u ginki..wysokie ciśnienie mam i rozwarcie na 4 cm z tego co zrozumiałam ,dziecko juz w kanale rodnym tak że lekarka mogła poczuć głowke palcem jak mnie badała.. także myśle że "na dniach" coś przyjdzie ten poród.. :D
:*:* miłego wieczora i nocy dziewczyny ide sie położyć bo coś mnie plecy bolą
to czekamy na wiadomosci co jak i wogole ;)....

ja tez bylam dzisiaj na wizycie :)...
wszystko ok, sprawdzalismy czy z szyjka ok i co z tymi uplawami, szczerze tak naprawde nie wiadomo z czego dokladnie sie one biora ale mam globulki na to i jak narazie tyle... :)

MALY GLOWKOWO ULOZONY, NADAL CHLOPAK I WAZY NIECALUSIE 1900G :)... TAKZE SPORY SIE ZROBIL TEN MOJ MALY BRZDAC KOCHANY... A JAKI ON SLICZNY, OGLADALAM JEGO BUZIE I Z BOKU I Z PRZODU, AJJJJ MOJ MEGA PRZYSTOJNIAK, A JAKA PYZA NA BUZI :D!!!
aaaa i widzialam jak łykał, jak otwieral buzie i memlal se te wody :D, no przezywam i przezywam i przezyc tego nie moge :D!!!!!

JEDNO MALE ZDJ. NIE TAK PIEKNE JAK TO CO WIDZIALAM NA MONITORZE ALE... :

Ostatnia edycja:
dzięki saleminka ale swoje wiem ;P

sugarbabylove malutko kochana przytyłas :) 3mam za Ciebie kciuki jak urodzisz to daj szybciutko nam znać ;)

aniołek ja na upławy dostałam clotrimazolum w globulkach ale to wczesniej o wiele,ale po nich wszystko mnie piekło i popuszczałam mocz ;/ Nie trzymałam wogóle tylko co chwila mialam mokrą bielizne ;/
co do dzidzi fajnie.. Ja juz tak dawno swojego nie widziałam... :( od 24 tygodnia nie widziałam swojego szkraba, niby mialam pozniej usg ale oczywiście moja gin ze dzidzius za duży i nic nie widać ;/ o zdjęciach to już wogóle nie mówie bo nie dostałam zdjęcia do domu. Tylko te pierwsze mam i z usg4d co byłam u innego gina. A moja to jakaś dziwna.
ale napewno z drugim dzidziusiem nie bede chodzić państwowo. Też bym chciała tak jak Ty czesto widzieć małego. Moja gin mi robiła z 5 usg i tylko jedno dostałam, a żadnego nawet nie widziałam.. Bo monitor tyłem do mnie stoi ;/

Justynko moj w 32 tygodniu ważył 1915 gram :D ;P I gin powiedziała że do tych dużych dzieci nie należy ;P
A co do Twojego dziecia to wogóle jest przecudny taki słodziaczek :) Jak widziałam usg mmm.. Superaśny!

Mój ostatnio ssał kciuk na usg :D hihi.
Była dziś u mnie położna. Mowiła że źle że mam za wysokie ciśnienie.. i że jak bede sie źle czuła i miała wysokie dalej to od razu mam do niej dzwonić bo może być zatrucie ciążowe.. pozatym tak se pogadałyśmy fajna babka, dużo tłumaczy..
A jak wy sie macie dziś.?

Ktoś rzucił komentarz do elizki21
"Elizka sliczny ,ale musisz cos zrobic z tymi rozstepami, szczerze to okropnie to wygląda :zawstydzona/y:.Smaruj smaruj kobieto kremem :angry:"

kobiety... czy pojawia sie rozstepy, czy nie to sprawa indywidualna ! smarowanie sie kremami, moze jedynie pomoc w uelastycznieniu skory, ale jezeli u kogos maja sie pojawic rozstepy, to sie pojawia niezaleznie od tego jakis specyfikow bedziecie uzywac!

Sama smarowalam sie cala ciaze, poczawszy od 4 miesiaca i ... mam mase rozstepow, a polowa pojawila sie dopiero po porodzie kiedy zaczelam chudnac...

a bardziej w temacie - brzuszki super, jak tak sie patrzy... teskni sie za swoim - same sie niedlugo przekonacie ;-)

reklama
Do góry