reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

co do rozstepów... Ja smarowałam już wszystkim. :tak:A jeśli chodzi o wygląd to na zdjęciach tylko wydają sie że są czerwone a tak to są białe już....:zawstydzona/y: więc raczej ich niestety nie zlikwiduję...:sorry:
No i na zdjęciach tak je widać, a latem jak sie opalę to mało je widać, ciągle skóre na brzuchu czyms smarowałam i one się zrobiły bledsze i płytsze.
cóż... najwyzej nie bede wystawiać brzucha na światło dzienne:no::confused2: mezowi nie przeszkadzaja;-)

A jeśli chodzi o wage sprzed ciąży to miałam 68kg. a teraz mam 72kg. także jak narazie 4kg na plusie... zobaczymy jak dalej pójdzie... w poprzednich ciążach tyłam 10kg.

Ostatnia edycja:
reklama
elizka gdzie ty te 72 kg masz?! Jak ty chudziutka jesteś ;) figurka klasa ;)

jestesaniolkiem a idź Ty chudzielcu!! ;P Jedz więcej :D Co Ty jak urodzisz to Ty siły nie bedziesz mieć żeby dzidzie ululać do snu! :) Z kilogramami Ci do twarzy! O wiele ;*

saleminka kochana Ty to wogóle tak samo malutko ważysz.
Widze ze ja taki pulpet ;P Ja nie wiem, jak urodze to sie za siebie biore ;]

Ostatnia edycja:
elizka gdzie ty te 72 kg masz?! Jak ty chudziutka jesteś ;) figurka klasa ;)

jestesaniolkiem a idź Ty chudzielcu!! ;P Jedz więcej :D Co Ty jak urodzisz to Ty siły nie bedziesz mieć żeby dzidzie ululać do snu! :) Z kilogramami Ci do twarzy! O wiele ;*

saleminka kochana Ty to wogóle tak samo malutko ważysz.
Widze ze ja taki pulpet ;P Ja nie wiem, jak urodze to sie za siebie biore ;]

eee dobrze wyglądasz,tyłek zgrabny :-D

Ja przed ciążą 55 kg teraz 68 juz. a 165 cm wzrostu mam.
właśnie skonczyłam robić faworki.. teraz sie bede zajadać :D hihih:-)
Pozatym bylam dziś u ginki..wysokie ciśnienie mam i rozwarcie na 4 cm z tego co zrozumiałam ,dziecko juz w kanale rodnym tak że lekarka mogła poczuć głowke palcem jak mnie badała.. także myśle że "na dniach" coś przyjdzie ten poród.. :D
:*:* miłego wieczora i nocy dziewczyny ide sie położyć bo coś mnie plecy bolą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja przed ciążą 55 kg teraz 68 juz. a 165 cm wzrostu mam.
właśnie skonczyłam robić faworki.. teraz sie bede zajadać :D hihih:-)
Pozatym bylam dziś u ginki..wysokie ciśnienie mam i rozwarcie na 4 cm z tego co zrozumiałam ,dziecko juz w kanale rodnym tak że lekarka mogła poczuć głowke palcem jak mnie badała.. także myśle że "na dniach" coś przyjdzie ten poród.. :D
:*:* miłego wieczora i nocy dziewczyny ide sie położyć bo coś mnie plecy bolą
to czekamy na wiadomosci co jak i wogole ;)....

ja tez bylam dzisiaj na wizycie :)...
wszystko ok, sprawdzalismy czy z szyjka ok i co z tymi uplawami, szczerze tak naprawde nie wiadomo z czego dokladnie sie one biora ale mam globulki na to i jak narazie tyle... :)

MALY GLOWKOWO ULOZONY, NADAL CHLOPAK I WAZY NIECALUSIE 1900G :)... TAKZE SPORY SIE ZROBIL TEN MOJ MALY BRZDAC KOCHANY... A JAKI ON SLICZNY, OGLADALAM JEGO BUZIE I Z BOKU I Z PRZODU, AJJJJ MOJ MEGA PRZYSTOJNIAK, A JAKA PYZA NA BUZI :D!!!
aaaa i widzialam jak łykał, jak otwieral buzie i memlal se te wody :D, no przezywam i przezywam i przezyc tego nie moge :D!!!!!

JEDNO MALE ZDJ. NIE TAK PIEKNE JAK TO CO WIDZIALAM NA MONITORZE ALE... :

Ostatnia edycja:
dzięki saleminka ale swoje wiem ;P

sugarbabylove malutko kochana przytyłas :) 3mam za Ciebie kciuki jak urodzisz to daj szybciutko nam znać ;)

aniołek ja na upławy dostałam clotrimazolum w globulkach ale to wczesniej o wiele,ale po nich wszystko mnie piekło i popuszczałam mocz ;/ Nie trzymałam wogóle tylko co chwila mialam mokrą bielizne ;/
co do dzidzi fajnie.. Ja juz tak dawno swojego nie widziałam... :( od 24 tygodnia nie widziałam swojego szkraba, niby mialam pozniej usg ale oczywiście moja gin ze dzidzius za duży i nic nie widać ;/ o zdjęciach to już wogóle nie mówie bo nie dostałam zdjęcia do domu. Tylko te pierwsze mam i z usg4d co byłam u innego gina. A moja to jakaś dziwna.
ale napewno z drugim dzidziusiem nie bede chodzić państwowo. Też bym chciała tak jak Ty czesto widzieć małego. Moja gin mi robiła z 5 usg i tylko jedno dostałam, a żadnego nawet nie widziałam.. Bo monitor tyłem do mnie stoi ;/

Justynko moj w 32 tygodniu ważył 1915 gram :D ;P I gin powiedziała że do tych dużych dzieci nie należy ;P
A co do Twojego dziecia to wogóle jest przecudny taki słodziaczek :) Jak widziałam usg mmm.. Superaśny!

Mój ostatnio ssał kciuk na usg :D hihi.
Była dziś u mnie położna. Mowiła że źle że mam za wysokie ciśnienie.. i że jak bede sie źle czuła i miała wysokie dalej to od razu mam do niej dzwonić bo może być zatrucie ciążowe.. pozatym tak se pogadałyśmy fajna babka, dużo tłumaczy..
A jak wy sie macie dziś.?

Ktoś rzucił komentarz do elizki21
"Elizka sliczny ,ale musisz cos zrobic z tymi rozstepami, szczerze to okropnie to wygląda :zawstydzona/y:.Smaruj smaruj kobieto kremem :angry:"

kobiety... czy pojawia sie rozstepy, czy nie to sprawa indywidualna ! smarowanie sie kremami, moze jedynie pomoc w uelastycznieniu skory, ale jezeli u kogos maja sie pojawic rozstepy, to sie pojawia niezaleznie od tego jakis specyfikow bedziecie uzywac!

Sama smarowalam sie cala ciaze, poczawszy od 4 miesiaca i ... mam mase rozstepow, a polowa pojawila sie dopiero po porodzie kiedy zaczelam chudnac...

a bardziej w temacie - brzuszki super, jak tak sie patrzy... teskni sie za swoim - same sie niedlugo przekonacie ;-)

reklama
Do góry