reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

aniołek moj mocz jest przezroczysty dosłownie, bo bardzo dużo wody pije... I jak poszlam zanieść mocz na badania to położna spojżała sie na tą fiolke, na mnie, znowu na fiolke i znowu na mnie i mruknęła pod nosem "aha" :p
hahaha :-D:-D:-D:-D
dobre - ja pije jak tylko mi sie chce, nie pije tych nakazanych 2l dziennie - pije jak czuje ze mi sie chce pic....

reklama
aniołek ja jakas napalona na wode. Ja co 20 minut po 2 szklanki wody, chce mi sie tak pić, mam takie jakies zapotrzebowanie.. Co chwile mi sucho w buzi i chce mi sie pić. Ale zauważylam jak dużo pije to moja skóra jest nawilżona bardziej ;)

Aniołek to za dużo ich nie jedz :p
Wiesz ja nie zapomne jak moj 8 letni brat wypił 2 napoje energetyzujące i sie upił nimi haha ;P.
A podobno jak 2 kg cukierów z alkoholem sie zje to mozna miec we krwi alkoholu jakąś tam ilość ;p

adka no to nieźle.. Zazdroszcze Ci dobrej przemiany materii.
Ja 165 waga 58 przed ciąża..
teraz mam 165 i waga 73,7 kg więc nieźle.. :p
A od rana 2 pączki i 10 faworków zjadłam haha ;p

ja 172cm i 59 przed ciążą,a na końcówce wzrost oczywiscie ten sam hehe a waga 81kg hehe ale jadłam co tylko wpadło mi w ręce,a po 30tc to już katastrofa,jak zjadłam obiad byłam nadal głodna hehe :-D

a teraz hmm mam gdzieś 60kg :-)

Mój 2 kg Słonik w 34 tygodniu :-):-)

img36181e.jpg

reklama
Do góry