reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

artysktka najchętniej ciemna oliwka,zieleń :laugh2: i jakieś kwiaty żółte...mogą być słoneczniki hehe ale ja wybredna:-D po prostu marzy mi się fajny obraz w jadalni :-D

mariola mój urodził się 4200g i szczerze przyznam,że nie było dla mnie uciążliwe to,że mnie kopał czy się wiercił...jak tak czasami czytam jak dziewczyny "marudzą" i piszą,że już je żebra bolą,żoładek bo maluchy kopią to się dziwie,a raczej zastanawiam jakie to uczucie ;-) mój od ponad 30tc tylko się rozciągał i pupkę wypinał,kilka razy dostałam kopniaka w żebra,ale to dopiero wtedy gdy za długo spałam hehe to mały chyba podpełzał trochę w góre i bił swoją mamuśke :-D

super,ja przykleiłam Kubusiowi postacie z bajek nad łóżkiem (piankowe) i super wygląda a małemu się podoba

reklama
dziewczyny a może byśmy otworzyły gdzies na forum(albo grupe zamknietą) takie miejsce dla nas??? bo w sumie troche nie w temacie piszemy.Wiem ,ze są MM ale ja jakos nie umiem sie tam polapac.Wolę pisać w mniejszym ale bardziej zgranym gronie.A tam co chwilę ktos dochodzi itp.CO wy na to??

Artystka ojj to dobrze ze skurcze minęły.Ja ich nie mam.A powiedz mi bo rodzimy w tym samym czasie czy kupujesz kombinezon??taki typowo zimowy? ja sie zastanawiam czy kupowac czy nie:eek:

dziewczyny a może byśmy otworzyły gdzies na forum(albo grupe zamknietą) takie miejsce dla nas??? bo w sumie troche nie w temacie piszemy.Wiem ,ze są MM ale ja jakos nie umiem sie tam polapac.Wolę pisać w mniejszym ale bardziej zgranym gronie.A tam co chwilę ktos dochodzi itp.CO wy na to??

Artystka ojj to dobrze ze skurcze minęły.Ja ich nie mam.A powiedz mi bo rodzimy w tym samym czasie czy kupujesz kombinezon??taki typowo zimowy? ja sie zastanawiam czy kupowac czy nie:eek:

a jednak stwierdzasz po czasie, ze mialam racje :cool2:
mowilam juz wczsniej - zalozcie sobie zamknieta.

Rodzicie za 2 mies. hmm.. ja bym na waszym miejscu poczekala po prostu z zakupem az do momentu az sie urodzi dzidzius, albo kupowala na np. tydzien przed terminem porodu, zeby wybadac pogode. Nie ma co kupowac na zapas i strzelac ile bedzie stopni :-)
a moze ktoras jest chetna na kombinezonik? sprzedam tanio po swoim malcu typowo jesienny/wiosenny.

pozdro brzuchatki ;-)

Czesc Dziewczyny :)

Dzawno mnie tu nie bylo... No ale nie mialam czym sie chwalic, poza tym dopadla mnie depresja... Boje sie czy dzidzia zdrowa bedzie... Tydzien temu WRESZCİE ``urosl`` mi brzusio, wiec wrzucam nowa fotke :) Oczywiscie nie jest tak okazaly jak Wasze... Ale to juz cos tam widac, ze ja ciezarna jestem :p hehe

Pozdrawiam :)

Wreeeeeszcie się doczekalyśmy Twojego brzuszka :-):-):-):-)
Sliczny jest :)
I o Dzidzie sie nie martw , bo jak będziesz się stresowała to bardziej Jej zaszkodzisz niż jak będziesz spokojnie czekała az przyjdzie zdrowiutki Bobasek na świat :tak::tak:

MilenaZagi brzunio uwierz ze przecudny.... ja tez nie mam mega ogromniastego i tez czasem sie zastanawiam jak moj 2kilowy berbec sie tam teraz miesci, ale najwyrazniej tyle mu wystarczy bo jakby potrzebowal wiecej to by se "wypchnal" mego brzusia bardziej ;-)... Po prostu trza sie cieszyc brakiem rozstepow i rozciagnietej skory i tym ze mamy malo wybrzydzajace dzidzie :-D... sa zadowolone z tego co maja ooooo :-p:-p:-p

Dziekuje za slowa otuchy...

No mo brzusio jest baaaardzo maly... Tylko 85 cm... A ja tu o Waszych 90cm i wiecej czytalam :szok:
nie martw sie, ja mam tylko 95cm - a mialam juz 105cm - zauwazylam ze nie tylko mi w 30tc obwodzik sie zmniejszyl :).... mi brzuchacz sie poprostu mooooocno podniosl i tyle :)... juz nie jest taki szpiczasty :)... Kochana uwierz ze nie masz czym sie przejmowac ;)...

Witajcie :) Tak przyglądam się tym waszym brzusiom, ze sama postanowiłam się pochwalić swoim :)
To jest mój brzuszek w 24 TC i dzidziuś w 12 TC
Obecnie mam +10 kg

reklama
Do góry