reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

artysktka najchętniej ciemna oliwka,zieleń :laugh2: i jakieś kwiaty żółte...mogą być słoneczniki hehe ale ja wybredna:-D po prostu marzy mi się fajny obraz w jadalni :-D

mariola mój urodził się 4200g i szczerze przyznam,że nie było dla mnie uciążliwe to,że mnie kopał czy się wiercił...jak tak czasami czytam jak dziewczyny "marudzą" i piszą,że już je żebra bolą,żoładek bo maluchy kopią to się dziwie,a raczej zastanawiam jakie to uczucie ;-) mój od ponad 30tc tylko się rozciągał i pupkę wypinał,kilka razy dostałam kopniaka w żebra,ale to dopiero wtedy gdy za długo spałam hehe to mały chyba podpełzał trochę w góre i bił swoją mamuśke :-D

super,ja przykleiłam Kubusiowi postacie z bajek nad łóżkiem (piankowe) i super wygląda a małemu się podoba

reklama
dziewczyny a może byśmy otworzyły gdzies na forum(albo grupe zamknietą) takie miejsce dla nas??? bo w sumie troche nie w temacie piszemy.Wiem ,ze są MM ale ja jakos nie umiem sie tam polapac.Wolę pisać w mniejszym ale bardziej zgranym gronie.A tam co chwilę ktos dochodzi itp.CO wy na to??

Artystka ojj to dobrze ze skurcze minęły.Ja ich nie mam.A powiedz mi bo rodzimy w tym samym czasie czy kupujesz kombinezon??taki typowo zimowy? ja sie zastanawiam czy kupowac czy nie:eek:

dziewczyny a może byśmy otworzyły gdzies na forum(albo grupe zamknietą) takie miejsce dla nas??? bo w sumie troche nie w temacie piszemy.Wiem ,ze są MM ale ja jakos nie umiem sie tam polapac.Wolę pisać w mniejszym ale bardziej zgranym gronie.A tam co chwilę ktos dochodzi itp.CO wy na to??

Artystka ojj to dobrze ze skurcze minęły.Ja ich nie mam.A powiedz mi bo rodzimy w tym samym czasie czy kupujesz kombinezon??taki typowo zimowy? ja sie zastanawiam czy kupowac czy nie:eek:

a jednak stwierdzasz po czasie, ze mialam racje :cool2:
mowilam juz wczsniej - zalozcie sobie zamknieta.

Rodzicie za 2 mies. hmm.. ja bym na waszym miejscu poczekala po prostu z zakupem az do momentu az sie urodzi dzidzius, albo kupowala na np. tydzien przed terminem porodu, zeby wybadac pogode. Nie ma co kupowac na zapas i strzelac ile bedzie stopni :-)
a moze ktoras jest chetna na kombinezonik? sprzedam tanio po swoim malcu typowo jesienny/wiosenny.

pozdro brzuchatki ;-)

Czesc Dziewczyny :)

Dzawno mnie tu nie bylo... No ale nie mialam czym sie chwalic, poza tym dopadla mnie depresja... Boje sie czy dzidzia zdrowa bedzie... Tydzien temu WRESZCİE ``urosl`` mi brzusio, wiec wrzucam nowa fotke :) Oczywiscie nie jest tak okazaly jak Wasze... Ale to juz cos tam widac, ze ja ciezarna jestem :p hehe

Pozdrawiam :)

Wreeeeeszcie się doczekalyśmy Twojego brzuszka :-):-):-):-)
Sliczny jest :)
I o Dzidzie sie nie martw , bo jak będziesz się stresowała to bardziej Jej zaszkodzisz niż jak będziesz spokojnie czekała az przyjdzie zdrowiutki Bobasek na świat :tak::tak:

MilenaZagi brzunio uwierz ze przecudny.... ja tez nie mam mega ogromniastego i tez czasem sie zastanawiam jak moj 2kilowy berbec sie tam teraz miesci, ale najwyrazniej tyle mu wystarczy bo jakby potrzebowal wiecej to by se "wypchnal" mego brzusia bardziej ;-)... Po prostu trza sie cieszyc brakiem rozstepow i rozciagnietej skory i tym ze mamy malo wybrzydzajace dzidzie :-D... sa zadowolone z tego co maja ooooo :-p:-p:-p

Dziekuje za slowa otuchy...

No mo brzusio jest baaaardzo maly... Tylko 85 cm... A ja tu o Waszych 90cm i wiecej czytalam :szok:
nie martw sie, ja mam tylko 95cm - a mialam juz 105cm - zauwazylam ze nie tylko mi w 30tc obwodzik sie zmniejszyl :).... mi brzuchacz sie poprostu mooooocno podniosl i tyle :)... juz nie jest taki szpiczasty :)... Kochana uwierz ze nie masz czym sie przejmowac ;)...

Witajcie :) Tak przyglądam się tym waszym brzusiom, ze sama postanowiłam się pochwalić swoim :)
To jest mój brzuszek w 24 TC i dzidziuś w 12 TC
Obecnie mam +10 kg

reklama
Do góry