reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

sugar niestety nie znam odpowiednika,ale zamów sobie przez allegro.Na pewno Ci do niemiec wyslą.Albo popros kogos z rodziny,tylko od razu kup wiecej.Mi jedno opakowanie tak na 2-3 tygodnie starcza.

Jak dla mnie ziajka jest cudowna:)).To co zrobila z moim rozstępami na piersiach jest nie do opisania:D:D

reklama
sugarbaby kochana ja mialam w 24 tygodniu w pasie 105cm a w 30 tygodniu mialam 100cm, a teraz mam 35 tydzień i mam 107cm w pasie. Więc nie czuje zbytnio różnicy, cały czas taki sam brzuś mam. Wszyscy mowią ze rosne.. Może otycznie ale centymetr się nie myli...!!

jestesaniolkiem moja kochana piękny brzucholek!!! :D Śliczniasty ;)
Mój niby miejsca nie ma ale akrobacje to niezłe robi. Dziś stópką przez cały brzuch przejchał i taka kulka szła z lewej strony na prawą stronę brzucha haha i sie śmiałam bo to wyglądało jak w bajkach, pod dywanem uciekająca mysz haha
ejjj jak teraz zmierzylam to moj ma znowu 98cm :szok::szok::szok:
zjechalam tej..... :szok: :confused2:

no to to fakt, stopka przejedzie, czy raczkami gdzie popuka lekko, raczej ma juz takie slimaczane ruchy :laugh2: ale coraz mniej kopniakow jest takich wiesz z zaskoczenia.... to ze jezdzi lokciami i stopkami to tak ale juz nie probuje sie prostowac czy "biegac" w miejscu :sorry:...

jestesaniolkiem no moj daje rade jeszcze :D czesto siedze i cisza a tu nagle taki kopniak w zebra ze sie wijam z bolu bo da kopa i tą nóżynką wierci tam xD Jakby chciał sie dokopać do czegos ;p Ogólnie to brzuch mam czesto "kwadratowy" jak z góry patrze to mam normalnie kanty po bokach haha :p Albo przybiera postać trójkąta równoramiennego, boki ścięte a po środku jestem "wypchana" ;)
ogólnie nie myślałam że z ruchów dziecka móżna mieć taką radoche. Bo szczescie to swoją drogą bo wiadomo ;) Ale jakie śmieszne są sytuacje.
Np wczoraj mama patrzyła sie na brzuch jak stałam przy blacie w kuchni... Haha i dostałam kopa prosto w blat... tak na 4cm brzuch mi do przodu wystrzeliło (a że stałam blisko blatu to w blat dostalam kopniaka )

Aha i w poniedziałek ide wreszcie do gina bo zaczne 36 tydz wiec bedzie pewnie usg ;D No a ciekawa jestem co mi powie po badaniu.. Bo mam wrażenie... Hm nie wiem jak to określić.. Brzydko mówiąc jakbym miała tam na dole dziure, jakbym była jak wiadro ;/ Może mam rozwarcie duże.. Nie mam pojęcia

jestesaniolkiem :*:* buziaczki dla brzusia śliczny:tak::tak: a sie nie przejmuj że śpi ciesz sie nie bedzie kopał po żebrach tyle :tak:;-)
artystka No kazda inaczej "rośnie" i to jest racja my rosniemy i tego nie widzimy ale inni widzą.. :tak::-D
Tłusty czwartek faktycznie.. hmm ja tu w niemczech zapominam o takich świetach.. ale to trzeba uczcić.. zrobie Faworki :-p:-p mniamm... :)

artystka ze mnie tez mega leci, jakis potok mega.... ja dzisiaj ide wiec zobacze co u mnie jest, bo mam uplawy leciutko kremowo zielone, albo takie zoltawe - ale tylko jak maly wali w szyjke, albo przy wiekszym wysilku... jakby co nie swedzi mnie ani nie piecze nigdzie ani nic wiec nie wiem o co chodzi :zawstydzona/y::eek:... uzywam masci clotrimasolum bo mialam takie zalecenia i wszystko bylo ok, ale od 3 dni tak jakos dziwnie ze mnie leci....

sugar no ja faworki wczoraj zrobiłam a dziś już 1/4 została :p Haha a mam zamiar sie ubrać i pójsc do sklepu po pączki :p bo tylko 2 były :p

aniołek ja właśnie wczesniej w 28 tygu dostalam dopochwowe clotrimazolum i bylo ok.
A ja wlasnie upławów teraz nie mam, tylko mam wrażenie hm..
Tak jak otwierasz buzie.. Czujesz dostep powietrza i wogóle.. to ja tam na dole tak czuje.. Nie wspomne o tym ze mnie boli tam wszystko.. Czuje sie jak wiadro.. ;/ wiec bede u gin to mnie zbada
Hm skurcze.. No mam tak dziennie 8-12 skurczy dziennie. Ale nie sa bolesne ;) Wiec chyba to te broxtona czy jakos tak ;p

Ostatnia edycja:
ahaaa chyba że tak.. :-):-):-) codo upław.. ja mam cały czas żólte ale lekarka mówiła że wszystko wporządku czyli widocznie tak ma być..
no moze :-), mam taka nadzieje ze to nic nie znaczy :).... ja tez zauwazylam ze moj mocz ma intensywniejszy kolor, wiec moze popuszczam ale tego nie czuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry: i temu uplawy bardziej zolte :-D:-D:-D:-D.... juz sama nie wiem co myslec - moze lepiej wogole nie myslec :-D??!

reklama
aniołek moj mocz jest przezroczysty dosłownie, bo bardzo dużo wody pije... I jak poszlam zanieść mocz na badania to położna spojżała sie na tą fiolke, na mnie, znowu na fiolke i znowu na mnie i mruknęła pod nosem "aha" :p

Do góry