reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Mój 2 kg Słonik w 34 tygodniu :-):-)

img36181e.jpg

śliczny brzusio:-)
ja się doczekać nie mogę ,jak już będę tak daleko :-)

Dzięki:-):-):-)
Ale podejrzewam że jeszcze wspomnisz moje słowa - będzie Ci brakowało małego brzuszka :-), ja teraz to ani nie mogę się wygodnie ułożyć, bo Adaś w żebrach siedzi , ani spokojnie odetchnąc, ani coś więcej zrobić bo od razu zmęczona jak stara babcia ;). Dobrze że już niedługo Maluch będzie na zewnątrz:tak::tak::tak::tak:

kropka no to 3mam kciuki i za wszelką cene nie stawiaj zajścia w ciąze, jak aż tyle nie bedziesz o tym myślała to zajdziesz szybciutko ;) 3maj się gorąco i życze powodzenia ;]

sugarbabylove ja dziś sie dobrze czułam do południa, tak od 15 mnie złapały duszności, jest mi ciężko oddychać (ciężej niż zwykle od kąd dzidzi uciska..) wogóle sapie jak babcia tak dużo powietrza łapie, ale poza tym dziś mialam tylko 1 skurcz ;) i ogólnie dobrze jest :)) a moje dziecie na usg4d trzymało się jak tarzan pępowiny i przytulało do niej :) i mam nawet zdjęcia jaksie tak przytula :)

adka wogóle Twoja córcia to chyba taka drobniutka będzie :) Ale Nikoś aniołka to pewnie będzie prawdziwy chłop :)
Mmm już bym chciała żebyśmy urodziły wszystkie te maluchy.. :)
Dziś spotkałam koleżanke,byla na spacerku z miesięczną córą ojeeej zakochałam sie w niej, przepiękna!! takie słodkie usteczka miała i z otwartymi usteczkami sobie tak słodko spała, no piękna. Jak z reklam czy tych gazetek z dziecmi.. Cudo!

Asheara zgadzam się z Tobą w 100% poza tym nikt nie powinien pisać w ten sposob o rozstępach. Przecież wiadomo że ta dziewczyna nie chciała specjalnie tych rozstępów... a jak sie pojawiły to co ona może?
Kochana a Ty już za brzusiem tęsknisz, a ja już bym swoją pocieche chciała mieć przy sobie... A pewnie później też za brzusiem potęsknie... A jak tam Damianek żyje? Zdrowy? Wszystko ok?

Czkawka.. Hm mój ma też pare razy dziennie ;P i mnie troche smieszy to bo jest łakomczuch :p za szybko łyka te wody i czka i czka i czka.. :p od południa do wieczora najczesciej ;]
Teraz wariuje mi po żebrach i bokach moich i jak stane to mi z boku wystaja 2 górki takie xD myśle że to stópki ;p

A tak odbiegając troche od tematu chciałam sie zareklamować :p Może ktoś by chciał kupić obraz?
wstawiam foto:
p1000301o.jpg

Obraz malowany na płótnie naciągnietym na rame, z boków jest dalsza część obrazu co pozwala na zawieszenie obrazu bez ramy.
Malowane farbami olejnymi firmy renesans, no i czekam aż wyschną i nałoże werniks żeby zabezpieczyć,nadać połysk i uwydatnic kolor farb.
Ogólnie w realu dużo lepiej obraz wyglada jak na zdjęciu (nie kłamie!!) zdjęcie na szybko było robione i sie nie przykładałam.
Jak ktoś chętny to pisać ;) Mysle ze nie drogo sobie chce za taki obraz, na allegro chcą 90,100 zł za takie obrazy ja nawet połowy tej kwoty nie chce ;)

Ostatnia edycja:
artystka a jakiś inny obraz może...szukam właśnie coś na ścianę o kolorze monsunowej zieleni,ale tak konkretnie to oliwkowy :-D

mariola_ słoniątko? no co ty:-D mój w 32 miał 2370g :-D

saleminka ale Ty wymyślasz :-p
Ja z moim Grubaskiem nie moge wytrzymać tak mi ciężko to podziwiam Ciebie że Ty z większym dałaś sobie radę :-) ah te dzieci:tak::tak::tak::tak:
artystka ja szukam teraz kogoś kto mi na ścianie namaluje kubusia puchatka dla Małego :-):-), koleżanka nie wie czy do 22 marca się wyrobi więc jak coś to zapraszam do siebie :-) będziesz mogła talent poćwiczyć:-):-):-)( nie sugeruję że mu czegokolwiek brakuje ;-) )

saleminka dziś mam wene postaram się coś namalować w oliwkowych odcieniach ;) Jak wyjdzie ładnie to wstawie foto i moze sie zainteresujesz ;p :) A jak nie to obraz pojdzie na allegro ewentualnie bedzie prezentem do pokoju prababci bo ma śliczny kolor oliwkowy na ścianie :)

mariola no na ścianie ja mam milion rysunków misie nie misie, didle, jakies kobiety później rysowałam, mam ptaszka tweety :p ogólnie na ścianie bardzo szybko i prosto się maluje ;) ale ja teraz chce przemalować pokój na niebieski i nad łóżeczkiem bedzie pasmo takich pnących niebieskich kwiatów ;) Ogólnie mam projekt fajny :)
Jakbys mieszkała w płocku to bez problemu bym Ci namalowała na ścianie co bys chciala ;)

O proszę :-p rzeczywiście artystka :)
Ja z M wybraliśmy coś takiego
http://www.se.pl/media/pics/2009/06/03/Puchatek__460x370.jpg
nad łóżeczkiem akurat będzie :tak::tak:.
Musiałam kupić specjalne farbki do malowania na ścianie , masakra maleńkie tubki i kosztowały mega pieniądze , dlatego nie wiem jak to wyjdzie , pewnie maluśkich rozmiarów:confused2: no ale wtedy może zgodzi się namalować tymi farbkami wymieszanymi ze zwykłymi plakatówkami.
Dodaj te swoje obrazy to działu sprzedam pewnie więcej osób się nimi zainteresuje ;-)

reklama
mariola nie trzeba kupywać specjalnych farb.. Wystarczą akrylowe farby.. jedna sztuka farby kosztuje ok 5 zł i fakt mala tubka, ale kupujesz 4 kolory i mieszasz i wychodzi Ci cała paleta. Bez sensu jest kupywać. Ja mam olejne i mam jedna niebieską, żółtą, czerwoną, białą czarną i brązową i z tych kolorów już można zrobić mnóstwo innych mieszając je, poza tym kiedy dodajesz wody zwiększa objętość farba ;]
Tzn za dużo do tłumaczenia jest :p Ale cóż ;p
A co do mojego obrazu narazie czekam do wieczora bo jedna osoba jest zainteresowana i wieczorem bede wiedziala czy sprzedać czy nie..

A ten Twoj kukuś puchatek to bardzo prosty ;) jak ołówkiem delikatnie naszkicujesz to i sama tak namalujesz, bo masz tylko wypełnic kolorem jak masz wzór ;)

Do góry