reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

dokładnie bąbeczka, balonik.. :D heheh az niemożliwe że tylko mi brzuch wywaliło.. i że tam jest dziecko..:szok:
Co dziewczyny robicie? Ja właśnie pomyłam podłogi i klatke schodową.. i czuje sie świetnie a przede mną pranie i obiad.. :):-)

reklama
Elizka sliczny ,ale musisz cos zrobic z tymi rozstepami, szczerze to okropnie to wygląda :zawstydzona/y:.Smaruj smaruj kobieto kremem :angry:

duży ładny..:-). oojej widze rozstępy...:zawstydzona/y:

Elizka sliczny ,ale musisz cos zrobic z tymi rozstepami, szczerze to okropnie to wygląda :zawstydzona/y:.Smaruj smaruj kobieto kremem :angry:

No kochane ja te rozstępy mam po poprzedniej ciąży, smarowałam smarowałam i nic to nie dało...:zawstydzona/y::no: miałam duuuuzy brzuch wtedy (dzidzius jak sie urodził miał 4220!:rofl2:)i niestety nic już nie poradzę...:wściekła/y: jak narazie nowych nie mam. :sorry:smaruję sie Perfecta Mama. Zobaczymy... :nerd:

Elizka polecam ziajke przeciw rozstepom za ok 17 zl .Tylko nie wiem czy na stare rozstepy zadziała.Ja dzieki niej pozbylam sie juz w 90% rozstępów na piersiach,smarowalam nia brzuch i na razie tfu tfu rozstepów na nim nie mam,ale nie smarowalam pośladków wiec roztepy mi wyskoczyły,ale juz nad nimi pracuję z Ziajką i efekty są.:)

Najwazniejsze to nie zaniedbac rozstępów jak są one swieze,to nie ma az takiego problemu ich sie pozbyc albo zminimalizowac.

Elizka, chyba bys musiała sie udac do kosmetyczki na jakis zabeg po ciazy, niepowiem ci teraz jaki to dokladnie,ale popytaj sie w miejskich zakładach kosmetycznych albo w spa . Co prawda nie znikna ci wszystkie,ale po tych zabiegach choc troche zminimalizuja, i musisz isc koniecznie jak sa jeszcze czerwone, cena jedengo zabiegu ok.100zł ,a musisz chyba zrobic 5.

Elizka polecam ziajke przeciw rozstepom za ok 17 zl .Tylko nie wiem czy na stare rozstepy zadziała.Ja dzieki niej pozbylam sie juz w 90% rozstępów na piersiach,smarowalam nia brzuch i na razie tfu tfu rozstepów na nim nie mam,ale nie smarowalam pośladków wiec roztepy mi wyskoczyły,ale juz nad nimi pracuję z Ziajką i efekty są.:)

Najwazniejsze to nie zaniedbac rozstępów jak są one swieze,to nie ma az takiego problemu ich sie pozbyc albo zminimalizowac.

A nie znasz może niemieckiego odpowiednika? mi sie na piersiach zrobiły rozstępy i niewiem czy znikną.. robie oliwką ale nic to nie daje..

a ja niestety uczulenie na ziajke mam:-( używam perfecta mama,

reklama
A długo smarujesz oliwką?
Mi na piersiach (bardziej chyba pasuje stwierdzenie na klatce piersiowej:p) poznikały raz dwa od oliwki właśnie. I to nie smaruje ich długo tylko po kąpieli pyk pyk żeby mieć z głowy i tyle.

Do góry