reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

hahahafajnie sie was czyta :D.... ten cpun, ten alkoholik, a moj byly (ale nie ojciec dziecko) byl gwalcicielem - okazalo sie gdy po 3 miechach chcialam z nim zerwac - lał mnie i gwalcic.... palant chodzi na wolnosci jeszcze :wściekła/y: ale mam nadzieje ze go w koncu przyskrzynia :)...

kochana to pyatnie nie powinno brzmiec czemu my na takich trafiamy tylko jakim prawem tacy ludzie chodza miedzy naprawde zwyklymi i dobrymi ludzmi - jak dla mnie powinno sie takich palantow tępić :D:D:p...

reklama
.. A ja dodam do teg tematu to iż też trafiałam na nieciekawych typów.. jeden lubił popić inny ćpał i kradł a jeszcze inny kochał wszystkie kobiety i mnie zdradzał.. tacy ludzie łażą po ziemi i będą łazić niestety:wściekła/y: :crazy:
Pozatym wrzucam fotki najnowsze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w piżamce mniejszy się wydaje :-D

ja kiedyś miałam faceta który sterydami się bawił a przez to w głowie miał wielką pustkę hehe i agresywny się robił gdy nie koksował,ale na szczęście nie w stosunku do mnie,a jakby nawet to bym pierwsza mu przywaliła w mordę,a co... hehe teraz jest moim dobrym kumplem,ale do niego nie chciało dotrzeć,że już nie jestem "jego" heh głupek

Ostatnia edycja:
a co do facetów- byłych to Wam współczuję, :wściekła/y:ja tylko raz na jednego debila trafiłam, ale szybko uciekłam od niego

reklama
SugarbabyLove ja mam taki sam brzuszek w 34 t.c. :-):-):-)
I jestem o wiele niższa więc wygladam jak taka bomba któa zaraz pęknie :-):-):-):-)

Do góry