reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

jestesaniolkiem DZIEKUJE,a ten Twój brzucholek jaki ma fajny kaształt no i ty przynajmniej masz "cycolki" a nie jak ja takie ze ledwo widac....a mialam nadzieje ze teraz chociaz przez ciaze poprawia swoj wyglad a tu nic.... chyba ze jak mleczko bedzie to troszke urosna:-)
Kasiulka rownież fajniutki

ja też myślałam,ze mi sie troszke powiększą jak będzie mleko,a miałam takie gigantyczne cyce ze szok hehe

reklama
Witam dziewczyny mi sie te moje tylko jedno zdjęcie pokazuje z moim brzusiem od przodu. Więc wstawiam jeszcze raz z boku brzuś bo nie wiem czy tamte zdjęcie widzicie ;)

jestesaniolkiem śliczny brzunio :D:) Fajowy kształt ;D Ej momentami to aż płakac mi sie ze śmiechu chce hahaha jak mi brzuś przybiera różne dziwne kształty ;P ;]

sugarbabylove noo to 3mam za Ciebie kciuki bo wielkimi krokami się kochana zbliżasz do rozwiązania ;]

adka śliczniasty brzucholek :) Ile mierzysz w pasie na wysokości pępka?

filonka zgrabniutki ten Twój brzusio i troche skromny jest :) Ale pikny! co do cyców to ja tu na forum swoje rozdaje :D i rozdzielam bo zostałam obdarzona za 5 osób w cyce :D :)

kasiulka słodki ten bebzolek masz :))

adka dziękuję bardzo ;) Ja mam 107 ;P hehe
A Ty masz superaśny brzucholek, taki fajny kształcik jest ;) Tylko ze nie duży ten Twój brzusio ;)
Ale kurde wy macie takie śliczne brzusie, ja mam okropnie widoczne żyly.. Mape rzek z mojego brzucha możnaby zrobić...
adka przepraszam że pytam, ale kiedyś tam pisałaś a teraz nie pamietam zbytnio, Ty samotna mamą jesteś?

adka wywala ci tak brzuch ja miałam,dawał ostro do przodu ;-)
i widzicie ma dziewczynkę w brzuszku a wygląda brzusio na chłopca,bo ja taki miałam

artystka92 no,no brzusio ładny

wszystkie mają zgrabne brzuszki,ciekawe czy jest jakiś niezbyt zgrabny brzuszek :confused:

mój z 33tc
9092009zd3.jpg

Ostatnia edycja:
adka wiesz co może i lepiej ;) Wiesz wychodze z założenia że jak mieć faceta to porządnego i odpowiedzialnego a nie jakiegos nieodpowiedniego ;)
Wiesz ja tez zostałam z dzidzią sama.. Ojciec dziecka od pierwszego dnia nas zostawił, ale mam teraz faceta który kocha mnie i czeka na dzidzie razem ze mną ;) Szczęście się uśmiechnie i do Ciebie kochana! :)
A tak poza tym jak sobie radzisz? Wyprawka już gotowa czy jakieś jeszcze braki?

ja mam cycolki?? <szok> co ty kochana mi poprostu masakrycznie opadly cycuszki :zawstydzona/y::sorry: i tymu tak to wyglada :-D.... mam miseczke B a wczesniej mialam A..... takze prawie nic :-(!!!!!
artystka jakie piekne cudasne brzusio masz :)... ajjj tylko glaskac :)...

co do przesadow to ja slyszalam ze jak nisko to facet jak wysoko brzuszek to dziewczynka :)....
adka ale bys sie zdziwila jakby sie okazal siusiak :)...

adka i dobrze robisz... ja bym mu jeszcze natrzaskala :-D:-D:-D.... a tak by troszku rozumu wbic w leb....

co on sobie wyobraza ze bedzie mial twoje dziecko?? - jedynie co dostanie to alimenty do placenia... a jak :)....

trzymam kciuki za ciebie kochana :)

Kochana olej tego faceta! Moj byly ostatnio trafił do więzienia i predko nie wyjdzie wiec bede miala spokoj..
A co do wyprawki, kochana mi został wózek, wanienka,stelaż do wanienki i w sumie to już chyba na tyle by było :)
A co do łóżeczka tu na forum widziałam w ogłoszeniach ze ktoś chce oddac łóżeczko ;) Może warto sie zgłosić, ja właśnie tu z forum dostałam łóżeczko. Jak nowe jest! Super! A mi odszedł kolejny wydatek :)
Ja ciuszków to mam tone, aż za dużo, ale co chwile a to od kogoś coś dostaje, a to babcia cos dokupi, a to z rodziny ktoś coś da i mam tego mnóstwooo.

reklama
adka współczuje naprawde!!!! Mój były to ćpun i dilerem był i wreszcie go dorwali.... No i baaa dobrze mu tak.
Ja całą wyprawke sama sobie ogarnęłam :)) Bez pomocy nikogo ;) A wspomne ze pieniedzy to ja nie zarabiam ;p

Do góry