artystka92
Fanka BB :)
Przepraszam za taki duży format ,ale ja nadal nie umiem wstawiać zdjęć tak jak wy że miniaturka sie pokazuje...
to zdjęcie z 34 tygodnia według mojej gin a z 33 tygodnia według usg
(suwaczki są według usg ;P)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laski..Widze sie nieźle rozpisałyście kurcze nienadążam z czytaniem hehehe
Widze brzusie rosną..
A skurczami sie nie przejmujcie.. Ja też od jakiegoś czasu momentami miewam bóle jak na @ i twardnienie brzucha ale to jeszcze nie TO.. dzis za To w nocy spać nie mogłam kręgosłup bolał i brzuszek też ale tylko jak lerzałam na plecach... niewiem coto było ale wstawałam co chwile chodziłam po pokoju itp.. wkońcu zasnęłam na szczęscie.. dzis juz dobrze sie czuje ale nigdy nic nie wiadomo może to juz pierwsze objawy.. trzymajcie kciuki ;-):-)
ja akurat miałam bóle brzucha jak na @ kilka dni przed,kręgosłup boli ja sie leży na plecach bo wtedy dzidzia uciska go w tej pozycji,a widzę że już blisko jesteś :-) POWODZENIA :-)
adka fajniusi masz brzuszek :-)
no bóle jak na @ to ja już mam od miesiąca gdzieś.. kurcze ciężko to rozróżnić, ja sama niewiem czy sie skapne jak zaczne rodzić chyba dopiero jak mi wody pójdą.
a wy jak sie czujecie dziewczyny?