reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

ja brzusia nie mam to wrzucam fotkę z 2 doby życia Kubulka hehe pączek mój kochany,ale przyznam ze zrobił się o wiele ładniejszy hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Justynko a Ty jak? Teraz dobrze? Skurcze ustąpiły?
kochana wiesz co, ja Ci mowilam zebys sie nie martwiła itd. Ale dzis sama mam niezłego stracha. Nieźle mnie łapią skurcze, nawet jak kroiłam pomidory to mnie skurcz złapał ;/ Do tego strasznie mnie tam w dole w środku boli..
Hm nie wiem jak to okreslić , mam jedynie brzydki sposob na określenie (jakby mi coś dużego włożył w ....) dosłownie. Ale z drugiej strony mam wrażenie że panikuje i co mam biec do szpitala a okaze sie ze ja jakaś przewrażliwiona jestem?
no, zwiekszono mi dawke magnezu i mam kontrolowac czy sie pojawiaja bo jak sie pojawia to przepisza mi jakis silny lek na to.... cos na "c" (salemincia o nim pisala) :-)...
A TOBIE TO TRZA CHYBA DO DUPY NAKOPAC - MOZE BYS RAZ CHOCIAZ O TYM POWIEDZIALA GINIE:wściekła/y::wściekła/y:!!!!! JA PITOLE - OSTROZNOSCI NIGDY ZA WIELE!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja, żeby nie odbiegać od tematu wrzucam fotkę ;-):tak:
sliczny brzunio ;-)

"Włazi" mi pod żebra. :-p
jejus, mnie teraz juz boli jak dostane w zebra a co dopiero w 32 czy 33 tc a 39tc :szok:...

jestemaniolkiem ja też sie zastanawiałam dlaczego przepisują leki na napinania macicy

no bo tam pisza ze sa ok, a w szpitalu na to zostawiaja pod obserwacje czy cos.... ehhh... i badz tu madry :confused::sorry2:...

Ostatnia edycja:
nie obawiaj sie kopniaków w 39tc bo chyba mało ich będzie,Kuba tylko rozciągał nóżki i tyle,no i tyłek wypinał,zero brykania,a na kilka dni przed godziną zero czułam go bardzo słabo,ale za to czkawki miał fajne,mało mu było witaminek dostarczanych przez łożysko to jeszcze pił wody jak szalony hehe

Ty mi tu nie pisz o wyrywanu lasek w przedszkolu,bo co pójdzie do podstawówki i będzie się chwalił,że zaliczył już całą szkolę hehe

Ostatnia edycja:
adka no ja pewnie predzej urodze :p Zreszta nie mam pojecia. Nie mam żadnego przeczucia. Ale patrzac na to ze codziennie biegam 3 razy dziennie z 4 i na 4 pietro to chyba szybciej bedzie porod ;P Winde mogliby mi sprawić :p (taki maniuni prezent na osiemnastke haha ;P)

saleminka nooo Kubulek chyba lubi foteczki bo taki uśmieszek strzelił słodki :D

hahaha Justyna no tak ;P lepiej jak zaliczy dziewczyny ze szkoly jak szkole hahah ;P Dooobree ;Pz Kubusia to niezłe ciacho..
Powiem wam dziewczyny że czasem żałuje że sie pozniej nie urodziłam xD teraz takie śliczne dzieci sie rodzą :) Ahh... ;p

artystka ja codziennie chodziłam hektary i jakoś poród zakończył się cesarką , a moja kuzynka siedziała non stop w domu i miała lekki naturalny poród więc chyba nie warto się tym kierować :-p

reklama
Justynko kochana mialam na myśli chłopaków.. (kobiety od zawsze były piękne :, faceci nie zawsze ;P) ale widze że rodzą sie teraz same przystojniaki :D

Magda no w sumie masz racje, ale lekarze czesto powtarzają ze jak chce sie szybciej urodzić (tzn wywołać poród) to zeby po schodach dużo chodzić :p
Moja koleżanka sobie tak wywołała poród jak miala remont mały w domu, chodziła co chwile i wnosiła na góre i znosiła coś, wiadomo nie szafe ale jakies krzeselko skladane czy cos. I zaczęła rodzić hehe.
No zobaczymy. W sumie nie udowodnione jest ze chodzenie po schodach w ciązy wywołuje poród.. ;]

Wstawie foto brzusia dziś, tylko znajde kabelek i wrzuce wam :p

Do góry