reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Haha no taaak :p Masz racje!
A jak tam dzidzi? :D Nikoś zdrowy? Wszystko ok?
Kiedy masz wizyte u gina?
ah kchana dzisiaj to masakra :) maly caly czas od rana probuje jeszcze bardziej naciagnac mi skore na brzuchu :)... wizyte mam dopiero za tydzien :)....

a jak tam u Was??... kiedy ty masz wizyte??.... i jak sie czujesz kochana??

oj Martus ja tez nic nie mam do gejow ale chodzi o sam fakt ze sam mi nie powiedzial tylko musialam sie domyslec :wściekła/y:.... 14 lat przyjazni o czyms swiadczy co nie??... :-)
No to na bank, ze stres wplywa na sny, ale ja ostatnio zyje prawie bezstresowo ;-) i nadal mam glupie sny :-D:-D:-D...

wpływa na sny ooooo tak hmm ja to miałam takie sny,że jako kawały mogły mi służyć hehe takie bzdury i rzeczy niemożliwe że szok hehe a pod koniec ciąży śniło mi się,że mojemu FACETOWI ODSZEDŁ CZOP ŚLUZOWY a ja mu TAMPON chciałam dać hehe :-D to sie nazywa sen,ale kilka było przepowiednią;-) bo siedze też bardzo długo na innym forum i kilka razy mi się przyśnił poród lub beznadziejny jakiś sen związany z dziećmi mi i śniło mi się to na 1,5 tygodnia przed porodem jakiejś dziewczyny z tego forum :-D 2 dziewczynom przepowiedziałam,że będą rodzić i moja kumpela mi się też śniła,która miała zaplanowana cesarka,ale ja nie wiedziałam kiedy ją ma,a śniła mi się na 9 dni przed jej cc

kunaczarna a ile masz na wysokosci pepka??
ja mam teraz 97cm :)....

i tez umieram na dusznosc, swedzenie i straszne klucia skory, a goli mnie moj P... takze nie masz czym sie obawiac ;)...
a brzuszek sliczny ;)....

kunaczarna nie no brzuszek pierwsza klasa ;] co do golenia.. Jak sie do mojej szopy raz na 2 tygodnie zbieram to przerażona jestem, lusterko i do przodu haha ;p Mój gąsz mnie przeraża.. Ale no cóż. Brzuszek przeszkadza nam wszystkim ;) Wiec to normalne ;]

saleminka hahaha nie no dobre! :p Haha niezły sen! :p
A co do przepowiadania, jakbys mogla to przepowiedz mi kiedy mniej wiecej bede rodzic :) I jak cos daj znac hehe ;]

jestesaniolkiem ja to mam na 15 lutego wizyte, a na 9 lutego ide na badania krwi i moczu już ostatnie na szczescie bo juz mnie rece od tego kłucia bolą
A poza tym dobrze dziś udało mi sie w Kappahi kupić staniki 2 ktore ze 169zł przecenili na 89 zł a później na 19.90 i kupiłam 2, bo ja mam takie wielkie cyce że ciężko mi stanik dobrać. Więc zadowolona jestem że wreszcie dostałam coś dobrego ;P

Ale sie wczoraj rozpisałyście :D
jestesaniołkiem - Ja też niemam nic do gejów fajnie mieć przyjaciela geja na pewno. No wiadomo że przykro ci że Ci wcześniej nie powiedział musiał mieć jakiś powód..
Artystka- no szkoda słów do tego sprzątania u Ciebie w domu no ale co poradzić.. :eek:

Codo tych snów ahh szkoda gadać.. w tej ciąży to serio wszystko juz mi sie chyba śniło :-D:-D:-D hahaha

Kuna Czarna- No mas duży brzuś.. może masz dużo wód płodowych po prostu.. nie przejmuj się tym jak wszystko inne jest w porządku z dzidzią to sie nie przejmuj ważne że jest zdrowy bobas! :tak::-)

A jak się dziś dziewczyny macie?? Ja wczoraj dzwoniłam sobie załatwiłam położną- polke, bardzo miła przyjdzie w przyszłym tygodniu do mnie. A pozatym jutro wizyta u gina.. ciekawe co tam nowego..?

A cześć ;) Ja nocke miałam ciężką ;P o 2 w nocy poszli znajomi ;) Siedzieli i pili i póki nie było widać dna to nie chcieli wyjść. No ale baaa zarobili dużo kasy, dobry interes i trzeba bylo uczcić. No a ja siedziałam i ze śmiechu nie wyrabiałam. Taki Jarek zachowywał sie jakby sie nabrał czegoś, po wódce mu się jak zwykle załączył śmiech, siedział i 20 minut z niczego się śmiał, cały czas bez powodu haha. No nie mogłam wytrzymać.
No o 2 poszli, po 3 usnęłam, wstałam o 9 bo moj piesek kochany przyszedł mnie pilnować, usiadł obok mnie na łóżku i patrzył z góry na moją twarz czy jeszcze śpie czy nie i oczywiście czułam czyjś wzrok na sobie i jak sie spojrzałam to pies ze szczescia całą mnie obślinił, no i rad nie wola musiałam wstać.
Dzidzi me kochane spokojne dziś ;) Tata moj dzisiaj mi dał 100zł żebym kupiła coś dla dzidzi. No i wybieram sie dziś do auchana ;) jest promocja na wszystkie dzieciece rzeczy, na ciuszki, na pampersy, na chusteczki. A musze kupić troche jeszcze wiec pojade ;)
Później odwiedze babcie, bo z miesiac u niej nie byłam. A że nie ma niedzieli dziś to do kościoła nie bedzie mnie ciągnąć ;P

No a prócz tego u was jak? Jak sie czujecie?
Oooo jaką macie pogode? U mnie bialo i się rozstapia wszystko.. Niestety a w Płocku jest najwyższy poziom lodu/śniegu. I ja mieszkam po stronie gdzie jest wzgórze więc wodą/zalaniem się nie martwie, bardziej mnie martwi strona druga-radziwie, tam to jest woda na równi z lądem ,a domki są pobudowane ze 20 metrów od Wisły wiec bedzie kataklizm jak to wszystko sie zacznie roztapiać!!

No dobra dziewczyny pozdrawiam i lece jeszcze na MM i spadam na zakupy ;)
Odezwę się jak wróce ! :) BuZiaKi ! :*

no to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śnia ;) Wiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p
nie obrażę się, że będę miała dużo mleka:tak:
i chyba faktycznie śnią mi się na odwrót, bo na początku cały czas sniły mi się dziewczynki, a będę miała chłopca:-D

ja dziś po 3 się obudziłam, bo znów mi się wypadek autem śnił :wściekła/y:
i mój mały tez się obudził i tak zaczał walić, aż się wystraszyłam:szok:
albo to było z główki, albo z barka, bo było tak nisko i tak mocno, całkiem inaczej niż zawsze:baffled:
KunaCzarna, no duzy masz brzusio, ale może dzidziuś duży i jak dziewczyny piszą może masz dużo wód... ale nie przejmuj się, każdy brzuszek jest inny

reklama
Do góry