reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Haha no taaak :p Masz racje!
A jak tam dzidzi? :D Nikoś zdrowy? Wszystko ok?
Kiedy masz wizyte u gina?
ah kchana dzisiaj to masakra :) maly caly czas od rana probuje jeszcze bardziej naciagnac mi skore na brzuchu :)... wizyte mam dopiero za tydzien :)....

a jak tam u Was??... kiedy ty masz wizyte??.... i jak sie czujesz kochana??

oj Martus ja tez nic nie mam do gejow ale chodzi o sam fakt ze sam mi nie powiedzial tylko musialam sie domyslec :wściekła/y:.... 14 lat przyjazni o czyms swiadczy co nie??... :-)
No to na bank, ze stres wplywa na sny, ale ja ostatnio zyje prawie bezstresowo ;-) i nadal mam glupie sny :-D:-D:-D...

wpływa na sny ooooo tak hmm ja to miałam takie sny,że jako kawały mogły mi służyć hehe takie bzdury i rzeczy niemożliwe że szok hehe a pod koniec ciąży śniło mi się,że mojemu FACETOWI ODSZEDŁ CZOP ŚLUZOWY a ja mu TAMPON chciałam dać hehe :-D to sie nazywa sen,ale kilka było przepowiednią;-) bo siedze też bardzo długo na innym forum i kilka razy mi się przyśnił poród lub beznadziejny jakiś sen związany z dziećmi mi i śniło mi się to na 1,5 tygodnia przed porodem jakiejś dziewczyny z tego forum :-D 2 dziewczynom przepowiedziałam,że będą rodzić i moja kumpela mi się też śniła,która miała zaplanowana cesarka,ale ja nie wiedziałam kiedy ją ma,a śniła mi się na 9 dni przed jej cc

kunaczarna a ile masz na wysokosci pepka??
ja mam teraz 97cm :)....

i tez umieram na dusznosc, swedzenie i straszne klucia skory, a goli mnie moj P... takze nie masz czym sie obawiac ;)...
a brzuszek sliczny ;)....

kunaczarna nie no brzuszek pierwsza klasa ;] co do golenia.. Jak sie do mojej szopy raz na 2 tygodnie zbieram to przerażona jestem, lusterko i do przodu haha ;p Mój gąsz mnie przeraża.. Ale no cóż. Brzuszek przeszkadza nam wszystkim ;) Wiec to normalne ;]

saleminka hahaha nie no dobre! :p Haha niezły sen! :p
A co do przepowiadania, jakbys mogla to przepowiedz mi kiedy mniej wiecej bede rodzic :) I jak cos daj znac hehe ;]

jestesaniolkiem ja to mam na 15 lutego wizyte, a na 9 lutego ide na badania krwi i moczu już ostatnie na szczescie bo juz mnie rece od tego kłucia bolą
A poza tym dobrze dziś udało mi sie w Kappahi kupić staniki 2 ktore ze 169zł przecenili na 89 zł a później na 19.90 i kupiłam 2, bo ja mam takie wielkie cyce że ciężko mi stanik dobrać. Więc zadowolona jestem że wreszcie dostałam coś dobrego ;P

Ale sie wczoraj rozpisałyście :D
jestesaniołkiem - Ja też niemam nic do gejów fajnie mieć przyjaciela geja na pewno. No wiadomo że przykro ci że Ci wcześniej nie powiedział musiał mieć jakiś powód..
Artystka- no szkoda słów do tego sprzątania u Ciebie w domu no ale co poradzić.. :eek:

Codo tych snów ahh szkoda gadać.. w tej ciąży to serio wszystko juz mi sie chyba śniło :-D:-D:-D hahaha

Kuna Czarna- No mas duży brzuś.. może masz dużo wód płodowych po prostu.. nie przejmuj się tym jak wszystko inne jest w porządku z dzidzią to sie nie przejmuj ważne że jest zdrowy bobas! :tak::-)

A jak się dziś dziewczyny macie?? Ja wczoraj dzwoniłam sobie załatwiłam położną- polke, bardzo miła przyjdzie w przyszłym tygodniu do mnie. A pozatym jutro wizyta u gina.. ciekawe co tam nowego..?

A cześć ;) Ja nocke miałam ciężką ;P o 2 w nocy poszli znajomi ;) Siedzieli i pili i póki nie było widać dna to nie chcieli wyjść. No ale baaa zarobili dużo kasy, dobry interes i trzeba bylo uczcić. No a ja siedziałam i ze śmiechu nie wyrabiałam. Taki Jarek zachowywał sie jakby sie nabrał czegoś, po wódce mu się jak zwykle załączył śmiech, siedział i 20 minut z niczego się śmiał, cały czas bez powodu haha. No nie mogłam wytrzymać.
No o 2 poszli, po 3 usnęłam, wstałam o 9 bo moj piesek kochany przyszedł mnie pilnować, usiadł obok mnie na łóżku i patrzył z góry na moją twarz czy jeszcze śpie czy nie i oczywiście czułam czyjś wzrok na sobie i jak sie spojrzałam to pies ze szczescia całą mnie obślinił, no i rad nie wola musiałam wstać.
Dzidzi me kochane spokojne dziś ;) Tata moj dzisiaj mi dał 100zł żebym kupiła coś dla dzidzi. No i wybieram sie dziś do auchana ;) jest promocja na wszystkie dzieciece rzeczy, na ciuszki, na pampersy, na chusteczki. A musze kupić troche jeszcze wiec pojade ;)
Później odwiedze babcie, bo z miesiac u niej nie byłam. A że nie ma niedzieli dziś to do kościoła nie bedzie mnie ciągnąć ;P

No a prócz tego u was jak? Jak sie czujecie?
Oooo jaką macie pogode? U mnie bialo i się rozstapia wszystko.. Niestety a w Płocku jest najwyższy poziom lodu/śniegu. I ja mieszkam po stronie gdzie jest wzgórze więc wodą/zalaniem się nie martwie, bardziej mnie martwi strona druga-radziwie, tam to jest woda na równi z lądem ,a domki są pobudowane ze 20 metrów od Wisły wiec bedzie kataklizm jak to wszystko sie zacznie roztapiać!!

No dobra dziewczyny pozdrawiam i lece jeszcze na MM i spadam na zakupy ;)
Odezwę się jak wróce ! :) BuZiaKi ! :*

no to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śnia ;) Wiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p
nie obrażę się, że będę miała dużo mleka:tak:
i chyba faktycznie śnią mi się na odwrót, bo na początku cały czas sniły mi się dziewczynki, a będę miała chłopca:-D

ja dziś po 3 się obudziłam, bo znów mi się wypadek autem śnił :wściekła/y:
i mój mały tez się obudził i tak zaczał walić, aż się wystraszyłam:szok:
albo to było z główki, albo z barka, bo było tak nisko i tak mocno, całkiem inaczej niż zawsze:baffled:
KunaCzarna, no duzy masz brzusio, ale może dzidziuś duży i jak dziewczyny piszą może masz dużo wód... ale nie przejmuj się, każdy brzuszek jest inny

reklama
Do góry