artystka92
Fanka BB :)
Haha no taaak Masz racje!
A jak tam dzidzi? Nikoś zdrowy? Wszystko ok?
Kiedy masz wizyte u gina?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ah kchana dzisiaj to masakra maly caly czas od rana probuje jeszcze bardziej naciagnac mi skore na brzuchu ... wizyte mam dopiero za tydzien ....Haha no taaak Masz racje!
oj Martus ja tez nic nie mam do gejow ale chodzi o sam fakt ze sam mi nie powiedzial tylko musialam sie domyslec .... 14 lat przyjazni o czyms swiadczy co nie??... :-)
No to na bank, ze stres wplywa na sny, ale ja ostatnio zyje prawie bezstresowo ;-) i nadal mam glupie sny ...
nie obrażę się, że będę miała dużo mlekano to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śnia Wiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p