reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

:) ciebie po żebrach kopie a mój jakoś spokojny dziś jest.. :D za to kręgosłup coś mnie boli.. może w nocy sie ponaciągałam.. kurcze wogóle dzisiaj miałam jakieś dziwne sny coś o porodówce później że byłam w lesie i mój mąż był na coś chory chcieli go zabić czy coś..:no::szok: normalnie straszne co chwila sie budziłam..:baffled:

reklama
:) ciebie po żebrach kopie a mój jakoś spokojny dziś jest.. :D za to kręgosłup coś mnie boli.. może w nocy sie ponaciągałam.. kurcze wogóle dzisiaj miałam jakieś dziwne sny coś o porodówce później że byłam w lesie i mój mąż był na coś chory chcieli go zabić czy coś..:no::szok: normalnie straszne co chwila sie budziłam..:baffled:
hahaha sny boskie, ale ja mam takie od poczatku ciazy, dzisiaj przes sen oplulam sie :-D:-D:-D, bo w snie na kogos chcialam napluc a wyszlo na to ze oplulam siebie i poduszke :-D:-D:-D:-D

Kochane jestem ;D Własnie obiadek przyszykowałam. Czekam na znak że tata ma wracać do domu i wstawie dopiero. Posprzatałam w kuchni bo rodzice nabałaganili. Bylam na zakupach (zjadłam pączka później zjadłam pół kg ogórków kiszonych haha i teraz znowu pączka) odwiedziła mnie koleżanka akurat jak pączki przegryzałam ogórkami i sie śmiała :p
Troche poplotkowałyśmy, a teraz posiedze troche na BB ;)
jestesaniolkiem haha ja wlasnie ze 2 tygodnie temu obśliniłam sie bo mi sie żarcie jakieś śniło ale nie pamietam co dokładnie a leżałam na boku i obudziłam sie jak przekreciłam sie na drugi bok i twarz w mokrą poduche położyłam. Jak wstałam to plama była jakbym wylała ze 2 szklanki wody hahahah :p
A wczoraj mi się śniło ze moja mama jest w 37 tygodniu ciąży i nagle zaczęła rodzić i ja odbierałam poród z takim wielkim brzuchem który mi zasłaniał praktycznie wszystko.
Od kąd jestem w ciązy to moje sny są the best ;D;p

sugarbabylove no wiesz ja sama nie chce siedziec na dupce. Ale z drugiej strony czasem mama ma wolne czesciej i ona odkurza i sprzata wtedy a ja caly tydzień nic nie robie. Ale jak już sie zabiore to wszystko na raz. Ja tak najlepiej lubie.
Gdybym sama mieszkała to bym nie musiala tak tyrać, tu w domu nikt nie szanuje pracy.. Co tam ze ubrania poprane i zdjęła mama ale rzuciła mi na podłoge w pokoju zebym poskladała... Zamiast poskładać to ja np wracam ze spaceru z psem a ciuchy na podlodze. Co tam ze 2 godziny temu w kuchni wszystko pozmywalam, posprzatałam jak wchodze i jest ze 1000 kubków bo każdy po 3,4 kawy i herbaty i zamiast opłukać kubek to nowy wyciagają a brudny stawiają na blacie..
Tak samo, odkurzylam a oni w butach do pokoju.. Brrr....
A tata to złomiarz i non stop zaczyna sprzatać i kartony te ktore na magazyn ma zabrać stoją np 2 miesiace na przedpokoju (bo nie ma niby czasu) Brrr.. ;P
Ale przyzwyczaiłam sie juz ;p

Dlatego mowie, jakbym sama mieszkała to bym sobie raz na 3 dni sprzatnęła, i pozniej spokoj. A tu codziennie trzeba robic. a jak mama np caly czas pracuje no to kto jak nie ja? Na mnie pada ;P

sny w ciązy są :szok:mi się ostatnio ciągle sni karmienie piersią:szok:, ze karmię jakieś dziecko, a nie czuję, czy mi leci, nic nie boli i nie wiem czy mam pokarm:szok:

no to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śnia ;) Wiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p

no to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śnia ;) Wiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p
a ja slyszalam ze to zmiana ilosci i rodzaju hormonow tak wplywa na te strefe mozgu gdzie sny sie tworza :D... i temu nam sie takie bzdety snia :D...

a propo ploteczek , to ja wlasnie spotkanie mialam z przyjacielem, z ktorym przyjaznie sie od 6 roku zycia , i wlasnie dowiedzialam sie ze jest gejem, czyli sama to ostatnio odkrylam, ale dzisiaj mielismy powazna rozmowe :), bo jak mogl mi tego nie powiedziec, mi nie ufac, po tylu latach.... Mi tam nie przeszkadza ze jest homo ale fakt ze tak dlugo to ukrywal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!! ale mu sie dostalo za to :-D, ale przeprosil i obiecal ze poznam tego jego faceta :blink:... i jest git :-)!!!!

Justyna no to nieźle ;) Ale ja do gejów nic nie mam ;) Podobno gej najlepszy przyjaciel kobiety i powiem Ci ze to sie sprawdza, moja babcia sie przyjaźni z takim Krzyskiem on jest gejem i bardzo fajny i mily facet, tak samo jak jego partner Kamil ;P
A co do snów no moze i racja ;) Nie wiem w sumie, ale wiem ze nasz stres tez ma na to wplyw. Aczkolwiek snami mozna sie przerazić :p Ale później nieźle uśmiać ;P

reklama
oj Martus ja tez nic nie mam do gejow ale chodzi o sam fakt ze sam mi nie powiedzial tylko musialam sie domyslec :wściekła/y:.... 14 lat przyjazni o czyms swiadczy co nie??... :-)
No to na bank, ze stres wplywa na sny, ale ja ostatnio zyje prawie bezstresowo ;-) i nadal mam glupie sny :-D:-D:-D...

Do góry