reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

:) ciebie po żebrach kopie a mój jakoś spokojny dziś jest.. :D za to kręgosłup coś mnie boli.. może w nocy sie ponaciągałam.. kurcze wogóle dzisiaj miałam jakieś dziwne sny coś o porodówce później że byłam w lesie i mój mąż był na coś chory chcieli go zabić czy coś..:no::szok: normalnie straszne co chwila sie budziłam..:baffled:

reklama
:) ciebie po żebrach kopie a mój jakoś spokojny dziś jest.. :D za to kręgosłup coś mnie boli.. może w nocy sie ponaciągałam.. kurcze wogóle dzisiaj miałam jakieś dziwne sny coś o porodówce później że byłam w lesie i mój mąż był na coś chory chcieli go zabić czy coś..:no::szok: normalnie straszne co chwila sie budziłam..:baffled:
hahaha sny boskie, ale ja mam takie od poczatku ciazy, dzisiaj przes sen oplulam sie :-D:-D:-D, bo w snie na kogos chcialam napluc a wyszlo na to ze oplulam siebie i poduszke :-D:-D:-D:-D

Kochane jestem ;D Własnie obiadek przyszykowałam. Czekam na znak że tata ma wracać do domu i wstawie dopiero. Posprzatałam w kuchni bo rodzice nabałaganili. Bylam na zakupach (zjadłam pączka później zjadłam pół kg ogórków kiszonych haha i teraz znowu pączka) odwiedziła mnie koleżanka akurat jak pączki przegryzałam ogórkami i sie śmiała :p
Troche poplotkowałyśmy, a teraz posiedze troche na BB ;)
jestesaniolkiem haha ja wlasnie ze 2 tygodnie temu obśliniłam sie bo mi sie żarcie jakieś śniło ale nie pamietam co dokładnie a leżałam na boku i obudziłam sie jak przekreciłam sie na drugi bok i twarz w mokrą poduche położyłam. Jak wstałam to plama była jakbym wylała ze 2 szklanki wody hahahah :p
A wczoraj mi się śniło ze moja mama jest w 37 tygodniu ciąży i nagle zaczęła rodzić i ja odbierałam poród z takim wielkim brzuchem który mi zasłaniał praktycznie wszystko.
Od kąd jestem w ciązy to moje sny są the best ;D;p

sugarbabylove no wiesz ja sama nie chce siedziec na dupce. Ale z drugiej strony czasem mama ma wolne czesciej i ona odkurza i sprzata wtedy a ja caly tydzień nic nie robie. Ale jak już sie zabiore to wszystko na raz. Ja tak najlepiej lubie.
Gdybym sama mieszkała to bym nie musiala tak tyrać, tu w domu nikt nie szanuje pracy.. Co tam ze ubrania poprane i zdjęła mama ale rzuciła mi na podłoge w pokoju zebym poskladała... Zamiast poskładać to ja np wracam ze spaceru z psem a ciuchy na podlodze. Co tam ze 2 godziny temu w kuchni wszystko pozmywalam, posprzatałam jak wchodze i jest ze 1000 kubków bo każdy po 3,4 kawy i herbaty i zamiast opłukać kubek to nowy wyciagają a brudny stawiają na blacie..
Tak samo, odkurzylam a oni w butach do pokoju.. Brrr....
A tata to złomiarz i non stop zaczyna sprzatać i kartony te ktore na magazyn ma zabrać stoją np 2 miesiace na przedpokoju (bo nie ma niby czasu) Brrr.. ;P
Ale przyzwyczaiłam sie juz ;p

Dlatego mowie, jakbym sama mieszkała to bym sobie raz na 3 dni sprzatnęła, i pozniej spokoj. A tu codziennie trzeba robic. a jak mama np caly czas pracuje no to kto jak nie ja? Na mnie pada ;P

sny w ciązy są :szok:mi się ostatnio ciągle sni karmienie piersią:szok:, ze karmię jakieś dziecko, a nie czuję, czy mi leci, nic nie boli i nie wiem czy mam pokarm:szok:

no to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śnia ;) Wiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p

no to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śnia ;) Wiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p
a ja slyszalam ze to zmiana ilosci i rodzaju hormonow tak wplywa na te strefe mozgu gdzie sny sie tworza :D... i temu nam sie takie bzdety snia :D...

a propo ploteczek , to ja wlasnie spotkanie mialam z przyjacielem, z ktorym przyjaznie sie od 6 roku zycia , i wlasnie dowiedzialam sie ze jest gejem, czyli sama to ostatnio odkrylam, ale dzisiaj mielismy powazna rozmowe :), bo jak mogl mi tego nie powiedziec, mi nie ufac, po tylu latach.... Mi tam nie przeszkadza ze jest homo ale fakt ze tak dlugo to ukrywal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!! ale mu sie dostalo za to :-D, ale przeprosil i obiecal ze poznam tego jego faceta :blink:... i jest git :-)!!!!

Justyna no to nieźle ;) Ale ja do gejów nic nie mam ;) Podobno gej najlepszy przyjaciel kobiety i powiem Ci ze to sie sprawdza, moja babcia sie przyjaźni z takim Krzyskiem on jest gejem i bardzo fajny i mily facet, tak samo jak jego partner Kamil ;P
A co do snów no moze i racja ;) Nie wiem w sumie, ale wiem ze nasz stres tez ma na to wplyw. Aczkolwiek snami mozna sie przerazić :p Ale później nieźle uśmiać ;P

reklama
oj Martus ja tez nic nie mam do gejow ale chodzi o sam fakt ze sam mi nie powiedzial tylko musialam sie domyslec :wściekła/y:.... 14 lat przyjazni o czyms swiadczy co nie??... :-)
No to na bank, ze stres wplywa na sny, ale ja ostatnio zyje prawie bezstresowo ;-) i nadal mam glupie sny :-D:-D:-D...

Do góry