reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Sugarbabylove no mi też z prawego wiecej. Z lewego to tak sporadycznie raz na pare godzin kropelka a z prawego co chwile cos tam leci
A jak tam kochana przed porodem? Wszystko dobrze? Jak samopoczucie?

Sugarbabylove no mi też z prawego wiecej. Z lewego to tak sporadycznie raz na pare godzin kropelka a z prawego co chwile cos tam leci
A jak tam kochana przed porodem? Wszystko dobrze? Jak samopoczucie?

Tak wszystko dobrze noo juz co chwila myśle o tym porodzie, jeszcze 3 tygodnie to sie tak dłuży.. a czuje sie w miare dobrze troche obolała jestem ale daje rade :):tak: a ty jak sie czujesz? widze też juz kuleczka jesteś :)

dziewczyny ja wam polecam wkladki laktacyjne WIELORAZOWE z aventu kosztują 35 zl no plus 7 za przesylke.Ale macie je na miesiace.Mozna je prac i w ogole.W paczce jest ich 6.Sa bardzo fajne;) .I na pewno bardziej ekologiczne no i mnie kasy idzie,bo te wkladki jednorazowe drogie.

Sugarbabylove noo kuleczka ,kuleczka :D Chodze jak pingwin ;P Ale ogólnie zauważyłam że nie moge zbytnio się przemeczać bo jak np dziś odkurzyłam to mnie skurcze łapały, jak myłam podłogi tak samo. Poza tym zgaga mnie coś tak czesto nie męczy. Nogi wczesniej miałam spóchniete teraz nie mam ;) Wiec ogólnie dobrze sie czuje. Aaaa i przeszkadza mi bardzo brzuch mam bardzo wysoko, i normalnie mam wrażenie jak by mi sie wżynał w klatke piersiową, staniki mi sie wżynają.
Alee ;) gorzej się czułam w 6 miesiacu niż teraz ;)
a co do porodu, no dłuży się dłuży, ale jak juz jest termin a tu jeszcze poślizg.. To naprawde można dostać fioła :p Moja kumpela termin miala jakoś na 20 sierpnia, pozniej przesunął jej sie ze 3 razy i w koncu na 23 wrzesnia, a urodziła 30 wrzesnia... I mowi że takie miala nerwy, byla zestresowana tym całym porodem i to strasznie.

mazia o dzieki za rade. No ja to czekam jak coś. bo moze jak urodze bedzie z pokarmem problem.. A jak bedzie mi leciec itd to zakupie te wielorazowe ;) Napewno mniej pieniedzy pojdzie na nie niż na te jednorazówki

reklama
artystka mowisz o wrzynajacym sie brzuniu.... ja mam problem z wyjsciem z wanny, zaklinam sie nogami, bo jak mam usiasc to brzuch mi przeszkadza :D:D:D:D....

ale mam kur***ska zgage, az taaak bardzo ze pali strasznie....

ale mnie denerwuje Nikos, wczoraj calusia noc wariowal az nie dalo sie spac, dzisiaj cala noc i ranek nic.... :wściekła/y:.... wzielam mu dalam zastrzyk kofeinowy i kopnal pare razy i tyle :/... pfffyyy co za dziec - widac ze moj :)...

a poza tym, sluz z pochwy mi sie zmienil - tez to mialyscie??..... jest baaardzo wodnity....

Do góry