zyrraffka
Szczęśliwa mama
Mój brzuszek w 21 tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a czym sie rozni brzuch na chlopaka od brzucha na dziewczynke? Na chlopa jest bardziej okrągły? Taki jak pilka? I to zawsze tak jest? Zerknijcie ze trzy strony wczesniej na moj. Widac, ze dziewoja bedzie? Bo ja sie tak boje, ze te wszystkie różowości to do szafy trzeba bedzie schowac...
wlasnie odwrotnie, na dziewczynke z profilu jest jak pileczka, a na chlopca jak jajeczko - tak najprosciej wytlumaczyc .... twoj jest raczej na chlopcaDziewczyny, a czym sie rozni brzuch na chlopaka od brzucha na dziewczynke? Na chlopa jest bardziej okrągły? Taki jak pilka? I to zawsze tak jest? Zerknijcie ze trzy strony wczesniej na moj. Widac, ze dziewoja bedzie? Bo ja sie tak boje, ze te wszystkie różowości to do szafy trzeba bedzie schowac...
ahhh maly se wlasnie czkawkuje ....Dziewczyny cuuudne brzusie!!
jestesaniolkiem! Mowilam ze chlopak!? Bylam w 100% pewna tak jak i mazia I miałyśmy racje ;P Hihi!! Skarpety cudne
Kochana mnie kłuje juz tak od 27 tygodnia, ale powiem Ci ze nic lekarzowi nie wspominałam, troche mi glupio bo w koncu lekarz powie ze przewrażliwiona jestem. A też mnie czesto gesto kłuje. Np z tydzien temu tak mnie złapało ze 30 minut leżałam skulona z bólu. Ale przeszło..
Dziewczyny Wczoraj mierzyłam sie w pasie mam 106 cm.. Czyli "urosłam" 7 cm ) I pępek mi zaczyna odstawać , tzn połowa mi wychodzi a połowa jest wklęsła..
Młody się ciągle wierci, wkurza mnie bo nie moge usiąść normalnie tylko nogi jak facet rozstawiam W autobusie to błagam żeby nikt kolo mnie nie siadał
Aaa Justyna masz bombowy brzuchol TYPOWO NA CHLOPAKA!! haha ;]
Pozdrawiam brzusiaste Swój brzuch dodam na dniach może już jutro ;P
faaaaaajny, czemu was wywala w nocy a mnie zawsze w dzien teeej to nie fair....ale mnie wywaliło i to tylko przez noc