reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
aga śliczny brzuchol :) I pępuś Ci wyszedł ;)) Mmmm ;) Super
no właśnie od czego to zależy z tym pępkiem? od od jakiegoś tygodnia mi wylazł :wściekła/y:czasem się jeszcze chowa- zależy jak mały się ułoży :sorry2:
jestesaniolkiem nie wiem ale zawsze wieczorem się oglądam i rano jak wstaję to :szok:
lenka87 świecący, bo to chyba lampa błyskowa, fakt rozstępów nie ma, ale straszne niebieskie żyły widać :baffled:

hej dziewczyny ;)
saleminka no moj jak bylam na usg to kości udowe miał odpowiednie na 2 tygodnie starszego bobasa :p ale zobaczymy (tatuś wysoki to moze i w tatusia będzie) ale ja to niska jestem. Wogole jak kulka wyglądam.

Wyobraźcie sobie że musze pogratulować mojej listonoszce.. Waży ze 100kg to conajmniej i od 8 lat każdy z 4 pietra do niej schodzi po polecone czy cos... Nauczyla tak wszystkich i nie wchodzi na góre, wszyscy do niej schodzą. I widziala mnie ze schodzilam ledwo jak slon z brzuchem i byla dziś u nas i wyobraźcie sobie że weszła na 4 pietro xD :p Albo sie kobitce zrobiło głupio. Albo wchodzi bo jakiś czas temu moj ojciec jej awanture zrobił że ja nie bede biegać na parter. I powiedział ze skarge na nią złoży.

Dzis wogole nie spałam..Całą noc myślałam.. Nie mogłam usnąć.. Młody jakiś spokojny dziś.
I wybieram sie po wkladki laktacyjne.. Leci mi mleko z jednej piersi..Co sie schyle to mam koszulke w plamach.. A wczoraj nie zauważyłam i z tą plamą wyszłam pizze odebrać (bo był chrzesny i zamówiliśmy) Ale wstyd ;p

artystka92, i bardzo dobrze, powinna listonoszka wchodzic schudłaby:-p
mój listonosz to taki leniwy, ze podjezdza auem i trabi, czeka, az ktos wyjdzie.. zazwyczaj wychodziłam, ale teraz jest mi za zimno, ubierac sie i isc przez całe podwórko do furtki:baffled:wiec nie ma wujscia, musi przyjsc i przyniesc te polecone:-D
a co do kości udowej, to mój mały miał ostatnio o 2 tyg. mniejszą miż według terminu z OM

reklama
hej dziewczyny ;)
saleminka no moj jak bylam na usg to kości udowe miał odpowiednie na 2 tygodnie starszego bobasa :p ale zobaczymy (tatuś wysoki to moze i w tatusia będzie) ale ja to niska jestem. Wogole jak kulka wyglądam.

Wyobraźcie sobie że musze pogratulować mojej listonoszce.. Waży ze 100kg to conajmniej i od 8 lat każdy z 4 pietra do niej schodzi po polecone czy cos... Nauczyla tak wszystkich i nie wchodzi na góre, wszyscy do niej schodzą. I widziala mnie ze schodzilam ledwo jak slon z brzuchem i byla dziś u nas i wyobraźcie sobie że weszła na 4 pietro xD :p Albo sie kobitce zrobiło głupio. Albo wchodzi bo jakiś czas temu moj ojciec jej awanture zrobił że ja nie bede biegać na parter. I powiedział ze skarge na nią złoży.

Dzis wogole nie spałam..Całą noc myślałam.. Nie mogłam usnąć.. Młody jakiś spokojny dziś.
I wybieram sie po wkladki laktacyjne.. Leci mi mleko z jednej piersi..Co sie schyle to mam koszulke w plamach.. A wczoraj nie zauważyłam i z tą plamą wyszłam pizze odebrać (bo był chrzesny i zamówiliśmy) Ale wstyd ;p

to dobrze niech listonorka ćwiczy :)
co do sutków ani nie gadaj mi też bardzo czesto leci a szczególnie z prawego ciekawe czemu..:baffled:

Do góry