S
SugarbabyLove
Gość
Ja wam powiem że mi też wywaliło... śmieje się ze mnie mąż że Balonik jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie od czego to zależy z tym pępkiem? od od jakiegoś tygodnia mi wylazł czasem się jeszcze chowa- zależy jak mały się ułożyaga śliczny brzuchol I pępuś Ci wyszedł ) Mmmm Super
taaa?? to mój jak piłka czyżby tam córa była?wlasnie odwrotnie, na dziewczynke z profilu jest jak pileczka, a na chlopca jak jajeczko - tak najprosciej wytlumaczyc .... twoj jest raczej na chlopca
hej dziewczyny
saleminka no moj jak bylam na usg to kości udowe miał odpowiednie na 2 tygodnie starszego bobasa ale zobaczymy (tatuś wysoki to moze i w tatusia będzie) ale ja to niska jestem. Wogole jak kulka wyglądam.
Wyobraźcie sobie że musze pogratulować mojej listonoszce.. Waży ze 100kg to conajmniej i od 8 lat każdy z 4 pietra do niej schodzi po polecone czy cos... Nauczyla tak wszystkich i nie wchodzi na góre, wszyscy do niej schodzą. I widziala mnie ze schodzilam ledwo jak slon z brzuchem i byla dziś u nas i wyobraźcie sobie że weszła na 4 pietro xD Albo sie kobitce zrobiło głupio. Albo wchodzi bo jakiś czas temu moj ojciec jej awanture zrobił że ja nie bede biegać na parter. I powiedział ze skarge na nią złoży.
Dzis wogole nie spałam..Całą noc myślałam.. Nie mogłam usnąć.. Młody jakiś spokojny dziś.
I wybieram sie po wkladki laktacyjne.. Leci mi mleko z jednej piersi..Co sie schyle to mam koszulke w plamach.. A wczoraj nie zauważyłam i z tą plamą wyszłam pizze odebrać (bo był chrzesny i zamówiliśmy) Ale wstyd ;p