reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

A to mój brzusio w 22tc :-)

2zrjalz.jpg

reklama
Tez mam takie klucia, sczegolnie jak przejde kawalek. Ginka powiedziala zeby sie wtedy zatrzymac na chwile.
no ja sie w koncu dodzwonilam do gina i powiedzial ze to moze byc Nikos, ale kazal patrzec czy boli tez w nocy i czy przy tym sa napiecia brzuszka czy nie, bo jak nie to naprawde moglo byc moje niesforne Dziecię :)... a jak cos sie bedzie dzialo dalej be be to dzwonic do niego albo jechac do szpitala na ktg :)...

kasiulka jaka fajna okragla pileczka :)....

P.S NAJFAJNIESZE UCZUCIE DNIA - JAK MALA STOPKA UCIEKA PO CALYM BRZUSZKU PRZED GILGANIEM ;D!!!

mój okruszek mnie strasznie "macał" czasami miałam wrazenie,ze mi wychodzi :-D uczucie blee,ale ukłucia to nie były,a raczej hmm dziwne do opisania,ale myślałam,że mi grzebie w szyjce rączką hehe

mój okruszek mnie strasznie "macał" czasami miałam wrazenie,ze mi wychodzi :-D uczucie blee,ale ukłucia to nie były,a raczej hmm dziwne do opisania,ale myślałam,że mi grzebie w szyjce rączką hehe
no wlasnie - ni to klucia ni to bole, ani tez uciskanie... poprostu dziwny "bol" jakby ktos mi w tej szyjce czyms grzebal - aczkolwiek maloprzyjemne to :/....

ooooo a teraz moj smieszny ksztal bebzolka - codziennie inny nie ma co :D...
iii moj mini cyc :/...:sorry2:

a dzisiaj w tramwaju kobieta (miala moze z 56lat) chciala ustapic mi miejsca :szok:
obczajacie, nikt nie wstal tylko ona probowala ustapic mi miejsca, bo jak to powiedziala: jeszcze nie daj boze cos sie malenstwu stanie, nie wolno z takim brzuchem duzym stac w tramwajach :D.... nie chcialam usiasc wiec taka mloda kobieta wstala i bardzo uprzejmie powiedziala bym myslala o dzidzi i usiadla :)... w koncu se cuplam :-D:-D

oddaje honor "babciom" !!!

ha ostatnio moj P.kupil malcowi body z lwem :D i sie chwalil jaki fajny wybral :D a ja dzisiaj dokupilam do tego body skarpetki z lewkiem-grzechotka :-D:-D:-D i mial znowu ze mnie zbite co ja za smiechowe rzeczy kupuje dziecku:-D:-D...

Ostatnia edycja:
jestemaniolkiem a mnie tam grzebał jak kucałam w brodziku lub gdy kąpałam się w wannie ;-) więc zrezygnowałam i kąpałam się już pod prysznicem do końca ciąży,a grzebanko zaczął jakoś w 28tc,bo pamiętam że to było pod koniec sierpnia.

Ale brzch masz BIG,obyś rozstępów nie miała,bo szkoda fajnego ciałka,moje już jest niezbyt ciekawe hehe,ale sie pochwalę,że wciskam się w spodnie sprzed ciąży :-)

SKARPETKI WYPAS

no wlasnie - ni to klucia ni to bole, ani tez uciskanie... poprostu dziwny "bol" jakby ktos mi w tej szyjce czyms grzebal - aczkolwiek maloprzyjemne to :/....

ooooo a teraz moj smieszny ksztal bebzolka - codziennie inny nie ma co :D...
iii moj mini cyc :/...:sorry2:

mam to samo dokladnie dziwne uczucie takie klucie lekki ból tzn czasem jest dośc silny taki impuls przyjdzie mam wrazenie że moj mały rękami chce wyjść :-D:-) heh
Brzuszki macie kochane śliczne!! :tak:;-):blink: a pępek juz mi odstaje od 7 miesiąca jakoś.

jestemaniolkiem a mnie tam grzebał jak kucałam w brodziku lub gdy kąpałam się w wannie ;-) więc zrezygnowałam i kąpałam się już pod prysznicem do końca ciąży,a grzebanko zaczął jakoś w 28tc,bo pamiętam że to było pod koniec sierpnia.

Ale brzch masz BIG,obyś rozstępów nie miała,bo szkoda fajnego ciałka,moje już jest niezbyt ciekawe hehe,ale sie pochwalę,że wciskam się w spodnie sprzed ciąży :-)

SKARPETKI WYPAS
oj przestan ide o wszystko ze dalej seksi laska z ciebie....:tak:;-)
no póki co nie mam zadnych rozstepow, ale skora na brzuchu swedzi strasznie....

zdjecie zrobilam jak maly sie zaprl o zebra i probowal wyprostowac :-D.... wiec stad ten smieszny szpikulec :-D:-D:-D:-D...

skarpetki w rosmanie kupnelam - wisialy przy kasie i nie wytrzymalam :sorry2::sorry2:...

mam to samo dokladnie dziwne uczucie takie klucie lekki ból tzn czasem jest dośc silny taki impuls przyjdzie mam wrazenie że moj mały rękami chce wyjść :-D:-) heh
Brzuszki macie kochane śliczne!! :tak:;-):blink: a pępek juz mi odstaje od 7 miesiąca jakoś.
no dokladnie takie to uczucie, dzisiaj to az sie wystraszylam ze mi seryjnie wyjdzie - tak napieral :sorry2:... moj to chyba raczej nie wyskoczy juz do konca ciazy :-)...

Brzuszki cudne ale pozwole sobie przypomniec, ze jest to temat "brzuszki forumowiczek" a nie "pogaduchy 5ciu psiapsiół" .

Może tak zalozcie sobie jakas grupe, i tam rozmawiajcie?

reklama
Ashera bez przesady.....nikomu to jakoś nie przeszkadza.Zreszta głownym tematem sa brzuszki forumowiczek.I głownie to sie tutaj przewija.A ,ze ktos czasem co innego napisze..to chyba nic strasznego.

Do góry