Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A to mój brzusio w 22tc :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja sie w koncu dodzwonilam do gina i powiedzial ze to moze byc Nikos, ale kazal patrzec czy boli tez w nocy i czy przy tym sa napiecia brzuszka czy nie, bo jak nie to naprawde moglo byc moje niesforne Dziecię ... a jak cos sie bedzie dzialo dalej be be to dzwonic do niego albo jechac do szpitala na ktg ...Tez mam takie klucia, sczegolnie jak przejde kawalek. Ginka powiedziala zeby sie wtedy zatrzymac na chwile.
no wlasnie - ni to klucia ni to bole, ani tez uciskanie... poprostu dziwny "bol" jakby ktos mi w tej szyjce czyms grzebal - aczkolwiek maloprzyjemne to :/....mój okruszek mnie strasznie "macał" czasami miałam wrazenie,ze mi wychodzi uczucie blee,ale ukłucia to nie były,a raczej hmm dziwne do opisania,ale myślałam,że mi grzebie w szyjce rączką hehe
no wlasnie - ni to klucia ni to bole, ani tez uciskanie... poprostu dziwny "bol" jakby ktos mi w tej szyjce czyms grzebal - aczkolwiek maloprzyjemne to :/....
ooooo a teraz moj smieszny ksztal bebzolka - codziennie inny nie ma co ...
iii moj mini cyc :/...
oj przestan ide o wszystko ze dalej seksi laska z ciebie....;-)jestemaniolkiem a mnie tam grzebał jak kucałam w brodziku lub gdy kąpałam się w wannie ;-) więc zrezygnowałam i kąpałam się już pod prysznicem do końca ciąży,a grzebanko zaczął jakoś w 28tc,bo pamiętam że to było pod koniec sierpnia.
Ale brzch masz BIG,obyś rozstępów nie miała,bo szkoda fajnego ciałka,moje już jest niezbyt ciekawe hehe,ale sie pochwalę,że wciskam się w spodnie sprzed ciąży :-)
SKARPETKI WYPAS
no dokladnie takie to uczucie, dzisiaj to az sie wystraszylam ze mi seryjnie wyjdzie - tak napieral ... moj to chyba raczej nie wyskoczy juz do konca ciazy :-)...mam to samo dokladnie dziwne uczucie takie klucie lekki ból tzn czasem jest dośc silny taki impuls przyjdzie mam wrazenie że moj mały rękami chce wyjść :-) heh
Brzuszki macie kochane śliczne!! ;-) a pępek juz mi odstaje od 7 miesiąca jakoś.