artystka92
Fanka BB :)
sugarbabylove nooo Kochana! Pięknie, i pępuś na wierzchu? Bosko
Mój pępek wklęsły jeszcze i pewnie juz tak zostanie ;p hehe
Mój pępek wklęsły jeszcze i pewnie juz tak zostanie ;p hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
centralnie pupa ... no mialam taka zwale z niego.... P. wniebowziety skakal z radosci ... a ja musze kupic maly garniaczek , bo sukienusia miala byc na komunie mojego brata a tak to musze malemu jakiegos garniaka kupic ...jestesaniolkiem wydaje mi się czy wypiął się pupą? sukieneczka może przyda się na drugie dzidzi:-)
hahaha.... to nic bo ja kupilam cudasnie pieknego rampersika rozowego jeszcze ---> za 3 zl... i tez raczej malec go nie zalozy :-(...O jacie jak za 2 tyg mi powie ginka, ze mam jednak chlopaka to bedzie mial lozeczko, wanienke, akcesoria i wszystkie ubranka ROZOWE!!!!!
... bo ty juz to dawno w moczu czulas... bede czesciej sluchac sie twoich siuskow - obiecuje ...jestesaniolkiem: Ja to juz dawno wiedzialam,ze synka masz wiec mnie tym nie zabilas,zreszta mowiłam Ci ,ze tak bedziechlopcy górą!!
ok to was pozabijam ta wiadomoscia .....
mam synka dzisiaj ogladalam jajka na monitorze podczas usg !!!
no myslalam ze spadne z tego lozka ... a ja sukienusie kupilam !!!
od wczoraj tlumaczylam malemu ze ma szpagata trzasna i pokazac czy cos ma, dzisiaj pieknie wyeksponowane jajeczka ogladalam, i juz glowkow sobie lezy....
takze Nikodem Ireneusz na 200% ...
aaaa i 1330g w 28tc ... czyli norma
Ja absolutnie nie mam zamiaru się tu kłócić, bronię tylko delikatnie oczywistych dla mnie racji...Neftis ach te kobiety w ciąży
tylko kłócić się chcecie hehe ;-)
ale jestemaniolkiem ma racje,że w 12tc macica jest lekko powiększona,ale już nie wpadła chyba na to,że tłuszczyk może się już gromadzić
u mnie brzusio pokazał się w 15tc a widoczny dla innych był już w ponad 20tc
a szczupła byłam i jestem