reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

witam wszystkich, jestem w drugiej ciązy teraz, a pierwsze Dziecko karmilam piersią ponad 2 lata. jesli chodzi o powrot do formy sprzed ciązy to idzie to bardzo szybko, Dzidzia wyjada nam wszytsko co najlepsze, a poza tym trzeba byc na diecie zeby Dziecku nie zaszkodzilo nic. drugie Dziecko tez mam zamiar karmic piersią bo to wspaniale uczucie i przede wszystkim najlepsze dobro dla Maleństwa. w razie pytan o karmienie sluże radą.

reklama
jestesaniolkiem
wow ale duży masz ten brzusio już :-D

a wiesz co,ja słyszałam ze wystarczy 6 razy na dobę nakarmić malucha by zachowała się antykoncepcja,ale koleżanka mojej koleżanki zaszła w ciąże podczas połogu i karmiła dziecko wyłacznie piersią :happy2:

i bądź tu człowieku mądry hehe

aaaa dokladnie, z tym to pewnie jak z caiaza ---> kazdy polog jest inny!

dziekuje Kochane -> moj Brzusio rosnie z dnia na dzien, i to masakrycznym tempie :), az sie dziwie ze jeszcze rozstepow nie dostalam... tfu tfu tfu - odpukac w niemalowane :)...

aaa saleminka rowno 26tc a maluszek wazy juz kilogram :)

Mazia ale super brzuszek :-);-):tak:

No to jest mój z dzisiaj :) zaokrąglamy sie powoli. w ciągumiesiąca przytyłam 3 kg. czyli razem mam 4kg do przodu.

aaaa dokladnie, z tym to pewnie jak z caiaza ---> kazdy polog jest inny!

dziekuje Kochane -> moj Brzusio rosnie z dnia na dzien, i to masakrycznym tempie :), az sie dziwie ze jeszcze rozstepow nie dostalam... tfu tfu tfu - odpukac w niemalowane :)...

aaa saleminka rowno 26tc a maluszek wazy juz kilogram :)

ciekawe czy 100% baba będzie,mój w 28tc miał już 1509g hehe

Piękne macie te brzuszki :).
U mnie mówią że wyglądam jak monstrum :-D:-D
Bo rośnie mi tylko Adaś w brzuchu i nic więcej :p.
I brzuch ogromny a reszta "drobna" jak to wczoraj usłyszałam :p
i to mały rośnie tak że patrząc z boku mam długgi brzuch a nie jakieś tam ładnę zaokrąglenie ;D. Jutro może dodam foto :-):-)

reklama
jestesaniolkiem śliczniasty brzucholek :D :) Urosłaś kochana :D PIEKNIE
Ajjćć jak ja lubie patrzeć jak brzuszki rosną.. Tylko czemu mój taki mały? ;/ mam w pasie na wysokości pępka 99 cm ;/

mazia prześliczniasty brzuś, Antoś rośnie ;))

Mariola to dodaj zdjątko :))

Elizka mialam takiej wielkości brzuszek jak Ty w 20 tygodniu :)) :) Więc teraz już do przodu :) z górki hehe ;]

Do góry