reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
A oto ja i mój brzuchol w 18 tyg.

pomniejszonepatici.jpg

mazia :p Ja juz 32 tygdzien a w pasie miałam już 105 na wysokości pępka. A teraz mam 99 cm od paru dni może już nawet od tygodnia.
A ogólnie to od 25 tygodnia nic nie urosłam... praktycznie 2 miesiące już w miejscu stoje

Patunia śliczny brzuś :))

artystka masz przecudny zgrabny brzusio, tez taki chce.....

a ja pierwsze wczoraj poczulam jak cos uciska mnie w zebra, a pozniej lekkie stukanie tuz pod linia zeber, czyzby moj malec sie przeciagal i juz taki duuuzy byl :-)???...

ejjjj patrzcie co dzisiaj kupila ---> zakochalam sie w nich i je se wzielam :p....nie wiem czy to chlopak czy dziewojka wiec jak narazie zielone :)

MOJ P. SIE NABIJA Z NICH ZE SMIECHOWE TAKIE JAKIES :D.... A JA CHCE BY MOJ BOBO BYL KOLOROWO UBIERANY :p

też mam wrażenie , że mój brzuchol stanął w miejscu ale inni twierdzą inaczej :tak:

ja też miałam takie wrażenie,ale rozwiałam je stając przed lustrem z boku i z przodu haha to był balon hehe

co to szpiczastych brzucholi,wydaje mi się że są one dlatego,że chłopaki najczęściej rodzą się większe niż dziewczynki i ten tyłeczek wypychają :-D

Ostatnia edycja:
reklama
czasem mysle gdzie moj kilogramowy dziec sie miesci w tej mojej malej pileczce, albo jak to mozliwe ze kopie wszedzie w tej samej chwili....

ostatnio wpadlam w jakas fobie, by kladac sie nie zgniesc malego... yhhhhh.... niech ta ciaza sie juz skonczy.... niech juz bedzie ten 40tc...

Do góry