reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Hihi Jestesaniolkiem.Trzymam kciuki ,zebys sie dowiedziala.ALe ja czuje w moczu,ze jednak Nikosia tam masz;P.A co do sukieneczek to trzasniecie sobie drugie i bedzie parka.:p:p

Mi sie w ogole blizniaki marzyly.Chlopczyk i dziewczynka.

A BRZUSZEK FAJNY:D:D JA JUTRO MOJ WKLEJE

reklama
Hihi Jestesaniolkiem.Trzymam kciuki ,zebys sie dowiedziala.ALe ja czuje w moczu,ze jednak Nikosia tam masz;P.A co do sukieneczek to trzasniecie sobie drugie i bedzie parka.:p:p

Mi sie w ogole blizniaki marzyly.Chlopczyk i dziewczynka.

A BRZUSZEK FAJNY:D:D JA JUTRO MOJ WKLEJE

ehhh.... najwyzej beda szare bluzy i dresiole i pan Nikodem :)....
drugie (??!!) dopiero za jakies 5-6 lat, na bank nie wczesniej :)...

oj kochana to czekam na twoje cudenko ;).... mmm...

wiecie dziewczyny co? Ja jak patrze na fotki swojego brzusia to mialam 28 tygodniu taki brzuś jak wasz w 25 ;D
Dziś jak mi sie bedzie nudzilo i bede miala wolny komputer to usiąde i wstawie po kolei fotki jak mi rósł brzusio :D:p
A właśnie ostatnio temat był wagi dzieci ;D chcialam dopisać że ja jak sie urodziłam ważyłam 2800 :p

A co do rodzenia, moja mama mnie przez cesarke, a pozniej te drugie dziecko co jej zmarło to musiala sama urodzić. I powiedziala ze lepiej pomeczyć sie 2 dni z bólem jak sie rodzi normalnie, niż 2 tygodnie po cesarce cierpieć.

jestesaniolkiem ja tez mam 3 pary skarpetek :D ;) i mam niebieskie i takie białe w niebieskie paseczki jak Ty masz na zdjeciu te w środku :)) Kupiłam je w Kappahi :D

mazia ja mam nadzieje ze teraz urodze synusia, a druga będzie albo córcia albo bliźniaczki :p też zawsze chciałam bliźniaki ;]
A co do dzieci, tak mysle ze 2, maks 3 lata i chciałabym drugie mieć :p

saleminka jak juz nie raz mowilam i pewnie nie raz powiem ;) Śliczny miałaś brzusio :)

jestesaniolkiem ja tez myslalam ze dla dziewczynek są śliczne sukienusie, fajne ubranka, a dla chlopaka raczej nie ma tak duzo fajnych rzeczy. A myliłam sie mowie Ci są takie bajer ciuszki :D :) A też chcialam od poczatku córcie ;)
Ale ja wiem ze na jednym dziecku sie nie skończy wiec pewnie i córci się doczekam :D

Dziś sie mierzyłam... brzuś mi zmalał.. Mam w pasie 99 ;/

ufff.. w końcu przebrnęłam przez te 118 stron:-) witam wszystkich, jestem nowa na forum i postanowiłam zacząć od przeglądnięcia tego wątku-bo wiadomo, brzuszki to coś cudownego:-) jestem w 15 tyg, już nie mieszczę się w żadne spodnie.. jak mężuś zrobi mi zdjęcie, to z pewnością wkleję :-)jutro mam usg, na którym będę mieć robione badania prenatalne-stresuje się troszkę, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze z Maleństwem.. i po cichutku wierzę,że może uda nam się poznać pleć:-) pozdrawiam Was dziewczynki

Ewcik witamy :)
Nie bój sie napewno wszystko bedzie dobrze ;) A jak mowisz ze 15 tydzień, to troche wczesnie na płeć ;)) Najpewniejszy wynik jaka płeć to tak od 19 tygodnia ;]
Ale u mnie już w 16 tygodniu gin stwierdził ze chyba chłopak, w 17 tygodniu moja gin też potwierdziła, później w 23 tygodniu też że chłopak i w 24 juz na usg4d wyszło że chłopak :D:))

Ewcik witamy :)
Nie bój sie napewno wszystko bedzie dobrze ;) A jak mowisz ze 15 tydzień, to troche wczesnie na płeć ;)) Najpewniejszy wynik jaka płeć to tak od 19 tygodnia ;]
Ale u mnie już w 16 tygodniu gin stwierdził ze chyba chłopak, w 17 tygodniu moja gin też potwierdziła, później w 23 tygodniu też że chłopak i w 24 juz na usg4d wyszło że chłopak :D:))
a co ja mam powiedziec, mi na poczatku wyszlo ze chlopak, pozniej ze dziewczynka, a ostatnio moj gin mial problemy: bo to albo pepowina albo siusiak :D.... jutro mam wizyte i bede pytac znowu!!!!:-D

z tego co wiem, to teoretycznie można od 14 tyg dowiedzieć się płci, ale tak jak mówicie, chyba na tym etapie to jeszcze mało wiarygodne;-)ale zobaczymy, co mi jutro pani doktor powie

jestesaniołkiem i ewcik to w sumie od dzidzi zależy :D Jak chce to pokaże jak nie to nie pokaże ;P wiec wszystko jest mozliwe :D:p
Moj synek dumnie pokazuje co ma (hihi a tu 18 marca zdziwienie jak córcia sie urodzi haha) :p

reklama
hihi moja kumpela od poczatku ciazy mowili jej ze chlopak, do dnia porodu, urodziła i facet do niej dzwoni: jak moj synek? Ładny? zdrowy, duży?
a ona do niego że córcia śliczna, zdrowa ;P hehe
Urodziła sie jej córka ;)

Ale według mnie wygląd brzuszka ma spore znaczenie ;D Np moj typowo na chlopaka. :pP

Do góry