reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Hihi Jestesaniolkiem.Trzymam kciuki ,zebys sie dowiedziala.ALe ja czuje w moczu,ze jednak Nikosia tam masz;P.A co do sukieneczek to trzasniecie sobie drugie i bedzie parka.:p:p

Mi sie w ogole blizniaki marzyly.Chlopczyk i dziewczynka.

A BRZUSZEK FAJNY:D:D JA JUTRO MOJ WKLEJE

reklama
Hihi Jestesaniolkiem.Trzymam kciuki ,zebys sie dowiedziala.ALe ja czuje w moczu,ze jednak Nikosia tam masz;P.A co do sukieneczek to trzasniecie sobie drugie i bedzie parka.:p:p

Mi sie w ogole blizniaki marzyly.Chlopczyk i dziewczynka.

A BRZUSZEK FAJNY:D:D JA JUTRO MOJ WKLEJE

ehhh.... najwyzej beda szare bluzy i dresiole i pan Nikodem :)....
drugie (??!!) dopiero za jakies 5-6 lat, na bank nie wczesniej :)...

oj kochana to czekam na twoje cudenko ;).... mmm...

wiecie dziewczyny co? Ja jak patrze na fotki swojego brzusia to mialam 28 tygodniu taki brzuś jak wasz w 25 ;D
Dziś jak mi sie bedzie nudzilo i bede miala wolny komputer to usiąde i wstawie po kolei fotki jak mi rósł brzusio :D:p
A właśnie ostatnio temat był wagi dzieci ;D chcialam dopisać że ja jak sie urodziłam ważyłam 2800 :p

A co do rodzenia, moja mama mnie przez cesarke, a pozniej te drugie dziecko co jej zmarło to musiala sama urodzić. I powiedziala ze lepiej pomeczyć sie 2 dni z bólem jak sie rodzi normalnie, niż 2 tygodnie po cesarce cierpieć.

jestesaniolkiem ja tez mam 3 pary skarpetek :D ;) i mam niebieskie i takie białe w niebieskie paseczki jak Ty masz na zdjeciu te w środku :)) Kupiłam je w Kappahi :D

mazia ja mam nadzieje ze teraz urodze synusia, a druga będzie albo córcia albo bliźniaczki :p też zawsze chciałam bliźniaki ;]
A co do dzieci, tak mysle ze 2, maks 3 lata i chciałabym drugie mieć :p

saleminka jak juz nie raz mowilam i pewnie nie raz powiem ;) Śliczny miałaś brzusio :)

jestesaniolkiem ja tez myslalam ze dla dziewczynek są śliczne sukienusie, fajne ubranka, a dla chlopaka raczej nie ma tak duzo fajnych rzeczy. A myliłam sie mowie Ci są takie bajer ciuszki :D :) A też chcialam od poczatku córcie ;)
Ale ja wiem ze na jednym dziecku sie nie skończy wiec pewnie i córci się doczekam :D

Dziś sie mierzyłam... brzuś mi zmalał.. Mam w pasie 99 ;/

ufff.. w końcu przebrnęłam przez te 118 stron:-) witam wszystkich, jestem nowa na forum i postanowiłam zacząć od przeglądnięcia tego wątku-bo wiadomo, brzuszki to coś cudownego:-) jestem w 15 tyg, już nie mieszczę się w żadne spodnie.. jak mężuś zrobi mi zdjęcie, to z pewnością wkleję :-)jutro mam usg, na którym będę mieć robione badania prenatalne-stresuje się troszkę, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze z Maleństwem.. i po cichutku wierzę,że może uda nam się poznać pleć:-) pozdrawiam Was dziewczynki

Ewcik witamy :)
Nie bój sie napewno wszystko bedzie dobrze ;) A jak mowisz ze 15 tydzień, to troche wczesnie na płeć ;)) Najpewniejszy wynik jaka płeć to tak od 19 tygodnia ;]
Ale u mnie już w 16 tygodniu gin stwierdził ze chyba chłopak, w 17 tygodniu moja gin też potwierdziła, później w 23 tygodniu też że chłopak i w 24 juz na usg4d wyszło że chłopak :D:))

Ewcik witamy :)
Nie bój sie napewno wszystko bedzie dobrze ;) A jak mowisz ze 15 tydzień, to troche wczesnie na płeć ;)) Najpewniejszy wynik jaka płeć to tak od 19 tygodnia ;]
Ale u mnie już w 16 tygodniu gin stwierdził ze chyba chłopak, w 17 tygodniu moja gin też potwierdziła, później w 23 tygodniu też że chłopak i w 24 juz na usg4d wyszło że chłopak :D:))
a co ja mam powiedziec, mi na poczatku wyszlo ze chlopak, pozniej ze dziewczynka, a ostatnio moj gin mial problemy: bo to albo pepowina albo siusiak :D.... jutro mam wizyte i bede pytac znowu!!!!:-D

z tego co wiem, to teoretycznie można od 14 tyg dowiedzieć się płci, ale tak jak mówicie, chyba na tym etapie to jeszcze mało wiarygodne;-)ale zobaczymy, co mi jutro pani doktor powie

jestesaniołkiem i ewcik to w sumie od dzidzi zależy :D Jak chce to pokaże jak nie to nie pokaże ;P wiec wszystko jest mozliwe :D:p
Moj synek dumnie pokazuje co ma (hihi a tu 18 marca zdziwienie jak córcia sie urodzi haha) :p

reklama
hihi moja kumpela od poczatku ciazy mowili jej ze chlopak, do dnia porodu, urodziła i facet do niej dzwoni: jak moj synek? Ładny? zdrowy, duży?
a ona do niego że córcia śliczna, zdrowa ;P hehe
Urodziła sie jej córka ;)

Ale według mnie wygląd brzuszka ma spore znaczenie ;D Np moj typowo na chlopaka. :pP

Do góry