witam wszystkich, jestem w drugiej ciązy teraz, a pierwsze Dziecko karmilam piersią ponad 2 lata. jesli chodzi o powrot do formy sprzed ciązy to idzie to bardzo szybko, Dzidzia wyjada nam wszytsko co najlepsze, a poza tym trzeba byc na diecie zeby Dziecku nie zaszkodzilo nic. drugie Dziecko tez mam zamiar karmic piersią bo to wspaniale uczucie i przede wszystkim najlepsze dobro dla Maleństwa. w razie pytan o karmienie sluże radą.
reklama
saleminka8
Fanka BB :)
jestesaniolkiem
wow ale duży masz ten brzusio już
a wiesz co,ja słyszałam ze wystarczy 6 razy na dobę nakarmić malucha by zachowała się antykoncepcja,ale koleżanka mojej koleżanki zaszła w ciąże podczas połogu i karmiła dziecko wyłacznie piersią
i bądź tu człowieku mądry hehe
wow ale duży masz ten brzusio już
a wiesz co,ja słyszałam ze wystarczy 6 razy na dobę nakarmić malucha by zachowała się antykoncepcja,ale koleżanka mojej koleżanki zaszła w ciąże podczas połogu i karmiła dziecko wyłacznie piersią
i bądź tu człowieku mądry hehe
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
aaaa dokladnie, z tym to pewnie jak z caiaza ---> kazdy polog jest inny!
dziekuje Kochane -> moj Brzusio rosnie z dnia na dzien, i to masakrycznym tempie , az sie dziwie ze jeszcze rozstepow nie dostalam... tfu tfu tfu - odpukac w niemalowane ...
aaa saleminka rowno 26tc a maluszek wazy juz kilogram
dziekuje Kochane -> moj Brzusio rosnie z dnia na dzien, i to masakrycznym tempie , az sie dziwie ze jeszcze rozstepow nie dostalam... tfu tfu tfu - odpukac w niemalowane ...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ile???!!!!!!!!!!!witam wszystkich, jestem w drugiej ciązy teraz, a pierwsze Dziecko karmilam piersią ponad 2 lata
2 lata??......
ojjjjj.... dluuuugooooo....
Liza
Mazia ale super brzuszek :-);-)
No to jest mój z dzisiaj zaokrąglamy sie powoli. w ciągumiesiąca przytyłam 3 kg. czyli razem mam 4kg do przodu.
No to jest mój z dzisiaj zaokrąglamy sie powoli. w ciągumiesiąca przytyłam 3 kg. czyli razem mam 4kg do przodu.
saleminka8
aaaa dokladnie, z tym to pewnie jak z caiaza ---> kazdy polog jest inny!
ciekawe czy 100% baba będzie,mój w 28tc miał już 1509g hehe
Piękne macie te brzuszki .
U mnie mówią że wyglądam jak monstrum
Bo rośnie mi tylko Adaś w brzuchu i nic więcej .
I brzuch ogromny a reszta "drobna" jak to wczoraj usłyszałam
i to mały rośnie tak że patrząc z boku mam długgi brzuch a nie jakieś tam ładnę zaokrąglenie ;D. Jutro może dodam foto :-):-)
U mnie mówią że wyglądam jak monstrum
Bo rośnie mi tylko Adaś w brzuchu i nic więcej .
I brzuch ogromny a reszta "drobna" jak to wczoraj usłyszałam
i to mały rośnie tak że patrząc z boku mam długgi brzuch a nie jakieś tam ładnę zaokrąglenie ;D. Jutro może dodam foto :-):-)
reklama
artystka92
jestesaniolkiem śliczniasty brzucholek Urosłaś kochana PIEKNIE
Ajjćć jak ja lubie patrzeć jak brzuszki rosną.. Tylko czemu mój taki mały? ;/ mam w pasie na wysokości pępka 99 cm ;/
mazia prześliczniasty brzuś, Antoś rośnie )
Mariola to dodaj zdjątko )
Elizka mialam takiej wielkości brzuszek jak Ty w 20 tygodniu ) Więc teraz już do przodu z górki hehe ;]
Ajjćć jak ja lubie patrzeć jak brzuszki rosną.. Tylko czemu mój taki mały? ;/ mam w pasie na wysokości pępka 99 cm ;/
mazia prześliczniasty brzuś, Antoś rośnie )
Mariola to dodaj zdjątko )
Elizka mialam takiej wielkości brzuszek jak Ty w 20 tygodniu ) Więc teraz już do przodu z górki hehe ;]