reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
juz ci mowie ---> wysoko podniesiony brzuch ktory z profilu wyglada jak pilka to dziewczynka....Artystka moj tez typowo na chlopaka ale ja nie potrafie zrozumiec,jak wyjasnic wlasnie to roznice w dziewczcym i chlopiecym brzuszku
a brzunio z profilu wygladajacy jak jajeczko, wiekszy na dole, wezszy u gory to chlopak...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
a ja właśnie obżeram się słodkim.... mniaaaaam
mleczko slodzone i familijne mniam
mleczko slodzone i familijne mniam
hej tak odchodząc od tematu brzuszków a przechodząc na cycki wklejam wam link.Ja zamierzam sama tego dokonaćw najblizszym czasie tylko musze ze 2 staniki kupić.
Zbuduj sobie karmnik! :-)http://www.blog.przedporodem.pl/category/piekna-byc/
Zbuduj sobie karmnik! :-)http://www.blog.przedporodem.pl/category/piekna-byc/
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
nie no boski pomysl ....hej tak odchodząc od tematu brzuszków a przechodząc na cycki wklejam wam link.Ja zamierzam sama tego dokonaćw najblizszym czasie tylko musze ze 2 staniki kupić.
Zbuduj sobie karmnik! :-)
chyba tez tak zrobie ale nie wiem do jakiego rozmiaru mi cycki urosna.... narazie mam miseczke B, ale pozniej jak bedzie to nie wiem...
ze tez ja krawcowa na to nie wpadlam - wstyd!!!
saleminka8
Fanka BB :)
mój niziutko siedział,bo mu się chciało na świat,główka zeszła do baltonu już w 26tc i leżałam z tego powodu w szpitalu,bo miałam częste napinanie się brzucha,czasami bolesne i do tego jak to lekarza nazwał "główka w baltonie" ;-)
Wspominałam,że nawet obwód główki było ciężko zmierzyć i nawet przepływów w główce nie dało rady sprawdzić,bo był tak nisko,że i tak tą sondą w kość mi się pchali lekarze i jazda po pęcherzu
zobaczysz na badaniu,ale moim zdaniem dziewczynka,bo przecież jak są jajka to widać "czarno na biały" czy on czy ona ;-)
cyce miałam wielkie,ledwo w miseczke D mi wchodziły
teraz to mam kurdupelki,Kuba wyssał wszystko,przy nawale było super,bo wyglądały jak 2 wielkie michy,ale ból eh jak się pochyliłam w szpitalu pod prysznicem to mi kapało mleko hehe i czułam jakbym miała 2 wielkie i ciężkie kamienie zaszyte w cyckach teraz to jakieś takie pozbawione jędrności,teraz już wiem dlaczego niektóre nie chcą karmić piersią i twierdzą,że nie chcą stracić figury chociaż ja już nie karmie,bo jak karmiłam to miałam taką anemie że hej,ledwo chodziłam
Wspominałam,że nawet obwód główki było ciężko zmierzyć i nawet przepływów w główce nie dało rady sprawdzić,bo był tak nisko,że i tak tą sondą w kość mi się pchali lekarze i jazda po pęcherzu
zobaczysz na badaniu,ale moim zdaniem dziewczynka,bo przecież jak są jajka to widać "czarno na biały" czy on czy ona ;-)
cyce miałam wielkie,ledwo w miseczke D mi wchodziły
teraz to mam kurdupelki,Kuba wyssał wszystko,przy nawale było super,bo wyglądały jak 2 wielkie michy,ale ból eh jak się pochyliłam w szpitalu pod prysznicem to mi kapało mleko hehe i czułam jakbym miała 2 wielkie i ciężkie kamienie zaszyte w cyckach teraz to jakieś takie pozbawione jędrności,teraz już wiem dlaczego niektóre nie chcą karmić piersią i twierdzą,że nie chcą stracić figury chociaż ja już nie karmie,bo jak karmiłam to miałam taką anemie że hej,ledwo chodziłam
Ostatnia edycja:
artystka92
no dziewczyny ja mowie wam u każdej z moich znajomych kolezanek , w rodzinie z tym kształtem brzuszka sie zgadza! ))
saleminka no a ja czytalam ze jak sie karmi piersia to sie szybciej wraca do formy ;p a zwisy to ja juz mam (takie wielkie mam cyce, jak dwa melony, nie dość że ciężkie, twarde, bolące to jeszcze rozmiar XXXXXL i stanik każdy zamały )
saleminka no a ja czytalam ze jak sie karmi piersia to sie szybciej wraca do formy ;p a zwisy to ja juz mam (takie wielkie mam cyce, jak dwa melony, nie dość że ciężkie, twarde, bolące to jeszcze rozmiar XXXXXL i stanik każdy zamały )
saleminka8
no dziewczyny ja mowie wam u każdej z moich znajomych kolezanek , w rodzinie z tym kształtem brzuszka sie zgadza! ))
ale Tobie chociaż zwisają melony,a mi hmm nie wiem jak to nazwać,może jak powróce do antykoncepcji powiększą się i zrobią się jędrne bo zawsze na tabsach miałam duże hehe
co do formy to tak,kilogramy szybko mi spadały,trochę cwiczeń,spacerki pchając wózek z moim klocuszkiem i już jestem tylko 4 kg na plusie hehe i figurę mam jak dawniej,ale malutka oponka została na brzuszku,ale jak to mój misiek mówi "fajna fałdka"
nie zgodzę się,że jak się karmi to i połóg jest krótszy i szybko kończy się krwawienie,ja krwawiłam 5 tygodni,a od 3 dni znowu coś mi tam kapie
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
na temat karmienia u mnie w ksiazce o ciazy pisze tak: ze aby karmienie skrocilo polog i bylo czyms na rodzaj antykoncepcji to trza karmic regularnie co 2 godziny minimum bez jakichkolwiek odstepow, trza tez karmic jakas tam okreslona iloscia tego swojego mleka.... czyli juz po 4 mieszku tak naprawde nadal nic procz mleka trza by bylo dawac dziecku....
aaaaa... wrzuce jeszcze zdj z dzisiaj i na tym koniec... kolejne jak stuknie mi 30tc
aaaaa... wrzuce jeszcze zdj z dzisiaj i na tym koniec... kolejne jak stuknie mi 30tc