Zazuu
Fanka BB :)
O, o tym nie wiedziałam to pocieszające, ale dalej uważam, że lekarz powinien zwrócić uwagę skoro miałam plamienia, a tydzień po tym krwawienie :/
Oczywiście, że powinien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, o tym nie wiedziałam to pocieszające, ale dalej uważam, że lekarz powinien zwrócić uwagę skoro miałam plamienia, a tydzień po tym krwawienie :/
W 8tc miałam progesteron 10tys bywa
Ja uważam, że jeżeli ma to nam przynieść tylko stres i rozkminy czy dobrze przyrasta, czy za dużo czy za mało, to już lepiej w tym 5 tc iść do lekarza i po prostu zobaczyć jak sytuacja wygląda.Już wiem, że nie miałaś - ale nie, nie bywa
Beta i progesteron potrafi być świetnym markerem zaśniadu czy ciąży pozamacicznej (niestety jestem tym przypadkiem, brak innych objawów). I fakt - po 2 ciążach też powiedziałbym, po co tysiąc razy badać, ale kiedy uratowało mi to życie to uważam, że lepiej zbadać o jeden raz za dużo, niż o jeden za mało
Ja uważam, że jeżeli ma to nam przynieść tylko stres i rozkminy czy dobrze przyrasta, czy za dużo czy za mało, to już lepiej w tym 5 tc iść do lekarza i po prostu zobaczyć jak sytuacja wygląda.
Ale to ja
Ja uważam, że jeżeli ma to nam przynieść tylko stres i rozkminy czy dobrze przyrasta, czy za dużo czy za mało, to już lepiej w tym 5 tc iść do lekarza i po prostu zobaczyć jak sytuacja wygląda.
Ale to ja
No dobra, ale to była trochę inna sytuacja niż taka standardowa czyli okres się spóźnia, robię betę 5x i mam stresa czy dobrze przyrasta a ja bardziej o takim mówię. Gdzie nic nie wskazuje na to, żeby coś się miało dziać, a wizyta u lekarza za moment.Byłam u lekarza, lekarz powiedział że to zwykłe poronienie. Po 2 tygodniach miałam endo 3mm, zero bóli, krwawień i ... rosnącą betę. Gdybym nie zbadała bety - po prostu bym umarła, bo nie da się dojrzeć CP na poziomie bety 100 czy 200. Ba nawet 500 u mnie było ciężko a licząc od OM to był prawie 14tc
I po raz kolejny powtórzę po dwóch ciążach pewnie też bym tak mówiła. Bo w nich zrobiłam po 1 becie, poszłam na USG, a potem można powiedzieć że urodziłam. Po trzeciej nigdy, ale to przenigdy nie napiszę, nie rób, nie badaj - bo wiem, że tak jak mi może to uratować komuś życie.
Ale to ja nie chciałam umierać i osierocić dwójki dzieci
Martwi mnie ten wynik
I tak czy siak najszybciej będę teraz mogła ja wykonać w środęPóki co nie masz powodu do zmartwień. Jedyne co możesz zrobić to ponowić bete i naprawdę polecam to zrobić. Może to po prostu pomyłka i niepotrzebnie się w ogóle nad tym zastanawiasz
I tak czy siak najszybciej będę teraz mogła ja wykonać w środę