reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta hcg - niski przyrost, później wysoki

reklama
Dla dziewczyn, które mają podobny problem - dzisiaj mija mi 36tydzien4dzien ciąży :) także czasami mimo słabych przyrostów wszystko jest dobrze :) pozdrawiam
Dziękujemy za update, często brakuje zakończeń takich historii, a pozytywnych to już w ogóle 😍 wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Dzidziusia🥰

Witam, u mnie również coś kiepskie przyrosty 😐
14.05 - 28, progesteron 20
16.05 - 45 Progesteron 23

mam się łudzić czy spisać już ciążę na straty? W grudniu 2022 poroniłam. Od tamtej pory się nie udawało. W tym cyklu byłam na antybiotykoterapii i bum nagle 2 kreski lecz bardzo jasne, bety jak powyżej. :(

Witam, u mnie również coś kiepskie przyrosty 😐
14.05 - 28, progesteron 20
16.05 - 45 Progesteron 23

mam się łudzić czy spisać już ciążę na straty? W grudniu 2022 poroniłam. Od tamtej pory się nie udawało. W tym cyklu byłam na antybiotykoterapii i bum nagle 2 kreski lecz bardzo jasne, bety jak powyżej. :(
Przyrost 60% to niestety poniżej normy, trzeba czekać i kontrolować.

Dziś zrobiłam kolejne badanie... Wynik bHCG - 54 :/ nadzieja odeszła by to mogło się zakończyć pozytywnie. Lekarz kazał do poniedziałku przyjmować duphaston i ponownie zrobić badanie. Nie wiem po co chce mnie tak męczyć :( nie mam na to sił. Przedłużanie mojej gehenny:(

Dziś zrobiłam kolejne badanie... Wynik bHCG - 54 :/ nadzieja odeszła by to mogło się zakończyć pozytywnie. Lekarz kazał do poniedziałku przyjmować duphaston i ponownie zrobić badanie. Nie wiem po co chce mnie tak męczyć :( nie mam na to sił. Przedłużanie mojej gehenny:(
No to odstaw, branie go jest faktycznie bez sensu.

Dziś odebrałam wyniki kolejnej bety robionej z rana... Tu o dziwo między piątkiem a poniedziałek przyrost w normie...
14.05. - 28
16.05. - 45
17.05. - 54
20.05. - 157

Teraz to się boje ciąży pozamacicznej 😑 progesteron 26 dziś, poprzednio 23 i 14.05. 20

Dziś odebrałam wyniki kolejnej bety robionej z rana... Tu o dziwo między piątkiem a poniedziałek przyrost w normie...
14.05. - 28
16.05. - 45
17.05. - 54
20.05. - 157

Teraz to się boje ciąży pozamacicznej 😑 progesteron 26 dziś, poprzednio 23 i 14.05. 20
Na pewno nie jest to zdrowa ciąża. Może cp, może puste jajo... Na pewno wymaga bacznego przyglądania się.

reklama
Wizytę u lekarza mam w poniedziałek. Mam nadzieję, że do tego czasu nic złego się nie wydarzy. Gdyby coś zaczęło się dziać to kierunek IP. W środę zbadam ponownie przyrost.

Do góry