Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli podobnie jak ja. Ja dzisiaj 5+0 i wynik ponad 17 tys. A czemu leżałaś w szpitalu?Ja w 5tc+4 dni miałam betę 19317, pęcherzyk w macicy, a dwa dni później na kolejnym USG(leżałam w szpitalu) zarodek+serduszko. Fakt, progesteronu nie badałam ale jeśli chodzi o wynik bety w odniesieniu do tygodnia ciąży to jest on możliwy.
Może w poprzednich wynikach coś ktoś pomylił?
Dla własnego bezpieczeństwa i spokoju powtórzyła bym oba wskaźniki
Plamiłam. Do tej pory przyczyna nie znana, lekarz coś przebąkiwał, że zarodek zstępuje ale nigdy później nikt inny takiego sformułowania nie użył. Dostałam progesteron podjęzykowo, poleżałam 4 dni na oddziale, plamienie ucichło i wróciłam do pracy. Z ciążą wszystko ok do dnia dzisiejszegoCzyli podobnie jak ja. Ja dzisiaj 5+0 i wynik ponad 17 tys. A czemu leżałaś w szpitalu?
Gratulacje Ja póki nie powtarzam badań bo mogłabym na nie isc dopiero w środę i tak, a w czwartek już wizyta, dopóki wszystko jest okej, czuje się dobrze, nie plamie to nie panikujePlamiłam. Do tej pory przyczyna nie znana, lekarz coś przebąkiwał, że zarodek zstępuje ale nigdy później nikt inny takiego sformułowania nie użył. Dostałam progesteron podjęzykowo, poleżałam 4 dni na oddziale, plamienie ucichło i wróciłam do pracy. Z ciążą wszystko ok do dnia dzisiejszego
GratulacjeDziewczyny ja już po wizycie. Dzisiaj 5+5. Jest pęcherzyk, zarodek i akcja serca. Termin na 22 lipiec Milion badań mnie teraz czeka, w tym za 2 tygodnie już krzywa cukrowa, prenatalne przez moje wszystkie schorzenia i dziennik ciśnienia Ale jestem i tak przeszczęśliwa