reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bawimy mama, bawimy...

kamisia,zielona maupa ale sie usmialam!!!! Max tez tak na chwilke na kolankach i tak dupka porusza w przod i w tyl jakby wiecie co robil???...

reklama
zielona bo ty koniara jesteś tak? To wiesz że istnieje coś takiego jak anglezowanie... ja dzięki temu że mam koleżankę która ma stadninę i 15 koników to wiem że coś takiego jest ale jakbym nie wiedziała to tez by mi sie to tylko tak kojażyło ;-) :-p :-D

Wronia he he he...
dla nie wiedzących najprostsze wytłumaczenie to podskakiwanie na siedząco na końskim grzbiecie w rytm jego chodu... ;-)

kamisia,zielona maupa ale sie usmialam!!!! Max tez tak na chwilke na kolankach i tak dupka porusza w przod i w tyl jakby wiecie co robil???...

anglezowanie tak nie wygląda, przynajmniej porządne... ja tam zostaję przy zboczeństwach:-) my stwierdziliśmy że rośnie nam niezły ruchacz, z resztą znajomym sie rodza same córy wiec będzie miał co robić:-):-):-):-)

hehehhe jakie tu sie cuda dzieją
u nas tez tak jak u zielonej...
i jeszcze lepiej...wczoraj tylko po salonie czworakowal a dzis to juz po całym mieszkaniu za mna i sam.
jak go przenioslam do holu by se popatrzyl prze okno na taras na snieg. to ptem z salonu czy kuchni myk i juz on przed oknem w holu. szybki jest ze az mam chec go czasem przywiazac do czegos hehehhe
najgorsz sa wystajace kable i myszka od kompa. zawsze musi wyciagac bo zabawki sa beee

no i zaczal w nocy wlasnie przewracac sie na czworaka i tak kolysac sie kolysac i w takiej pozycji na brzuszku z un iesiona dupka spi. dzikus mały.

reklama
Do góry