zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Moja tez jest potworem puzzlowym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas Lenka zagląda przez taraz i kra kra (wrony) tam przylatują i jak jej się kra-kra mówi to aż cała lata w powietrzu i się zanosi od śmiechu:-)Naszym zabawowym hitem jest naśladowanie odgłosów zwierzątek - Ola ma takie logopedyczne ćwiczenia w przedszkolu i ćwiczy też w domu i Zosia mało się nie posika ze śmiechu
ja wlasnie poluje na jakiegos lapka, bo Mlodego bardzo do kompa ciagnie.dzisiaj moj dziec dostal lapsa :-) swieci, gra, ale to czego moje dzieck ise nauczylo ( i wykorzystuje to przy naszych komputerach) daje jej najwiecej satysfakcji. mianowicie opanowala do perfekcji zamykanie :-) laps angielski wiec pisk radosci na "baj baj" i tak w kolko :-)
a z umiejetnosci to siedzi, raczkuje no i staje.... ale zeby nie bylo ze u nas wszytko tak szybko to Ola nie gada ( za wyjatkiem am i hajo) i zebow brak... a tyle czasu juz ida - prawie jak kły Mareczkowe
ja wlasnie poluje na jakiegos lapka, bo Mlodego bardzo do kompa ciagnie.
a co do umiejetnosci Oli, to ja przed chwilka cieszylam sie ze Seb zaczal dzis raczkowac, a tu widze, ze zadna to rewelacja, bo jeszcze ani nie siedzi ani nie wstaje. Ale co tam, wszystko w swoim czasie, a Oli gratuluje
u nas dokladnie to samoMoje słoneczko tylko pełza :-) i wścibus z niego straszny- non stop podgląda jak leży w łóżeczku to kuka nad, albo pod ochraniaczem, hitem jest włączony odkurzacz- no mało z łóżka nie wyskoczy, żeby go zobaczyć :-)
u nas dokladnie tak samoHitem jest rozwalanie i gryzienie elementów puzzli piankowych.
u nas dokladnie tak samo z "a kuku"z "a kuku" u nas tez jest zawsze smiechu duzo.
ps- czy czytacie juz dziecziakom bajki na dobranoc? bo ja sie wlasnie zastanawiam kiedy powinno sie zaczac...