kurcze u nas to samo, normalnie juz wyczulam ze moja niunia placze w nocy nie ze ja brzuszek boli czy zeby ida, ona chce do naszego lozka! na mamci poduszke i spi od razu! nieraz tez sie nie daje i odkladam ja usilnie do lozeczka, a nieraz nie da rady bo ciagle placze, dopiero jak ja do nas wezme to zasnie, i zauwazylam tez ze u nas w lozku dluzej spi... niby nie mam nic przeciwko zeby u nas spala, ale wlasnie boje sie ze sie przyzwyczai i nie bedzie u siebie chciala spac, a to potem problem bedzie, musze tez sie nie dawac bo to nie ma co.Moja nie , bo ostatnio łóżeczko gryzie ją w tyłek i kombinuje tylko jak tam nie spać a spac z nami , ale mama się nie daje .
dziewczyny mam takie pytanie, nie wiem czy u was tez tak jest, moja niunia jakos teraz nie chce isc do innych na rece, wczesniej mogl ja brac kazdy i smiala sie i wogole, a teraz jak ja ktos inny wezmie to chwila i zaraz placz i chce do mnie, u mnie od razu sie usmiecha i wszystko jest ok... nie wiem, zauwazylam to wczoraj jak tesciowa ja wziela to mala od razu w placz ( a moze tak babcia na nia dziala...) musze teraz poobserwowac, ale mam wrazenie ze ona jakas taka bojaca sie robi.. chyba jakas taka faza nadeszla u niej ze sie boi...obcych ... czytaj. tesciowa...